perjantai 15. maaliskuuta 2013

Dermo-plussaa...

Hellou hellou!
Enpäs sitten eilen kirjoitellutkaan, kun ajattelin, että ehtisi viettää Mr. Insinöörin kanssa laatuaikaa Pumpista tultuani. Hän kun tänään lähti taas kotonaan käymään ja tulee vasta maanantaina takaisin. Noh, se laatuaika meni sitten lopulta siihen, että Mr. Insinööri pelasikin pari viikkoa sitten löytämäänsä Nintendo Game Boy:ta ja mie sitten silmäilin ja luin muutaman blogin päivityksiä ennen kuin Criminal Minds alkoi.... Se siitä siis...
Tänään sitten mentiin suoraan töistä käymään veljeni luona kahvilla, kun hänen nuorimmainen poikansa täyttää 10v. sunnuntaina :). Mukava oli heitäkin nähdä pitkästä aikaa! Ja äitikin käväisi siellä samoihin aikoihin, niin ehti häntäkin nähdä pikaisesti :).
Kotiin tultuamme Mr. Insinööri sitten lähti jatkamaan matkaa ja MN tuli pikaisesti käymään, kun hän toi mun Dermosilin tilauksen! Eli pikku plussia jälleen siis lisää...

Pitihän se ostaa testiin sokerikuorinnan innoittamana uusi lime-vartalonkuorinta ja tuo meikinpoistoainekin näytti niin mielenkiintoiselta, että sekin piti ostaa kokeiluun...
Mutta muita purkkeja ei sitten onneksi tullut :D. Turkin reissua varten piti sitten ostaa kokeiluun noita uusia Solistica-kapseleita, jos sitä saisi väriä pintaan vähän helpommin. Ja D-vitamiiniakin ajattelin kokeilla, vaikka tuota tulee varmaan syötyä säännöllisen epäsäännöllisesti, niin kuin muitakin vitamiineja :D. Sitten ostin myös lisää vanulappuja ja meikkisieniä.
Kaiken kaikkiaan ei ollut mielestäni paha tilaus ja tarkkaan harkitsin nuo ;).

Huomisesta tuleekin sitten kiva päivä!!
Suunnittelin ensin, että kävisin töissä muutaman tunnin aamusta, mutta sain tänään paperihommia tehtyä sen verran, ettei ne jääneet ahdistamaan mieltäni, joten päätin jättää sitten huomiselta väliin :).
Lähden sitten rakkaan R:n kanssa piiiiiiiiitkästä aikaa kaupunnille ja jospa miekin löytäisin jotain shoppailtavaa... Yritän olla ostamatta kosmetiikkaa ja keskittyä vihdoin enempi vaatteisiin ;D. Jumppaan saisi kyllä ostaa lisää vaatteita, niin ei pyykkivuorojen takia jäisi jumpat väliin :p.
Sitten illalla olisi tarkoitus lähteä MN:n kanssa humpalle, myöskin piiiiiiitkästä aikaa!! Täytyy nyt toivoa, että kerrankin nämä suunnitelmat menisi putkeen... Pidetään peukkuja!!

Mutta nyt lähden katsomaan Voice of Finlandia!
Jospa huomenna tulee sitten päivitystä ostoksista, olettaen että jotain löydän :p.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit