torstai 29. maaliskuuta 2012

Mansikkajugurttia naamaan

Jälleen on yksi naamanaamio loppunut ja tämä on taas vaihteeksi sellainen, jota ei edes myynnissä enää ole, mikä on suuri harmi :/.

Eli kyseessä on Avonin Naturals-sarjan Moisturising Strawberry Yogurt Facial Mask.
Tuote tuoksui aivan ihanasti mansikalle ja tässä oli myös muutamia pienen pieniä rakeita, jotka ehkä joillakin voi kuoria ihoa erittäin hellävaraisesti, mutta ei itselläni riittänyt tehot kuorimiseen.
Huomasin tätä käyttäessäni, että kun laitoin kostealle (ei märälle) iholle tätä, niin ihoni imi tämän lähes täysin itseensä. Ei paljoa tarvinnut vedellä enää poistaa. Ei vaan tullut kuivalle, pestylle iholle koskaan testattua, jos olisi sitten ylimääräiset vanulla/kasvopaperilla vain poistanut.
Vedellä poistettuna kireys kuitenkin tuli aika pian takaisin :/.
Miinusta tulee vähän siitä, että koostumus oli aika lirumaista tai noh, jugurttimaista :p.
Mutta onnekseni omistan vielä yhden tuubin tätä, niin voisi vielä testata käyttää tätä eri tavalla :). Myynnissä ei siis enää ole, mutta nyt Avonille on tulossa myyntiin Vadelma ja Persikka Smoothie kasvonaamiot :D. Ne on varmaan pakko testata...

Ajattelin tähän loppuun laittaa taas vaihteeksi parin edellisen viikon liikkumisia. Toissa viikko meni lähinnä kaupoissa kiertelyksi, mutta itselläni ainakin jalat kipeytyivät ja hiki virtasi tehokkaasti, varsinkin kun kävin niitä liivejä kattelemassa :p.

Mutta huomenna luvassa, jos ei hirveä kiire tule, viimeisen loppuneen tuotteen esittelyä ja viimeisenä päivänä sitten vedän tämän kaiken jälleen yhteen :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit