tiistai 27. maaliskuuta 2012

Överiksi meni jälleen...

...mutta tällä kertaa ei kuitenkaan kosmetiikan osalta, vaan kateille tilaamani ruuan osalta :D.
Tämä postaus toimikoon todisteena, että ei tosiaan kosmetiikka ole ainoa, missä mulla yleensä karkaa mopo käsistä... Kyllä kaikki, joka liittyy nuihin karvaperseisiin, menee myös täysin yli :D. Puolustaudun sillä, että viimeksi tein (saman kokoisen) tilauksen Zooplussasta joulukuussa, joten nuo reilulla 200e ostetut ruuat kestää noin 3kk meillä :). Mutta kuvaoksennusta seuraavaksi luvassa:

Aloitetaan raksuista. Meillä on kolmen raksun sekoitus käytössä: tuo Royal Caninin Hairball, Royal Caninin Maine Coon ja Applawsin kana-lohi (lihapitoisuus 80%). Raksuja katit saavat noin 1rkl/pää aamulla sekä illalla märkäruuan seassa.
Nyt ajattelin vaihteluksi ottaa kokeiluun lisäksi tuon Indoor Long Hair:in.

Sitten "vähän" purkkiruokia. Nuita Porta21:siä oon jo pitkään syöttänyt ja jonkun kuukauden on ollut valikoimassa tuo kaikkien makujen kokoelma (3 x 8 makua á 156g) ja hyvin on kaikki nuista maistunut ja vaihteluakin hieman tulee :). Porta21 on viljaton ruoka ja näitä on myös 100g pusseissa.
Sitten otin kokeiluun Almo Naturea (6prk á 140g) ja Applawsia (2 x 6 purkkia á 156g).

Ylempi Animonda Rafiné Soupe-pussiruuat on ollut vakiostos ja ostan aina tuollaisen 5 x 4 makua pakkauksen (nyt otin 2 pkt).
Ja kokeiluun Miamorin pussiruokia, kastikkeella ja hyytelöllä.

Ylempi Almo Naturen Jelly-kana on myös vakiostos, mutta nyt en saanut kuin 6 pussin satsin, kun oli varastosta loppu tilapäisesti. Nämä vain menee tosi nopeasti, kun pussi on vain 70g :(.
Animonda Integra Protect Intestinal-ruokaa on myös ollut kaapissa varmuudeksi, helpottaa akuuttia ripulia, jota meijän kateilla on joskus (onneksi ei ole ollut nyt pitkään aikaan *koputtaa puuta*). Muut kolme ruokaa on kokeiluun, kaikkia 6kpl.
Sitten sain kaupan päälle ruokakupin ja tuollaisia palloja.

Ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, herkut.
Miamorin Mallas-creamia löytyy ennestään kaapista monta laatikkoa, mutta tätä ei voi olla liikaa (yhdessä laatikossa 6 pussia á 15g). Annan muutaman kerran viikossa yhden pussin puoliksi nuille raksujen päälle. Kokeiluun otin sitten tuon vitamiini-creamin.
Gimpetin Pudding on täällä kova sana, samoin tykkäsivät tuosta jugurtista (molempia 6 kpl). Näitäkin laitan aina raksujen päälle muutaman "pisaran", niin varsinkin Siiri syö raksunsa paremmin :D.
Alimman kuvan herkut ostin sitten kokeiluun ja hyvin nuo 3 vasemman puoleista ainakin upposi, hiutaleita täytyy kokeillä tässä iltaruuan aikaan :).

Ja Neffinhän piti olla kovasti apuna laatikon purkamisessa... Oli Siirikin, mutta seurasi menoa vähän kauempaa :).

Ja tähän loppuun vielä kiva kuva Neffistä, kun hän viikonloppuna nautiskeli auringon paisteesta lattialla :).
Tällaista siis vaihteeksi tänne, huomenna jotain muuta!
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Hahah karvaperseet XD mut siis pitäähän noita vauvojaki ruokkia ja hemmotella <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nuo meijän karvaperseet ja karvavarpaat, kirjaimellisesti :D.
   Ja pitää niitä "välillä" hemmotella :p.

   Poista
 2. Eihän vaan mene niin että kissat syö paremmin kuin omistajansa ;D No, vitsi vitsinä, pitäähän sitä eläimillekin olla montaa sorttia mitä syödä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä kyllä tuntuu, että paremmin nuo karvakorvat taitaa syödä kuin itse :D.
   Mutta joo, onneksi nuille on löytynyt ne tietyt ruuat, mitä syövät ja sitten aina vaihteluksi oon jotain muuta saattanut ostaa kokeiluun, kun välillä tuntuu että jossain vaiheessa alkavat nirsoilla :). Nuita uusia vaan pitää vähitellen laittaa vanhojen sekaan, ettei vatsa mene heti sekaisin :p.
   Onneksi pahempaa nirsoilua ei kuitenkaan esiinny enää kummallakaan, kun ruuan pystyy antamaan vain aamulla, sitten töistä tullessa ja illalla ennen nukkumaan menoa. Meinaavat olla jo nälkäisiä aina ruoka-aikaan :D.

   Poista

Suositut tekstit