perjantai 8. maaliskuuta 2013

Ihan kiva naistenpäivä!

Heissan!
En näköjään millään ehdi iltoina, jolloin jumpassa/töissä menee pidempään, kirjoitella...
Noh, oonpahan saanut jälleen yhden tuotteen loppumaan tässä välissä, mutta sitä en tänään esittele, säästetään huomiseen :p. Eilen suihkussa käydessä laskeskelin, että huomenna käydessäni seuraavan kerran suihkussa, pitäisi jopa 3 tuotetta loppua! Jospa tämä vähennystahti alkaisi alkukankeuden jälkeen taas kiihtyä :).

Mutta tänään meni töissä kaikki lähes putkeen, yhden katastrofin sain vältettyä juuri ja juuri :D. CSGE-geeli irtosi kummastakin lasista yhtä aikaa, niin meinasi syke nousta miettiessäni, miten saan sen värjättyä :D. Onneksi on tässä tullut jo tuon geelin käsittelyyn sen verran varmuutta, etten rikkonut sitä asetellessani takaisin paikoilleen! Loppu hyvin kaikki hyvin.
Sitten töistä lähtiessäni jäin hieman ahdistuneena miettimään, pitäisikö mun huomenna käydä vielä paperihommia tekemässä, kun niitä tuppaa siihen työpöydälle jotenkin kummasti kertymään... Varmaan maanantaina teen sitten superpitkän päivän kuitenkin ja hoidan kaiken labratyöskentelyn ohessa... Yritetään nauttia nyt vielä vapaasta viikonlopusta!

Päivän pelasti kuitenkin Cittarin Pepsi/Pepsi Max-tarjous :D. Muutamaan kuukauteen en oo Maxia saanut, mutta nyt sitä on pari pulloa <3. Nam!!
Ja sitten sain tuossa alkuillasta MN:ltä purtilon, kun hän oli sen Cittarista mammutti-tarjouksessa ostanut 2 yhden hinnalla, eikä toista tarvinnut:

Lumenen Time Freeze Pikakaunistaja, hintaa jäi siis 12,45e :).
Juuri kun sain käytettyä parit seerumit, niin heti tulee uutta varastoon ;D.
MN oli positiivisia juttuja tuosta lukenut, joten mielenkiinnolla odotan, että pääsen myös testaamaan :).
Täytyy vaan toivoa, ettei tuo ehtinyt jäätyä, kun lähdettiin MN:n luota suoraan pienelle kävelylenkille Mr.Insinöörin kanssa... Ei mikään hirveän lämmin ilma ollut, kun naama meinasi jäätyä irti jo 3,5km kierroksella...

Nyt on muuten uhkaavasti tullut noita tuotteita enempi kuin on loppunut! Ja tein vielä MN:lle tilauksen Dermosililtä...  Ensi viikolla lähtee mulla myös Avonille tilausta....
Ja tuolla edellisessä postauksessa kommenteissa ehdotin tutulleni, että voisin häneltä ostaa Lumenen tehohoidon pois pölyttymästä...
Ja eilen sain houkuttelevan ehdotuksen myös eräästä tuotteesta (onneksi näytekokoinen)... Alkaa kohta plussia kertyä :D.
Mutta sellainen harvinaisuus käy nyt Oriflamen suhteen, etten 4.jaksosta löytänytkään mitään tilattavaa :o !!! Eli sieltä ei tule nyt (ihme kyllä) mitään. Lohduttaa paljon tässä vaiheessa :p.
Silti olen niin täpinöissäni taas nuista uusista jutuista! Kyllä tämä kosmetiikka on niin mun juttu, on niitä vaan kiva testailla :). Edelleen kyllä polttelee myös se Livboxin tilaus mielessä...
Noh, ehkä joku päivä sekin tapahtuu!

Mutta nyt voisin lopetella tän turhanpäiväisen höpöttelyn ja lähtä odottamaan Voice of Finlandia. Hitto se on TAAS perjantai!!! Mihin nämä viikot oikein menee?!??!
Palataan huomenna!
Miumoi <3

8 kommenttia:

  1. Mulla myös kävi Oriflamen 4 jaksossa niin etten tilannut itselleni yhtään mitään siitä paitsi demoja. Tähän asti olen aina jotain tilannut. Asiakkailtakin tuli vain 3 tilausta kun yleensä tulee sellainen ainakin 10. Jotenkin huono jakso kai menossa nyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläkin tuo taisi olla ensimmäinen kerta, kun en tilaa mitään. Tuossa jaksossa ei tosiaan tuntunut olevan nyt mitään säväyttävää :/.
      Nature Secretsin sitä uutta suihkugeeliä katsoin, mutta kun noita suihkugeelejä löytyy jo ennestään, niin en sitten vielä retkahda siihen :).
      Tällaisia jaksoja välillä vaan näköjään tulee :).

      Poista
  2. Mä Mammuttimarkkinoilla katselin kans tota tarjousta.Oisin niin mieluusti ostanu pari toosaa varastoon kun käytän säännöllisesti,mutta ei pentele anna rahamassi myöden =(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ilmeisesti ihan hyvä seerumi? :)
      Harmi, että matti tuli kukkaroon huonoon aikaan :/!!

      Poista
  3. Musta tuntuu siltä, että mitä enemmän sitä ajattelee ettei shoppaile mitään kosmetiikkaa, niin sitä enemmän niitä tulee ostettua... =D Mulla on tuloillaan esittely pienistä (onneksi!) ostoksista kahdesta eri nettiputiikista vaan eihän se riitä, menin sitten pitkästä aikaa tilaamaan Oriflamelta ja Avonilta, niistäkin siis vilautuksia jossain vaiheessa. Eipähän ainakaan tuu liian väljää kosmevarastoihin... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noin se näköjään menee tämän "harrastuksen" kanssa :D.
      Postauksia odotellessa!!

      Poista
  4. Moi:)
    Joo maanantai on hyvä päivä tehdä pitkä päivä.
    Ja kah, jottain Lumenen tehoseerumia olen joskus käyttänyt!! Se oli se tyrnijoku. Olen alkanut nyt laittamhaan naamaan kuorintoja ja tehotroppeja. Liekö blogisi innoittamana, voi ollakin!! :)
    Blackiekin pestään sunnuntaina. Kylläpäs me nyt ollaankin kauneusasialla.
    Oikein hyvää viikonloppua sinnekin!
    -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihon hoitaminen on kivaa puuhaa, kiva että olet sinäkin tuon hemmottelukeinon löytänyt :D.
      Blackie ei varmaan taida pesusta olla kovin innoissaan? :D

      Poista

Suositut tekstit