tiistai 26. maaliskuuta 2013

Bileet pystyyn, Se loppui vihdoin !!!!!

Tiedättekö sen tunteen, kun olette vuosikausia käyttäneet jotain kosmetiikkatuotetta ja sitten se vihdoin ja viimein loppuu?
Mä päästin muutamat riemun kiljahdukset viikonloppuna, kun sain tällaisen tuotteen rippeet käytettyä ja pullo tyhjeni!! Tästä tuotteesta ja sen erittäin monista käyttötavoista olenkin jo muutamalla sanalla kertonut täällä.

Eli kyseessähän on siis tämä Tigin Dumb Blonde Shampoo järkyttävässä 750ml koossa! Mutta se on vihdoin tyhjä \o/ !!!!!
Hommasin tämän Tweensin Hulluilta Päiviltä, mutta en muista, oliko se 2008 syksyllä, 2009 keväällä vai 2009 syksyllä.. Joka tapauksessa tämä on mulla ollut IKUISUUDEN! Sanoinko jo, että vihdoin tämä loppui :D !!!
Mutta joo, ihan kelpo shampoo tämä oli. Yksi pumppaus riitti aikoinaan pitkiin hiuksiin hyvin, nykyisin piti kahteen kertaan vaahdottaa lyhyet hiukset, jos oli normaalia likaisemmat. Tuota kahteen kertaan vaahdottamista käytinkin varsinkin nyt tässä kuussa häikäilemättä hyödyksi ;D.
Ja tosiaan mä käytin tätä myös niin lavuaarin, vessanpöntön, lattioiden kuin mattojenkin pesuun ja puhdasta tuli :D. En tosin tiedä, pitäisikö huolestua siitä mitä aineita tässä sitten on, kun kyseiset asiatkin tuli puhtaiksi...
Tuoksusta iso plussa, jokin hedelmäisen makea tuoksu tässä oli, tosin tässä vuosien varrella ehti siihenkin kyllästyä :p.
Mutta voisin ehkä ostaa uudelleen, mutta arvatkaa kaksi kertaa, tulenko koskaan enää ostamaan näitä jättipakkauksina... NO EN TODELLAKAAN :D. Aivan sama, vaikka tulisi kuinka halvaksi, nämä jättipullot eivät vaan ole minunlaista testaajaa varten :p.
Hoitoaine olisi samassa koossa vielä voitettavana, jäljellä ehkä 1/3...

Nyt tehokäyttöön lähtee nämä "vähän" pienemmät Lushin pakkaukset, joita ei onneksi ole enää kuin ehkä vajaa 2cm jäljellä. Päivämäärät paukkuneet jo lokakuussa, niin pitää saada pian käytettyä pois. Nämä kun sisältävät vähemmän säilöntäaineita, niin eivät samalla lailla säily kuin "normaali"shampoot...

Näiden pienten riemujen lisäksi eilen kaaduinkin ensimmäistä kertaa tälle talvea... Musta jää yllätti Satsin nurkilla, kun olin Sh'Bamiin ja Combatiin menossa. Oikea persposki ja kyynärpää hellänä ja hieman värikin muuttunut, onneksi ei jumppaamiseen vaikuttanut :). Tosin S'Bamin jälkeen en millään meinannut Combatissa jaksaa ja muutenkin meinasin kroppaa jännittää ihan liikaa, esim. varpaat välillä puutui tunnottomiksi... Tänään kävin pitkästä aikaa vielä Spinningissä 75-tunnilla ja se meni kuitenkin yllättävän hyvin! Nyt ei tullut niitä normaaleja vaivoja (kipeytymistä, niskäjännitystä, kramppeja), mitä yleensä on meinannut tulla! Oon tyytyväinen :).
Huomenna olisi taas Hieronnan vuoro, tarpeeseen tulee kyllä sekin.
Töissä ei ole päässyt tapahtumaan mitään erityistä, samaa vanhaa vain :).
Mutta nyt lähden käymään suihkussa, palataan huomenna illalla!!
Miumoi <3

6 kommenttia:

 1. Vessanpöntön pesu kuulostaa aika erikoiselta ja tosiaanki, mitähän aineita tossa sitte oikein onkaan =D Tosin, eikö ne väitä et pöntön sais putsattua coca-colallaki...

  Tänään hoksasin et just, nyt on se ärsyttävä vuodenaika jolloin ei ikinä tiedä milloin jalan alla on liukasta ja milloin ei. Kävin autolla postissa ja siinä pihalla tepastellessa huomasin ko. ilmiön. Koko ajan saa olla tuijottamassa mihin jalkansa pistää =/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itsekin jotain samaa tuosta coca-colasta kuullut :D.
   Mutta ainakin tuosta shampoosta tuli hyvä tuoksu pönttöön :D.

   Melko pahat kelit kävelyn ja pyöräilyn suhteen tuolla tosiaan on, saa oikeasti kävellä nokka kohti maata ja kieli keskellä suuta, että pysyy pystyssä :(.

   Poista
 2. No todellakin tiedetään se tunne. :D Mulla loppu tässä maaliskuussa yksi L'orealin hiuksiin jätettävä hoitoaine, se oli "vain" 200 ml, mutta kyllä mä sen kaa 3 vuotta olin tapellu. Siitä kun piti aika paljon pitää taukoja, kun raskaat silikonit teki muutaman pesun jälkeen putkeen käytettynä letin niin likasen näköseksi. Sitten taas monta pesua, että tuli oikeesti puhdasta ja silleen. Todella fiksua. :D Mulla ois yhet 750 ml Tigit kaapissa odottamassa korkkausta... Huoh! :D

  Mistä oot hommannu nuo Lushin tuotteet, vai ovatko oikeastikin vanhoja? (huomasin tuon retro-labelin). Jotenkin söpön vanhanaikaiset putelit. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo jätettävät hoitoaineetkin meinaa olla välillä melko tuskastuttavia. Tosiaan vaikkei ole isoja purtiloita, niin se käytettävä määrä on niin onnettoman pieni, että ne kestää ikuisuuden :/.
   Voi ei!! Sulla nyt sitten vasta alkaa tuo Tigi-urakka :D. Tsemppiä siihen paljon sitten kun sen aloitat!! Ei käy kateeksi :D.

   Mähän olen tilannut nuo Lushit jo marraskuussa 2011 (nyt yllätyin tästä käänteestä itsekin...) !!!!
   http://sentenced-to-live.blogspot.fi/2011/11/se-haiseva-pakettini-saapui-jo-o.html
   Tuolloinhan nuo shampoot oli poistumassa, niin ostin kokeiluun kun vielä sai :).

   Poista
 3. Kiitos tsempeistä ja linkistä! :D Mainio tuo sun kissa tossa vanhassa postauksessa, tosi "innokkaan" näkönen, ku pääs poseeramaan mukaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, Neffi itse siihen pöydälle silloin väkisin änkesi, mutta ei ilmeisesti saippuoiden voimakkaista tuoksuista hirveästi välittänyt :D.

   Poista

Suositut tekstit