keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Vihdoin niitä loppuneitakin!

Nyt taas viimein eteenpäin loppuneiden esittelyssä, vaikkei niitä kovin montaa tällä hetkellä ole... Jospa tässä vielä ehtisi jotain loppua ennen kuunvaihdetta, kaikkeni yritän sen eteen :).

Pitkästä aikaa loppui suihkugeeli, tällä kertaa Oriflamen Nature-sarjan (ei enää myynnissä) Shower Gel with Antioxidant Grapes & Echinacea.
Tämän suihkugeelin ja kropparasvan ostin sen takia, kun tykästyin samantyyppisiin kasvotuotteisiin, tai ennemminkin niiden tuoksuun.
Ajattelin tämän kroppasarjan tuoksuvan samalta, mutta olinkin hieman pettynyt, sillä tuo echinacea (punahattu???) taisi tuoksussa puskea enempi pinnalle. Ei siis ollut niin herkullisen makea, mitä toivoin... Toki sen verran hyvä tuoksu kuitenkin oli, että pystyin käyttämään melkein loppuun asti suihkussa, pienet rippeet laitoin käsisaippuaksi sitten :p.
Pesuteholtaan oli ihan perusgeeliä, vaahtosikin normaalisti.
Jos tätä olisi myynnissä vielä, niin en ostaisi enää uutta törppöä. Tuoksu ei ollut sen arvoinen :).

Nyt siksi aikaa, kun käytän saman sarjan kropparasvan pois, niin otin melko monta suihkugeeliä käyttöön :D. Tässä samalla näette tämän hetken tilanteen suihkutelineissä... Kun nuo suihkugeelit viedään takaisin kaappiin, niin melko tyhjäksi nuo telineet sitten jää!! Siksi ehkä nyt laitoinkin nuita purkkeja monta tuonne, meinasi alkaa ahdistamaan tyhjät hyllyt :p...

Tänään pääsinkin suhteellisen aikaisin lähtemään töistä, harvinaista kyllä! Mr.Insinööri kävi hakemassa, kun oli lähistöllä. Puoli 5 oltiin jo kotona ja oltiin myös kaupassa käyty ennen sitä :). Harvinaista herkkua!!
Tänään vaan meinasi jotenkin ikävältä tuntua, kun suunnittelin lähteväni töistä ihan kunnolla aiemmin. Ollaan sitten siinä tilanteessa tällä hetkellä, ettei kehtaisi lähteä, vaikka olisikin viimeiset päivät tehnyt 9-10 tuntia/pv... Noh, eipä tarvinnut ahdistua, kun melkein normaaliin ihmisten aikaan pääsin vasta lähtemään :p.
Kateillekin oli Mr. Insinööri käynyt hakemassa ruokapaketin postista. Eilen olivat jo yrittäneet käydä tuomassa, mutta Mr. Insinööri oli just ehtinyt lähteä kotoa.
Nytpä on niillekin taas ruokaa vähäksi aikaa :). Neffinhän piti heti päästä laatikkoa tutkimaan (nytkin siellä nukkuu), Siiri tyytyi katselemaan raapimispuusta ja tuli vasta sitten, kun ruokaa pistettiin kippoon :).
Eli kissoille ei kuulu mitään uutta edelleenkään; nukkuvat, syövät, välillä nahistelevat ja sitten ovat sovussa :).

Itse kokeilen taas huomenna, josko Pumppiin kykenisin. Vasen nilkka alkanut vaivata aina kävellessä (rasittui varmaan silloin lauantaina uusissa kengissä), mutta eipä sitä työpäivän aikana ehdi levossa pitää, kun pitää kävellä edes takaisin ja tehdä milloin mitäkin... Ärsyttävää :(.
Mutta eipä sitä tällä kertaa muuta, katsotaan jos huomenna palataan taas asiaan :).
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Mie kävin eilen pumpissa ja se oli aika raskas. Myös mitä saunassa kuuntelin pumpin jälkeen juttua, niin monen mielestä se oli rankempi ko edellinen ohjelma. Joku viel sano että painoja oli saman verran ko aikasemminki, mutta nyt ei meinannu mitenkää jaksaa. Aattelin kuitenki antaa sille tilaisuuden, jos siitä tulis vaikka yks mun suosikeista.

    Neffi on sulonen. Onneksi en tiedä missä asutte, saattasin nimittäin muuten käydä kissanappaamassa sen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nooh, eka kerta on aina raskasta ja sullakin on vasta projekti aluillaa eli hyvä antaa mahdollisuuksia :).
      Ja tuo ohjelma tosiaan oli todella raskas!! Kroppa meinaa olla melkoisen makaroonina :D. Mutta tykkäsin kuitenkin paljon!

      Neffi osaa olla halutessaan maailman suloisin sekä rasittavin katti :D.

      Poista
  2. Onkohan mulla ollu joskus tuota suihkugeeliä..en oo varma. Mutta se vartalovoide on tainnut olla (eikös ollu purkissa?) ja sen tuoksuun petyin, ei muistini mukaan ollut mikään erikoinen ja ei ainakaa makea. Tosin syynä saattoi olla sekin, että olin ihastunut samanlaisessa purkissa olevaan greippi+mitä lie vartalovoiteeseen ja sen ihanuus kummitteli vielä mielessä. Ja tietysti voi olla mahdollista et sarjat menee nyt sekaisin mun mielessä ja en ookkaa tuon sarjan tuotteita kokeillu =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Verigreippi on tosiaan myös ollut ja se oli mun mielestä aivan ihanan tuoksuinen <3.
      Mulla oli siitä vaan vartalosuihke käytössä, muuita en ihme kyllä langennut ostamaan :D.
      Tuo vartalosuihke oli siitä vallan hauska, että tajuamatta mitään käytin sitä puoli pulloa kasvovetenä :D :D. Sitten eräs kerta aloin lukea pulloa tarkemmin ja tajusin sen olevan vartalosuihke! Ilmankos se tuoksuikin niin voimakkaasti... :D
      Hieman tunsin itseni tyhmäksi, mutta eipä se kasvojen iholle mulla tehnyt mitään pahaa :).

      Poista
    2. =D Mistä sitä olis voinu arvata mitä se on... ;) Mä en muuten tiennykkää et siinä sarjassa on ollu vartalosuihke.

      Poista
    3. Olisi ehkä voinut silmät ottaa käteen ja lukea kunnolla pullon kylki :D.
      Nooh, onneksi ei iho ollut moksiskaan :).
      Joo, siitä oli tosiaan sen suihkugeelin ja vartalorasvan lisäksi se kroppasuihkekin :). Harmi, että menivät lopettamaan sen sarjan...

      Poista

Suositut tekstit