tiistai 19. maaliskuuta 2013

Toivottavasti kuun viimeiset plussat...

Nyt ollaan kyllä sen verran plussalla, ettei paranisi tulla yhtään uutta purkkia enää tälle kuulle :D.
Eilen sain siis hakea Avonin 4.jakson tilauksen ja tällainen paketti sieltä tuli:

Ei hirveän iso paketti, mutta tuli tilauksia sen verran, että sain kannustelahjankin :).
Ja itselleni tuli sitten nämä:

6.jakson kuvastot (ja voi hitto, että oli taaaas kaikkea ihanaa siellä...), uusi urheilukassi (on tilavampi kuin entinen Oriflamen kassini), pohjustuslakka (aattelin vaan yksinään käyttää :)), uusi True Colour-nelikko (sävy Awakening) ja Turkin reissua varten ostin sitten tuollaisen huulille ja silmien ympäryksille tarkoitetun aurinkovoiteen, kun se oli nettitarjouksena vain 8,95e (normaali hinta taitaa olla 17-20e paikkeilla).
Sitten kun nämä pari edellistä jaksoa sain hyvät tilaukset kasaan, niin sain ostaa nyt tuon Luxe-ripsivärin 1,95e... En mä noin hyvää tarjousta halunnut ohittaa :). Ja kannusteena sain sitten nuo Planet Spa:n uudet silmälaput. En kyllä tarkkaan tiedä, mitä noiden on tarkoitus tehdä, mutta saapahan nyt testata :D.

Sellaista tällä kertaa. Meni tänäänkin yhtä myöhään kuin eilenkin, kun unohdin että mulla on tänään hieronta :). Eilen meni hyvin Sh'Bamin ja Combatin uudet ohjelmat, melko rankkoja molemmat :). Ja tänään ei hieronnassa tarvinnut edes huutaa kivusta \o/. Ensi viikolla olisi jo seuraava kerta.
Mutta nyt lähden syömään ja seuraamaan Holmes NYC:tä (mitä siitä on vielä jäljellä). Suihkustakin tuossa hetki sitten tulin, niin kroppa alkaa huutamaan rasvaa :).
Huomenna jos kaikki menee putkeen töissä, niin saatan päästä jo ennen 4 kotiin \o/. Täytyy pitää peukkuja :p.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit