lauantai 23. maaliskuuta 2013

Jättiläinen vol 1. käytetty!!

Täällä on tosiaan vietetty useampana päivänä riemun hetkiä näiden loppujien kanssa ja tänä aamunakin oli vähän isompi riemun hetki :D. Siitä enempi kuitenkin muutaman päivän päästä ;).
Mutta jälleen yksi jättikokoinen tuote olisi käytetty:

Nimittäin tämä jo eilenkin mainittu Cliniquen Clarifying Lotion 2 kasvovesi huikeassa 487ml koossa!! Tämän tosiaan olen hommannut vuoden 2011 syksyn Hulluilta Päiviltä eli ihan hyvän aikaa tämä mulla on ollut, aktiiviseen käyttöön otin tämän 2012 tammikuun lopulla eli noin vuoden ja 2kk tämä kesti iltakäytössä :).
Tämähän on tosiaan erittäin tujua ainetta, ei mielestäni ole mikään kuivan ja herkän ihon tuote, kun Alcohol denat ja menthol löytyy inci-listan kärkipäästä. Erittäin virkistävän tunteen tämä jätti juuri tuon mentholin takia, mutta ihoni ei onneksi pahemmin tästä ärtynyt. Aluksi itse hieman jouduin henkeä haukkomaan, kun oli niin mentholinen ja alkoholinen tuoksu.
Meikin rippeet varmasti lähti tällä pois, jos pesuaineet oli iholle jotain jättäneet. Kuivatti myös ihoa eli aika heti piti voiteet pärstään lisätä.
Viimeistely-tuotteena tämä oli kuitenkin niin hyvä, että voisin kyllä iltakäyttöön ostaa uudelleenkin. Tosin voisin kyllä testata sitä 1-versiota ja sitä mild-versiota... Harmi, että vain tätä ja 3-versiota myydään näissä isoissa pulloissa Hullareilla :/.

Tuon jälkeen olen ottanut iltakäyttöön Lumenen Radiant Touch-kasvoveden, jonka ostin muistaakseni Cittarista alennuksella viime vuonna (kyllä siitä tänne blogiinkin taisin laittaa... Kyllä, täältä löytyy :) ).
Tästä tulee juttua varmaan noin 4-6kk päästä, jos kulutustahti menee samaa rataa :).


Meni nyt tosiaan päivittely myöhemmäksi, kun päivällä vaan olla öllötettiin ja sitten päätin yrittää kuvata Avonin BB-voidetta ja Lushin ripsaria mun pärställä ja ripsissä... Ei nyt tule todellakaan vetämään vertoja ammattilaisten vertailulle, mutta ehkä niistä sitten jotain selvää saa, kun loppumispostaukset jossain vaiheessa pääsen tekemään :).
Ei tämä kuukausi täysin katastrofi taida olla, tänään tosiaan yksi tuote loppui ja yhden avaamattoman tuotteen myin parilla eurolla kaverille \o/. Mä alan oikeasti kehittyä tässä luopumisessakin!!

Niin ja nyt illalla käytiin tosiaan katsomassa leffassa se Mama!
Sehän oli tosiaan sellainen psykologinen/säikyttely kauhuleffa ja sellaisista itse enempi pidänkin, ne "verta ja suolenpätkiä"-kauhuleffat ei ole täysin mun juttu.
Pidin kyllä tuosta leffasta ja voin ilman muuta suositella, jos tuon tyyppisistä leffoista pitää. Mulle tuli myös joissain kohti melko vahvat Manaaja-vibatkin tuon leffan aikana. Loppuratkaisukin yllätti hieman itseäni, luulin sen loppuvan eri tavalla ja jäinkin miettimään, miksi se loppui niin :). Vaatii ehkä toisenkin katsomiskerran, että tajuaisi enempi juttuja tuosta tai sitten mä vaan mietin liikaa :D.

Meillä jäikin popcornia ja Makuunin karkkeja paljon jäljelle, joten nyt taidan lähteä katsomaan jotain kevyempää hömppää ja mussuttamaan herkkuja, niin uskallan sitten mennä nukkumaan :D. Onneksi meijän sängyn alle ei pääse mikään, kun se on umpinainen ja siellä on vain vetolaatikot ;p.
Miumoi <3

8 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon jättiläisten tyhjenemisestä! Ne on aina juhlahetkiä! :D Mulla on muutama jättiläinen kaapissa korkkaamattomina... Toisinaan ahistaa jo pelkkä ajatuskin niistä! :D

    Mulla on kuitenkin jo jonkun aikaa ollut mielessä aloittaa ihan määrätietoinen näytteiden ja matkakokojen käyttäminen pois, niitäkin kun tuppaa olemaan aika hyvin... Niistä pääsis nopeammin eroon ku normikokosista, mut toisaalta menee niissäkin kaikissa aikaa, ja ikinä ei tunnu olevan "se oikea hetki" aloittaa tätä projektia. :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Sitä vaan täytyy yrittää ottaa käyttöön nekin ja käyttää vaikka pikku hiljaa :).
      Samaa periaatetta oon käyttänyt myös näytepakkauksissa, aina silloin tällöin vaihteluksi käyttänyt muutamia pois. Kyllä ne vaan sitten vähentyy :). En mäkään jostain syystä jaksaisi kerralla kaikkia käyttää, vaikka kuinka nopeasti näytteet loppuisikin, haluan nuita normaaleja purtiloitakin kuluttaa :D.
      Ei tämä tasapainottelu kyllä helppoa ole :D.

      Poista
  2. Noi jättiläiset on aina niin hemmetin kyllästyttäviä..kestää ja kestää.Silti haksahtelen niihin koska usein hyviä tarjouksia.

    VastaaPoista
  3. Voi siellä vetolaatikossakin hirviö vaania.. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah :D. Onneksi ei vielä viime yönä mikään hyökännyt kimppuun ;D.

      Poista
  4. Huh, onpa ollu järkyttävän kokoinen kasvovesi, pitää kyllä ihan nostaa hattua sulle =D Meillä on kans tarkotus käydä kattomassa tuo Mama kunhan alkuryysis on ohi, siis eikö sen ensi-ilta ollu just viikonloppuna täällä? En oo muuten tainnu koskaan katsoa mitään kauhuelokuvaa elokuvateatterissa joten varmasti tuntuu hienommalta/hurjemmalta kun katsoo semmosen suurelta kankaalta, tiedä vaikka säikkyiski kunnolla! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä tuossa vedessä oli tavaraa käytettäväksi :D.
      Joo, tuo Mama oli perjantaina ensi-illassa, salissa 5 taitaa olla kaikki esitykset eli se on pienempi sali :).
      Ja kyllä mä ainaki säikyin ihan tarpeeksi ja parissa kohtaa oli pakko laittaa silmätkin kiinni ;D.

      Poista

Suositut tekstit