torstai 28. maaliskuuta 2013

Uusi pää!!! (muttei kylläkään fiksumpi...)

Hellou hellou!!
Kotona ollaan ja pääsiäisloma alkoi :D.
Tosin töissä ei vaihteeksi mennyt hommat niin kuin Strömssössä, jonka seurauksena seuraavien 2-3 viikon hommat piti suunnitella täysin uusiksi ja sen takia myöskin taitaa käydä niin, että olen töissä kiinni seuraavat 3 lauantaitakin (huonoimmassa tapauksessa), jos haluan pysyä aiotussa aikataulussa... Näin siis voi käydä, kun on väärän väriset sukat jalassa PCR:ien tekopäivänä (tosiaan toivon, että syy olisi VAIN niiden sukkien...). Jälleen tuli mietittyä, miksi valitsinkaan tämän alan :p.

Mutta mutta, tosiaan ei niin huonoa etteikö jotain hyvääkin! Sain tänään Jörö-Jukassa uuden pään ja täytyy sanoa, että nyt taisi löytyä se oma kampaamo ja kampaaja!!
Kuvat yrittäköön puhua puolestaan, käsi ei kovin hyvin taipunut kuvaamaan, mutta jos hiuksista nyt jotain selvää saa :).

Hiukset edestä.
Väri muuttui täysin, tuollaiseksi vaaleanruskeaksi, jossa liukuvärjäys-tyylillä kuparisen punertavia "raitoja" :).

Hiukset oikealta.
Pituus jäi tältä puolelta suht samaksi kuin ennen (haarahiukset vain pois latvoista).

Hiukset vasemmalta.
Täältä puolen leikattiin pois se entinen "pieni pidempi pätkä" (erittäin selkeitä nämä mun selitykset...). Kerrostusta tuli myös :).

Hiukset takaa (tää kuva oli todella hankala ottaa itse...).
Hiukset "pidentyy" vasemmalta oikealle.
Tällä mallilla on kuulemma helpompi kasvattaa hiuksia, kun sanoin, että aion vaihteeksi kasvatella pidempää :).
Lopuksi kampaaja (Maria) päätti laittaa vielä kiharoita, jotka korostavat suoraa mallia paremmin nuita kupariraitoja.
Parilla sanalla sanoen tämä on vähän kuin toispuoleinen polkkatukka jälleen, räväkämmällä vivahteella :).

Ihan sama mitä muut on mieltä, mutta mä rakastan tätä ihan älyttömästi jo nyt <3.
Kalliiksi tuli (väri+leikkaus+monivärilisä yhteensä 127e), mutta aion todellakin mukisematta maksaa saman vastakin, jos näin tyytyväiseksi voi kampaajakäynnillä tulla!!

Lisäksi ostin kokeiluun tämän Kératasen shampoon kuivalle hiuspohjalle (27e), kun se on päässyt kuivumaan aika paljon, muuten hiukset oli onneksi hyvässä kunnossa, omaksi yllätyksekseni :).
Varmaan sitten oikeanlaisia ja sopivia tuotteita tullut käytettyä!!



Tässäpä tämän päivän postaus, huomenna sitten seuraavaa loppunutta, tosin eipä tässä montaa päivää enää kuuta olekaan jäljellä!!
Nyt mä lähden syömään tälle päivää, piti taas käydä Stokkan Herkussa ostamassa herkkuja (perus-salaatit ja vähän myös suklaata), kun yksin oon kattien kanssa. Näköjään tämä tulee jo perinteeksi herkutella yksin ollessa :D.
Mutta palataan huomenna!
Miumoi <3

10 kommenttia:

  1. En voi tarpeeksi hehkuttaa, nämä on kyllä NIIN sun näköiset! Sopii aivan mielettömän hyvin! ^___^ ♥

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Mä kyllä niin rakastuin tuohon väriin :).
      Kiitos paljon!!

      Poista
  3. Vastaukset
    1. On :)!
      Vaikka oon aiemmistakin malleista ja väreistä tykännyt, niin tässä on sitä räväkkyyttä, jota oon todella toivonut ja odottanut :).

      Poista
  4. Äää..mun on PAKKO käydä kampaajalla kohta =D Muutenkin olen miettinyt sitä, viimeks ku kävin leikkauttamassa latvoja ennen isän hautajaisia eli viime kesäkuussa ja ai että, kyllä nyt huomaa kuinka noita kuivia latvoja sais leikkauttaa pois. Kun vaan raskis (paraski pihistelijä ku tilaan vähän väliä eri kaupoista kosmetiikkaa!), tekis jotain muutakin, mutta taidan jättää väliin, ne ku maksaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla ei oo ketään tuttua kampaajaa, joka vois pelkät latvat leikata halvemmalla?
      Tosin joillain kampaamoilla oon tainnut joskus nähdä oman hintansa myös tasoitukselle/latvojen leikkaamiselle... Ja joissakin peritään hinta ajan mukaankin :).
      En miekään pelkkien latvojen leikkauksesta hirveästi maksaisi, mutta yleensä kun käyn kampaajalla, niin haluan kunnon muutosta :). Siitä olen valmis sitten maksamaankin :).

      Poista
    2. Ei oo tuttua kampaajaa... Oma äiti (ei ole ammatiltaan kampaaja =D)on eräänki kerran elämäni aikana saanu tasoittaa mun latvustoa. Nyt se vaan on jäänyt kun asutaan eri paikkakunnilla. No, tästä pitää nyt kyllä leikata taas se kymmenisen senttiä joten ihan hyvä käydä kampaajalla teettämässä se.

      Poista
    3. No siinä tapauksessa on ihan hyvä käydä kampaajalla, kun noin paljon on napsaistavaa :).

      Poista

Suositut tekstit