sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Maaliskuun Loppujia

Hellou!
Taas olisi aika mun miettiä, mitä saisin mahdollisesti loppumaan :).
Kuvatilaa säästääkseni, en ottanut kuin yhden kuvan, sillä hyvin paljon jäi tuotteita Helmikuultakin loppumatta! Eli lyhyesti selostan nuo helmikuun kuvat :).

1.kuvasta jäi loppumatta vain Yvesin kasvonaamio ja se loppuu ihan varmasti tässä viikon kahden sisään.
2.kuvasta edelleen loppumatta jäi kirottu Dermosilin Linimenttivoide :D... Jokohan nyt viimein...
3.kuvasta sitten jäi loppumatta kaikki viime kuussa, mutta nyt olen siirtänyt ne "hyvin suurella todennäköisyydellä loppuvat"-kategoriaan. Itse asiassa yksi onkin jo niistä loppunut :).
4.kuvan jättipullot jäivät myös loppumatta, mutta nyt näyttää niidenkin suhteen, shampoota lukuun ottamatta, erittäin hyvältä!
Eli näistä 13 täysikokoista ja 1 minikokoinen olisi toivottavasti loppumassa tässä kuussa :).

Sitten vielä muutama muukin tuote näyttäisi olevan loppuvaiheessa.
BB-voiteen näytteet saan varmasti käytettyä, samoin SSS roll-on dödön, Kloranen mini-kuivashampoon ja Yvesin aprikoosi-vartalokuorinnan.
Muut taitaa mennä siihen "ehkä loppuvat"-kategoriaan. Eli 6 täysikokoista ja 2 minikoista tulisi näistä...
Kaiken kaikkiaan aika toiveikas kuukausi jälleen tulossa, kun tosiaan jo pari tuotetta on jo loppunut (tänä aamuna loppui toinen) :). Katsotaan, miten käy!

Mutta joo, eipä taaskaan mennyt eilen kaikki niin kuin Strömssössä... Oli tosiaan tarkoitus mennä viettämään tyttöjen iltaa eilen, mutta arvatkaa kaksi kertaa miten kävi...
Kroppahan se päätti sanoa haisevan vastalauseensa ja iski pari ihanaa vaivaa sitten yhtä aikaa aamupäivällä, joiden yhteisvaikutuksen takia en sitten todellakaan päässyt kotoa lähtemään...
Töissä oli tuskaista olla, samoin bussimatka meinasi olla hieman helvetillinen, mutta pääsin kotiin ja kaikkeni yritin, että olisin sen inhottavamman vaivan saanut kukistettua... Paskat.
En kyllä muista, milloin viimeksi mua on vituttanut niin jäätävästi kuin eilen vitutti...
Mä olisin ollut niiiiin nollauksen tarpeessa kaiken tän raatamisen jälkeen ja varsinkin olisin kavereita halunnut nähdä pitkästä aikaa, mutta eipä sitten väkipakolla...
Musta alkaa vähitellen tuntua, että oon joku pahan ilman lintu; kaikki mihin kosken/ryhdyn, muuttuu paskaksi ja kaikki suunnitelmat menee ennemmin tai myöhemmin perseelleen...
Alkaa myös enempi ja enempi tuntua, että myös se kesäkuun Turkin matka tulee menemään perseelleen tavalla tai toisella ihan varmasti tällä menolla... Pessimisti ei pety!!

Olo noin muuten alkaa olla (yllättäen) vihdoin normaali, mutta tää vitutus ei oo kovinkaan laantunut.
Ilta meni sitten suklaata ja juustonaksuja mässäten Mr. Insinöörin kanssa, saipahan edes sen kanssa viettää aikaa, kun eipä meilläkään kauheasti yhteistä aikaa ole ollut...
Mutta jooh, huomenna taas alkaa uusi viikko "päiväni murmelina"-pyörässä... Kirjoittelen huomenna varmaan ensimmäisestä loppujasta sitten!
Miumoi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit