maanantai 4. maaliskuuta 2013

Jatketaanpa plussailua...

Kävikin sitten niin, että eilen illalla sainkin mun Oriflamen 3.jakson tilauksen tavarat, niin tässäpä sitten olisi minun syntini:

Rakastamani Milk & Honey Gold-sarjan uutuus puhdistusmaito ja korvakorut, eikä muuta!!
Oon jo pidempään onnistunut pitämään itseni kurissa, etten tilaisi kokeiluun kyseisen sarjan hiustuotteita, mutta nyt en enää pystynyt vastustamaan kiusausta :D. Eilen jo vähän tuota puhdistusta kokeilin ja ihan kivalta vaikutti. Aktiivikäyttöön taidan ottaa tuon ehkä vasta ensi talvena... Tosin täytyy nyt katsoa, mihin suuntaan tämä mun iho alkaa mennä... Jos jatkaa kuivumistaan, niin sitten täytyy alkaa käyttämään tätäkin aina välillä.
Korvikset oli myös tosi nätit ja tänään laitoinkin ne heti korviin :).

Muttapa mutta, eipä tänne tämän kummempia.
Hiljainen työpäivä oli, kun täällä alkoi hiihtoloma ja osa porukasta lomalla. Ja osin kyllä oli hermostuneen jännittäväkin, kun aloin tekemään PCR:iä vaikeimmista fragmenteista nyt. Pelottaa, pipetoinko mä varmasti kaikki jutut oikeassa järjestyksessä ym... Noh, huomenna taas CSGE-ajoa, katsotaan sitten keskiviikkona, miten pahasti mokasin tänään :p.
Jumppaankaan en tänään jaksanut, enkä tiedä menenkö huomennakaan... Spinning olisi ainoa sopivaan aikaan, mutta kun tuo ranne ei välttämättä vieläkään siitä tykkää, niin parempi jättää väliin. Ja kun pyykkiäkin pitäisi pestä, että saa niitä jumppavaatteita käyttöön taas :D. Kenties pitäisi ehkä käydä ostamassa niitäkin lisää... Tosin milloinpa sellaistakaan ehtii :p.
Mutta josko huomenna sitten sitä ekaa loppunutta!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit