perjantai 30. maaliskuuta 2012

Heleyttä ja virkeyttä?

En nyt tiedä sainko kasvoilleni yllämäinittuja, vaikka tarvetta olisi melkoisesti nykyisin, mutta ihan kiva tapaus oli kuitenkin seuraava loppunut tuote.

Kyseessä oli siis tämä suhteellisen vanha Avonin Solution-sarjan Total Radiance AM/PM Face Cream eli tässä oli samassa pakkauksessa 40ml päivävoide ja 40ml yövoide.
Ensimmäinen plussa siis tuosta pakkauksesta, mielestäni tosi kätevä, kun ei tarvitse kahta purkkia erikseen pitää hyllyllä. Harmi vain, että nämä kaksoispurkit olivat luvattoman vähän aikaa myynnissä :/.
Mutta sopi hyvin omalle sekaiholleni ja kosteuttikin melko hyvin, tosin pahimmilla paukkupakkasilla vaati jotain tujumpaa ainakin alle. Tuoksu tässä oli mielestäni myös todella mukava, jotain hedelmäistä tuoksui omaan nenääni :).
Ostaisin varmasti uudelleen, jos pystyisi. Joskus on ollut matkapakkauskokoja vielä myynnissä (2 x 10ml) ja omistan vielä sekaiholle tarkoitetun voiteen samanlaisessa purkissa sekä matkapakkauksen myös.

Käyttöön on lähtenyt sitten päivävoiteeksi tuo Favoran matkakoko (25ml) ja yövoiteena oon käyttänyt koko talven enempi ja vähempi tuota Oriflamen Essentials-sarjan voidetta, joka toimii hyvin :).
Täytyy kesäksi säästää se sekaiholle tarkoitettu Solutions-voide, jos toimii sitten parhaiten, vielä kun tuntuu olevan iho kuivan puoleinen.

Mutta nyt alan valmistautua vaihteeksi Illanviettoon kaupungilla muutaman työkaverin kanssa, kun JS muuttaa Hellsinkiin sunnuntaina, nyyh :/. Nooh, kesällä näemme jälleen JS:n häissä, joten ei ole pitkä aika :).
Miumoi <3

3 kommenttia:

 1. Joo, ainahan ne lupaa paljon mutta pitääkö ne lupaukset sitten..nooh, siitä voidaan olla montaa eri mieltä ;) Hassua kyllä etteivät enää myy noita tuplapakkauksia, eiköhän niille sitten ollut menekkiä. Hauskaa iltaa kaapunnin sykkeessä! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä, en mä koskaan mistään "normaaleista" kasvovoiteista oo mitään heleyttä saanut tai sitten en itse vaan huomaa :). Mutta muuten tuo oli kelpo voide.
   Avon tuntuu turhan usein uudistavan nuita purkkejaan, se varmaan syynä miksi niin usein häipyvät myynnistä. Itse tosin tykkäisin enempi muovisista kuin lasisista purkeista...

   Ja hauska ilta kyllä oli kaupunnilla, kannatti lähteä vaikka väsyttikin :D.

   Poista
  2. Minä kans liputan muovisten purkkien puolesta vaikkei ne niin 'ylellisiä' olekaan. Lasisen kasvovoidepurkin tmv. kanssa aina saa pelätä milloin se lipsahtaa käsistä...

   Poista

Suositut tekstit