perjantai 7. lokakuuta 2011

Holy Grail-tuotteet osa 1.

Ajattelinpas laittaa tuohon sivupalkkiin omaa listaa tuotteista, joita olen ostanut tai joita voisin ostaa yhä uudelleen ja uudelleen. Niitä ei kovin montaa vielä ole, kun olen sellainen testailija ja haluan aina löytää ehkä sen vielä paremman tuotteen. Sivupalkissa tosiaan on listaa tähän mennessä ihaniksi osoittautuneista tuotteista, se tulee varmasti ajan oloon muuttumaan :). Tässä vielä kuvina niitäja tämä on ensimmäinen osa:

Aiemmin syyskuussa jo esittelinkin nämä Avonin Kasvohelmet. Todella mahtava tuote tällaiselle mämmikouralle, joka ei muuten osaa poskipunaa ym. vastaavaa käyttää. Näitä ei vaan pysty liikaa laittamaan, siksi rakastan näitä. Ja nämä kestää varmaan ihmiselämän :D. Nämä ovat Avonilla halpoja, monesti ollut tarjouksessa 10,90e. Esimerkiksi Oriflamella vastaavat olleet tarjouksessakin 20e paikkeilla, joten hinnan takia ostin Avonilta ja nämä tuntuivat olevan vaaleampiakin kuin Oriflamella :).

Nämäkin tullut joskus päivän meikissä esiteltyä, eli kyseessä Avonin Satin Deluxe Luomiväriduot Teal appeal ja Chocolate Cherry. Harmittaa jäätävästi, etten aikanaan hankkinut myös violettia ja sinistä duoa, näitä siis ei enää saa :(. Saa niin kevyen kuin tummankin meikin käyttämällä joko kuivaa tai kosteaa sivellintä, itse tykkään kosteaa käyttää, kun se myös estää värin/glitterin varisemasta enimmässä määrin poskille :).

Ja Avonin luomiväreillä jatketaan, tässä omistamani True Colour Quartet-palettini. Yläoikea: 24K Gold-sarjan paletti Gleam of Gold (lisäksi on toinenkin sävy myynnissä ja 2 uutta tulossa 15.jaksossa myyntiin... ja näitä loppuja myös himoitsen...)
Keskioikea: Tiikeri-erikoiseränä myynnissä ollut paletti Striped Camouflage (oli myös toinen sävy myynnissä).
Alhaalla: Pari kesää sitten erikoiseränä myynnissä ollut paletti Aquadelic (oli myös toinen sävy myynnissä).
Keskivasen: Erikoiseränä "normaalisarjassa" myynnissä ollut Textured Teal (oli myöskin toinen sävy myynnissä).
Ylävasen: Pitsi-erikoiseränä myynnissä ollut paletti Lace Luxe (oli myös toinen sävy myynnissä).
Normaalipaletteina myynnissä on tällä hetkellä 9 eri sävyistä palettia, sitten tosiaan tuossa 24K Gold sarjassa 2 sävyä ja seuraavassa jaksossa 2 uutta sävyä ja Little Red Dress-sarjan erikoiseränä punaisessa kuoressa 2 sävyä (harmaa ja ruskea-sävyinen).
Ja kuten näkyy, tykkään nuita erikoiseriä ostaa :D. Näitä tykkään myös sekä kostealla että kuivalla siveltimellä käyttää riippuen siitä, haluanko kevyen vai voimakkaan meikin.


Ja tässä uudelleen esiteltynä syy siihen, miksi olen uudelleen luomiväreihin rakastunut <3. Tämän rakkaan Urban Decay Primer Potionin (tai lyhyemmin UDPP:n) avulla pysyy vihdoin mikä luomiväri vaan tunteja mun rasvaluomilla <3. Tämä on Todellinen Rakkaus <3.

Sitten pitäähän sitä saada silmistä meikitkin pois ja tämä on ollut nyt monta vuotta luottopuhdistukseni eli Oriflamen Beauty-sarjan Waterproof Makeup Remover. Välissä olen myös kokeillut muutamia muita ja ainoastaan L'orealin vastaava on yltänyt tämän tasolle. Eilen illalla kokeilin myös Hullareilta ostamaani Lumenen vastaavaa ja myös se yltää tämän kilpailijaksi.
Tämä on siis uudistunut ja tuttuni mukaan uusi ei ihan yhtä hyvä olisi... Onneksi jemmassa vielä nuo 3 purkkia, niin ehdin etsiä yhtä hyvän ja ehkä halvemmankin tilalle :).

Sitten pari Lushin saippuaakin ansaitsee päästä tälle listalle ja ne ovat Snow Globe (joulutuotteena tänäkin vuonna! Jemmaan pitää ostaa!) ja Porridge. Niin ihanan tuoksuisia kummatkin, että näitä voisin kyllä koko ajan käyttää. Nykyisin Porridgessa ei ilmeisesti ole jyviä yhtä paljon kuin tuossa vuosi sitten ostamassani palassa, joten entisestään tullut ihanammaksi <3. Snow Globe tuoksuu raikkaan sitruksiselle ja Porridge toffee-kermaiselle, ehkä vähän jotain kahvin tyyppistäkin tulee omaan nenään :). NamNam!

Jospa tässä olisi tämä ensimmäinen osa, perään laitan tulemaan heti toisen osan, Blogger kun ei liian usean tunnisteen takia halunnut julkaista koko juttua kerralla :p.
Miumoi <3

3 kommenttia:

 1. Kiva lukea toisten HG tuotteita (voi saada itelleki tuotevinkkejä). Mulla itellä ei kovin montaa oo, varmaan just siks ku etsin aina jotain parempaa.. :D Ehkä vielä joskus saan sellaisen listan itekki tehtyä..

  Mulla on noita Avon kasvohelmiä kans, ja luomivärejä. Tuo UDPP mua himottais hankkia, mutta se lumenen vaan kestää ja kestää.. :D

  Lushin saippuat, aaahh!! Joo, olen koukussa :) Kauhulla ajattelen tulevien kuukausien tilauksia heh.. Pakko saada kaikki joulusaippuat ja myös jotai kylpyjuttujaki!

  VastaaPoista
 2. Joo toi Urban Decayn silmämeikinpohjustaja on ihan paras. Pitäiskin tilata uus!

  VastaaPoista
 3. Kissanminttu: Jep, itelläkin kesti hetken miettiä, mitä tuotteita mulla on sellasia, joita on tullut osteltua aina vaan uudelleen tai jotka ovat todellakin olleet unelmia käytössä :D. Mutta kyllä niitä sitten löytyi, kun hyllyjä katseli ja laukkuja kaiveli :D.

  Kissaämmä: Ei tuosta UDPP:stä voi muuta sanoa, aivan ihana! Mullakin jo melkein puolessa välissä tuo tuubi, hieman tullut ehkä käytettyä siitä lähtien, kun kesäkuussa sain tuon elämääni :D.

  VastaaPoista

Suositut tekstit