lauantai 17. maaliskuuta 2012

Huulituotteitakin onneksi loppuu

Vihdoin ja viimein päätin heivata pois myös toisen huulikiillon tälle kuulle.

Kyseessä oli tämä töissä käytössä ollut Avonin Ultra Color Rich Lip Gloss sävyssä Pink Icing, jonka olen ostanut syyskuussa 2008 eli aika lailla heti aluksi, kun aloitin Avonin konsulttina :D.
Tämä antoi oikeastaan vain pelkkää kiiltoa, en niin välitä kovin vahvoista väreistä, kun haluan pelkästään kiiltoa ja kosteutta hetkeksi huulille. Tässäkin oli sellaisia mini-glitter/helmiäis-hitusia, joita välillä huomasin peilistä katsoessa olevan myös huulten ympärillä :p. Mutta käytinkin tätä lähinnä toimiston puolella, niin en aiheuttanut varmaan suurta paheennusta töissä (eikä niitä kovin helposti nähnyt edes, jos ei tosissaan tuijottanut naamaa).
Enää tätä ei siis ole myynnissä, mutta en ostaisi uudelleen vaikka olisi, kun varastoon löytää tiensä aina uutuudet kuitenkin :D. Ja olisihan tuolla vielä tuota tavaraa ollut, vaan alkoi olla melko vaikeaa jo pyöritellä aplikaattoria tuolla, että saa väriä (olen aikaa sitten poistanut tuosta sen säännöstelijä muovinkin). Eiköhän tuo ole asiansa ajanut jo :).
Miten vähiin te yleensä käytätte kiillot/punat???

Nyt otinkin töihin tehokäyttöön seuraavaksi huulipunan, että saan niitäkin joskus vähennettyä. Tämä yksilö on Avonin Ultra Color Rich 24K Gold sävyssä Golden Peach. Voin jo nyt sanoa, etten hirveästi tykännyt ja siksi yritänkin tämän käyttää pois nyt...

Mutta joo, täytyy lähtä aamupalaa syömään, kun Dweia tulee kylästelemään ja tuo mukanaan tilaamani jutut EMP:ltä \o/. Niistä sitten juttua huomenna, jos ovat sopivia :).
Muuten olenkin täysin koomassa täällä ja päätä särkee, ei nuo katit anna nukkua... Puoli 1 aikaan pääsin vasta rauhoittumaan sänkyyn ja puoli 6 aikaan jo herättiin siihen, että Siiri oksentaa karvapalloja... Huoh... Ja sitten puolestaan Neffi alkoi rapistella vähän väliä jotain ja välillä Siiri tuli sänkyyn kehräämään ja tamppaamaan peittoa...
Suoraan sanottuna pää on tällä hetkellä siinä kunnossa, että tekisi mieli heivata ulos nuo kissat... Alkaa nämä 4 viikon univelat jo painaa.
Ensi yöksi kokeilla vielä korvatulppia (tosin sitten tietty niiden kanssa en osaa nukkua...) ja makkarin ovi kiinni ja jos ei ala auttaa, niin en tiiä mitä enää keksin... :(
Vinkkejä otetaan vastaan!
Mutta katsotaan, mitä huomenna luvassa!
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Mäki yritän käyttää huulikiillot ja punat loppuun, just kiilloist otan sen säännöstelijän pois mut en niitä ny nuoleen ala :D eli sitku ei saa enää kiiltoo ni thats it. Sitä kiiltoo on yleensä iha hirveesti jäljellä vaik tuntuu ettei tuu enää, mut otat sen säännöstelijän pois ni riittää seuraavaks vuodeks viä.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, huomasin kun tosiaan säännöstelijän poistin, että kiiltoa riitti vielä ties kuinka pitkäksi aikaa :D.
   Ja mulla varmaan tulee olemaan loppuneet huulikiillot tuota luokkaa, mitä tässä postauksessa on. Kyllä ne ehtii hintansa haukkua varsin hyvin, vaikka pohjalle jotain jäisikin ;D.

   Poista
 2. Niin juu piti tuohon kissa asiaan vielä lisätä.. TIEDÄN TUNTEEN!!! :D siis mulla on just poika ja tyttökisu, no tyttö on erittäin kiltti tapaus, ikinä mitää pahuuksia tee, mutta poika sitten senki edestä.. se on oikee riiviö :P repii tapetit ja muovimatot, pöllii kaiken mitä ei sais (mm. meikit pöydältä) :D ja aivan ihanaa on alkaa juoksentelee ku pitäs mennä nukkumaan.. pahinta on kyl välillä ku se herättää mut oikee tahallaa yöllä/aamulla, tulee sängyn vieree raapii tapettia tietäen et mulla menee hermo :D juu ja siihe ei tehoo suihkepullokaa, testattu on.. kattoo vaa lähinnä et mitäs siinä mua kastelet, en oo muute menos minnekää.. xDD mut ihania ne silti on, mun riiviöpoikaki<3 :D pakko siit positiivistaki sanoo, tosi hellyydenkipee tapaus.. ehkä se sitä koittaa yölläki multa kerjätä, mut oon aika persuksii ammuttu karhu jos mut herätetään unesta haha ;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, osaa nuo katit kyllä tehdä kaikkensa ärsyttääkseen :D. Mutta onneksi tosiaan osaavat kiltistikin välillä olla :).
   Meillä kyllä vähän helpotti kun illalla leikitettiin, rauhoittui meininki huomattavasti, kun olivat hereillä joutuneet olemaan alkuillan :D.
   Itse elätän toiveita, että kunhan tuo pentuaika on Neffillä takana, niin sitten rauhoittuisi menot ja saisi nukkua ;D.

   Poista

Suositut tekstit