perjantai 11. toukokuuta 2012

Jugurttia ja meikkiä

Tässäpä tulee heti alkuun kuvaa meikistä, joka toissapäivänä, eilen ja tänään koristi naamaani :).

Tässä siis Avonin Satin Deluxe-luomiväriduo sävyssä Teal Appeal. Jotenkin musta tuntuu, että olisin kuvaa tästä jo pistänyt aiemminkin tänne, samoin kuin sävyssä Chocolate Cherry...
Ei kun hei, ne Löytyivätkin Holy Grail-tuotteet tunnisteen alta !!
Nooh, tuleepahan kertauksena :D. Nuo ovat tosiaan suosikkiluomivärejäni :).

Tässäpä sitten kuvaa ilman laseja. En hirveästi korjaillut tuota ennen kuvaa (isoimmat rannut siistin), joten tässä on aika lailla meikki ollut 11 tuntia.

Ja tässä meikki sitten lasien kanssa.
Tuo on kyllä niiiiin ihanan metallisen hohtava luomiväri, rakastan <3.

Ja sitten seuraavaa loppunutta tuotetta.
Kyseessä on todella vanha Avonin Naturals-sarjassa myynnissä ollut Moisturising Vanilla & Soy Milk Creamy Yogurt Body Wash. Näitä oli silloin myös myynnissä Mansikka & Guava tuoksuisena, jonka myös omistin.
En tiedä, kosteuttiko tämä pahemmin ainakaan ihoa, piti kroppa rasvata tämän jälkeen kuitenkin. Tuoksu tässä olikin se juju, aivan ihana vanilja-jugurtin tuoksu, josta itselleni tuli mieleen täysin Valion vanilja-jugurtti :D.
Ja tässä tosiaan oli jugurttijauhetta mukana. Harmi, ettei ole enää myynnissä, mutta onneksi muita herkullisia juttuja on vielä itselläni. Tätä mulla on vielä 1 täysi tuubi kaapissa ;).

Tänään sitten luvassa ihan vaan rentoilua ja pyykinpesua :p. Töissäkin sain ne sekvenssit katsottua loppuun ja vähän suunniteltua ensi viikkoa, pääsee taas labran puolelle pöljäilemään :D. Jumppaakaan en tälle päivälle vaihteeksi varannut, huomenna aamupäivästä vasta Pumppiin :).
Eipäs tänne muuta ihmeellistä :).
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Ihana luomiväri on kyllä, itsekin omistan saman... ;) Ja voi nam tuo jogurttisuihkugeeli on kyllä herkku! Mulla tais olla se mansikka aikoinaan :) sais tulla lisää tollasia "nameja", musta ne on parhaita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä olit kyllä upean meikin tuolla silloin aikanaan tehnyt!!
      Ja onhan nuita herkkuja tullut aika paljon tässä viime aikoina (tosin vain vartalorasvoja) ja nythän tulee ne vartalokuorinnatkin...!!!
      Nuo Naturalsit on kyllä aivan ihania, vielä kun tulisi lisää ihania hedelmäisiä tuoksuja!

      Poista
  2. Oikeassa oot, on kyllä mahtavan värinen luomiväri =) Noita ei taida olla enää myynnissä vai oonko jotenkin missannut ne?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole myynnissä ei :(.
      Itselleni ostin nuo vuoden 2008 loppupuolella tai 2009 alkupuolella (katselin vanhoja Avonin laskuja ja nuita oli aika paljon mennyt silloin). Poistuivat myynnistä varmaan 2009 vuoden alkupuoliskolla :/.

      Poista
  3. Kivan värinen luomiväriduo tosiaan,ei taida vain olla enää/tällä hetkellä saatavilla?
    Avonin tuotteista moni noussut Tylyn hitiksi juurikin tuoksujensa takia.Tykkään että saippuat,voiteet yms tuoksuu vahvasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei ole enää saatavilla :(. Niin kuin yllä kerroinkin niin taisivat poistua 2009 myynnistä. Harmittaa niin pirusti, kun olisi voinut vielä sen violetin ja sinisen sävyisen ostaa myös itselle...

      Tuoksut ovat Avonilla kyllä olleet loistavia varsinkin Senses- ja Naturals-sarjoissa. Harmittavan vähän kuitenkin on nyt tullut hedelmäisiä/makeita tuoksuja, vähän liian kukkaisia ovat monet olleet omaan makuuni.
      Tosin ehkä ihan hyvä vaan tämän purkkipaljouden keskellä, ettei houkutuksia liikaa tule ;).
      Niin ja tervetuloa lueskelemaan blogia, huomasin pari päivää sitten sinun liittyneen lukijaksi :).

      Poista

Suositut tekstit