perjantai 2. maaliskuuta 2012

Maaliskuun ensimmäiset loppujat

Ajattelin nyt esitellä suoraan 2 loppujaa, kun toisesta en osaa juuri mitään sanoa :D.

Elikkäs, aamulla loppui kuun ensimmäinen tuoksunäyte, Avonin Perseive Dew EdT, joka kuuluu Merellinen-Sitrus kategoriaan sisältäen Freesiaa, Melonia ja Santelipuuta.
Itse harkitsin jo kuvaston tuoksutäplää nuuhkiessani aikanaan, kun tämä tuli uutuutena, että tämä on aika kiva tuoksu ja näyte ei pettänyt :). Voisin kyllä vakavasti harkita täysi kokoistakin pulloa tästä, jos olisi vähän pienemmät tuoksuvarastot kaapissa :D.

Toinen loppunut oli sitten täysikokoinen tuote ja piiiiiiiiitkästä aikaa huulikiilto !! Tätä oon töissä käyttänyt ja onhan tämä ennusteissakin näkynyt viime vuoden puolella, mutta ei vaan suostunut loppumaan :D. Eli kyseessä oli Oriflamen Urban Shield Lip Gloss sävyssä Frosted Rose.
Mä en osaa oikeasti huulipunia ja -kiiltoja arvostella, sillä nämä ovat mulla vain sellaisessa "sipaisen nopeasti huulille ilman peiliä"-käytössä, että saan vain vähän kosteutta huulille ja ehkä jotain sävyä/kiiltoa myös :). Tämä tosin oli sellainen, että hieman piti varoa miten levittää, kun glitterin omaisia hippusia tässä oli paljon. Mutta kosteutti ihan ok huulia, vaikka itse kyllä kulutan kiillot/punat/rasvat tosi nopeasti huulilta :D.
Ja uudelleen en osta tätä, kun varastoja tarpeeksi ja tuntuu kertyvän vain uusia sinne :D.

Että tällaista tänään. Nyt on pakko jälleen lähtä kyttäämään Voice of Finlandia paremmin ja korkata se ostamani Lidlin talvisiideri perjantain kunniaksi :). Sittenhän tuota varmaan joutaa nukkumaan, on univelkaa kertynyt ja muutenkin melko väsynyt koko viikon... Varmaan vaikutuksensa on myös pitkästä aikaa normaalia rankemmalla jumppaviikolla :). Nyt on muuten eilisen Niken jäljiltä vatsalihakset mukavassa tuskassa ja kidutusta oli tänään Combatissa tehdä lihaskunto-osio :D. Mutta kivaa oli kaiken kaikkiaan! Täytyy katsoa, jaksaako enää sunnuntai-iltana pumpissa käydä, onhan tuota jo 4 kertaa Satsilla tälle viikkoa käynyt (versus edellisen viikon 1 krt :p ).
Huomenna tulee vähän meikkikuvia ja sitten mun pitäisi taas ennusteluita kuvata :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Meikäläinen ei tykkää nykyisin huulikiilloista joissa on glitteriä tai muuta vastaavaa säihkettä liikaa, semmoset 'helpommat' huulikiillot ovat paljon mukavampia ja sopivat arkeenkin paremmin. Vaikka harvoin tulee käytettyä kiiltoja tmv., varastoja kyllä piisaa =D Tarttee kyllä alkaa käyttämään useammin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä sama homma, juurikin tuon takia, kun haluan vain äkkiä sipaista jotain huulille :D.
   Onneksi tuo kiilto ei ollut glittereiden kanssa pahimmasta päästä, niin tuota pystyi vielä käyttämään suht huolettomasti :).

   Poista

Suositut tekstit