lauantai 9. maaliskuuta 2013

Lisää seerumeja!!

Tällä kertaa jälleen yhden sain loppumaan :D.

Tämän Cliniderm by Aco Age Delay Serum tehohoidon hommasin, kun muistaakseni viime syksynä MN vinkkasi, että näitä tuotteita oli keskustan apteekissa -30% (sarja uudistumassa) ja lisäksi tämän reilun 20e arvoisen seerumin sai kaupan päälle. Ostin sitten noin 8e maksaneen puhdistusvaahdon, niin sain sillä tämän :). Mielestäni tuota tarjousta ei vaan voinut ohittaa :D.
Pitihän se sitten tarkistaa, niin olenhan mä lyhyesti täällä asiasta maininnut! On tää blogi kyllä niin kätevä pistää asioita ylös :D.
Mutta kyllä tämä seerumi olisi ollut myös hintansa arvoinen! Käytin tätä iltaisin ja tämä kyllä kosteutti ihon tosi kivasti puhdistuksen jälkeen, eikä mitään vastalauseita ihokaan sanonut, vaikka tämä sarja taitaa olla enempi ikääntymisen ensimmäisiin merkkeihin (?). Tosin omasta mielestäni alan olla vähitellen ihan optimaalista kohderyhmää näille tuotteille :p.
Pidin myös pakkauksesta paljon! Mekanismi tuossa oli se, että tuo "levy" työntyi pumppausten johdosta ylöspäin ja työnsi samalla voidetta. Sai siis pullon varmasti tyhjäksi, mikä on suuri plussa! Mielestäni kaikki pumpulliset pullot saisi olla tällä mekanismilla...
Jos eivät ole sarjan uudistamisen myötä koskeneet sisältöön ja seerumia on vielä saatavilla, niin voisin kyllä ilomielin ostaa uudenkin pullon käyttöön! Tykkäsin tästä kyllä sen verran paljon :).

Nyt iltakäyttöön on lähtenyt Avonilta Solutions-sarjan tehohoito, joka myös on tarkoitettu 30v+ ikäisille ja sisältää alfahydroksihappoa. Pitäisi käyttää aurinkosuojaa ja välttää auringolle altistumista viikon ajan käytön jälkeen... Hyvänä ajankohtana vuodesta otin sitten tämän käyttöön :p. Syksy/alkutalvi olisi ollut ehkä otollisempi aika... Noh, katsotaan, miten käy! Jos alkaa ärtymään iho liikaa, niin sitten täytyy laittaa tauolle :). Seerumeista ei onneksi ole pulaa tällä hetkellä :p.

Täällä ollaan yritetty rentoutua, väsymys meinaa edelleen ottaa vallan ja välillä tuntuu, että ihan kuin nuha/flunssa olisi yrittämässä kimppuun... Aamuisin olo meinaa olla tukkoinen, mutta päivän mittaan se hieman helpottaa. Jospa sitä ei vielä sairastuisi, ihan vielä ei olisi siihen aikaa :p.
Ja edelleen ne töissä odottavat paperit kummittelee mielessä... Pirkule, olisi ehkä pitänyt kotiin ne ottaa, kun kuitenkin tulee työjuttuja täällä mietittyä... Mälsää :/.
Mutta jotain positiivista; oma ennustukseni toteutui tänään ja sain kuin sainkin 3 tuubia loppumaan \o/ !! Eli postauksia on tiedossa tuleville päiville!
Nyt lähden putsaamaan kattien hiekkalaatikon ja syömään, palataan huomenna taas!
Miumoi <3

12 kommenttia:

 1. No siis, tuollaisen tarjouksen ohittaminen olisi ollut suorastaan synti, onneksi ymmärsit sen ja tartuit tilaisuuteen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on olemassa ystäviä, jotka tuollaisia tarjouksia löytää :D.
   Itse en lähes koskaan meinaa bongata mitään hyviä tarjouksia :/.

   Poista
 2. Ai niin, huomenna on tulossa postaus niistä Kivi-tuikuista... =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin, aivan iiiihana kokoelma sulla niitä <3

   Poista
 3. Hellou! Oletko testanu oriflamen vahaliuskoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heissan!
   En oo testannut... En ole uskaltanut kokeilla koskaan mitään vahaliuskoja ja terällä ajamisenkin lopetin 15-vuotiaana, kun sain sääreni aukeamaan eräänä kertana...
   Karvojen poistossa käytän nyt vain karvanpoistovoiteita.
   Rohkeutta yritän kerätä, että hommaisin sääriä varten ihan epilaattorin, mutta sitäkään en ole vielä pystynyt ostamaan :p.

   Oriflamen karvanpoistovoiteen olen testannut ja hyvin poisti karvat, tosin siitäkin mulle nousi ajoittain punaisia näppyjä, niin kuin on noussut Veetin ja Avoninkin voiteista.
   10min vaikutusaika oli vain pieni miinus tossa Oriflamen voiteessa.

   Poista
 4. Toivottavasti et sairastu! Kuten toivottavasti en miekään, varsinkin kun huomenna käyn lunastamassa itelle SATSin jäsenkortin ;) Ehkä voidaan joskus yhessäkin treenata?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sä sitten päädyit Satsiin!! :D
   Ilman muuta voidaan treenata yhdessä, kun samoihin jumppiin osutaan :).
   Otat ilmeisesti sen rajoittamattoman kortin? Eli voit käydä sekä päivällä että illalla salilla ja kummassakin keskuksessa?

   Poista
  2. Joo otin sen rajoittamattoman kun mitä katoin niitä SATSin jumppia niin ilmeisesti Zumbaa ja SH'BAMia on vain Heikinkadulla, jos en ihan väärin ymmärtäny, ja mieli tekee niitäkin jossain vaiheessa koittaa. Caritas on kuitenkin mulla se "kotisali". Ja nyt kun voi myös iltasin käydä salilla, niin voin esim. maanantaisin kun miehellä oma harrastus, niin mennä ite siihen aikaan sitten salille. Tänään onkin tiedossa jo eka jumppa :D

   Poista
  3. On Zumbaa ja Sh'Bamia myös Caritasilla ollut, Sh'Bam on tällä hetkellä Caritasilla torstaisin klo 17.30, sitten Heikinkadulla maanantaisin klo 18 :)
   Tosin nyt näytti Zumbaa olevan vain Heikinkadulla keskiviikkoisin, joskus sitä on ollut myös Caritasilla viikonloppuisin :).
   Ja eihän sitä tiedä miten nuo tunnit taas vaihtuu, kun lukujärjestys vaihtuu.

   Ja sieltä netistä omista sivuilta kannattaa siihen varausjärjestelmään laittaa kaikki päivät (2 viikkoa eteenpäin voi varata tunteja max 10 jumppaa), kaikki tunnit, kaikki päivien ajat, kaikki ohjaajat ja kumpikin keskus, niin varmasti ei jää mitään näkyvistä :).
   Ja jonotusta ei kannata pelätä, vaikka olisikin todella pitkällä jonossa, niin hyvin usein tunneille sitten kuitenkin pääsee :).
   Itse jännään nyt vähän huomista Combatia, jossa oon jonossa 33..

   Toivottavasti viihdyt Satsilla ja saat kunnon liikuntakärpäsen pureman :D. Mielenkiinnolla täytyy käydä lukemassa blogistasi sitten tunnelmia, mitä oot tykännyt, kun vauhtiin pääset :).
   Ja toivottavasti mekin törmätään siellä jossain vaiheessa ^_^.

   Poista
  4. Kävinpä just kirjoittelemassa omaan blogiin fiiliksiä :P Noi Sh'bamin ajat on ihan tyhmästi kun maanantaisin on Caritasissa yhtä aikaa shape jota haluan jatkaa, ainakin tän ekan kerran perusteella, ja torstaisin taas just siihen aikaan meillä miehen kanssa saunahetki :D Ihan tyhmää ku ei oo omaa saunaa, ni pitää taloyhtiön saunavuoroja käytellä ja ei voi edes ite valita saunavuoroa :(

   Ja äsken kun katoin niin tuolla Combatissa jonossa vaan 39 henkee :D Ilmeisesti suosittu laji/aika. Mutta toivottavasti pääset siihen.

   Mie muuten meen keskiviikkona kattomaan mimmonen paikka Heikinkatu on. Varasin sinne just Zumbaan paikan :D

   Poista
  5. Sun pitää käydä jonain muuna päivänä Shapessa tai vaihdella viikoittain, että toisella viikolla käyt toisessa ja toisella toisessa :).
   Itse teen noin, kun ei muuten vaan pystyisi käymään kaikissa haluamissaan jumpissa :D.

   Combat-tunnit on aika suosittuja, varsinkin Piian vetämät, mutta esim. viime torstaina oli yhdessä vaiheessa tunti täynnä, mutta sitten tunnilla oli kuitenkin ihan älyttömästi tilaa eli ihmiset peruu varauksia tai ei sitten saavu tunnille.
   Eli nuita jonoja ei kannata säikähtää :)

   Katsotaan jos keskiviikkona törmätään! Itsekin suunnittelin Zumba + ABSolution rääkkiä, jos vain pääsen töistä ajoissa lähtemään, että ehdin sinne :)

   Poista

Suositut tekstit