lauantai 31. maaliskuuta 2012

Monitoimituote loppunut

Minulla pääsikin vielä yksi tuote tälle kuulle loppumaan toissa päivänä, joten vielä tulee sen esittely ja huomenna sitten yhteenveto :).

Kyseessä oli Avonin Planet Spa African Shea Butter with Ginger Nourishing All-in-One Facial.
Toisin sanoin tätä pystyi käyttämään joko puhdistuksena, kevyenä kuorintana tai naamiona ja itse käytin tätä vuorotellen kaikilla kolmella tavalla, viimeisen reilun kuukauden ajan ensimmäisen vaiheen kasvopesuna.
Tämä oli melko "rasvainen" tapaus, mutta sopi mielestäni hyvin talven kuivattamalle iholleni. Poisti myös meikit kohtuudella ja käytin tätä myös silmiin, kun huuhdoin ensin kuorivat rakeet pois.
Tämän avulla mun tarvitsi käyttää mun  "huonompaa" silmämeikin poistoainetta jämien poistoon eli ripsivärit lähti suht hyvin pois jo tämän avulla.
Tämä jätti "rasvaisuuden" takia iholle sellaisen kosteuttavan kalvon, jonka sitten toisessa vaiheessa pesin pois, mutta naamiona käyttäessäni jätin liiat poistamatta, jolloin iho pysyi kosteampana pidempään eikä ollut kiire laittaa kasvovoidetta.
Kuorintana tämäkin oli liian hellävarainen omaan makuuni, mutta varmaan sopii hyvin herkemmälle/kuivemmalle iholle. Tuoksu oli myös yllättävän miellyttävä, varmaan inkivääri pehmensi tässä sheavoin vähän liiallistakin makeutta. Itse kun olen muutaman tuotteen käyttänyt, joissa ei inkivääriä ollut, niin niissä tuoksu meni aivan överi-makeaksi.
Kaiken kaikkiaan tästä jäi positiiviset fiilikset ja voisin harkita ostavani uudelleen talvea varten, kesällä ei varmasti tule toimimaan omalla ihollani.

Sori, tulipa taas vähän liian pitkä teksti ja tuo kuvakin olisi pitänyt ottaa salamalla...
Eilen oli tosi hauska ilta työkavereiden kanssa, mutta kyytiä odottaessa taisin palelluttaa itseni :(. Nyt meinaa olla todella tukkoinen olo ja nenä vuotaa :(. Ei oikein ollut hyvä idea pitsinen t-paita+villakangastakki ja -3.5C pikkupakkanen... Nooh, nyt syömään ja teetä keittämään ja toivoa, että huomenna on parempi olo, jotta pääsen taas Interval Spinningkiin...
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit