perjantai 29. maaliskuuta 2013

Vaniljasokeria, Viinirypäleitä & Mansikoita

Tänään kävikin positiivinen yllätys, kun minulta loppuikin vielä 2 tuotetta yhtä aikaa!
Nyt onkin tässä postauksessa juttua kahdesta loppuneesta, huomenna yhdestä ja ylihuomenna kahdesta viimeisestä :). Jälleen menee kuun ensimmäiseen päivään yhteenveto sitten, mutta ei anneta sen haitata mitään :).

Vihdoin sain taas vartalovoidettakin loppumaan, tällä kertaa kyseessä oli Oriflamen edesmenneen Nature-sarjan Body Cream with Antioxidant Grapes & Echinacea. Sainkin jo aiemmin loppumaan saman sarjan suihkugeelin.
Tuoksu tässä ei ollut yhtä voimakas kuin suihkugeelissä, se oli aika hentoinen mikä ei loppupeleissä haitannut minua yhtään. Tämä tuoksu kun ei sitten täysin suosikiksi yltänyt, niin olisin voinut nopeasti tähän voiteeseen kyllästyä.
Tehot tässä olikin sitten toista maata!! Nyt talviaikaan tämä riitti hyvin kosteuttamaan ja pehmentämään oman ihoni, eikä tätä koostumuksen takia tarvinnut edes hirveästi laittaa. Koostumus oli aika lailla emulsion ja voin välimaastossa, sopivan täyteläistä mutta ei liian rasvaiseksi jättävää. Imeytyminen kesti ehkä kymmenkunta minuuttia, joka ei myöskään haitannut, kun käyn yleensä illalla ennen nukkumaan menoa suihkussa. Kiirekiire-aamuihin tämä ei välttämättä passaisi :).
Voisin kuvitella ostavani uudelleenkin eri tuoksussa, en sitten tiedä, onko koostumus kuinka erilainen nykyisessä Nature Secrets-sarjan tuotteissa??

Nyt käyttöön lähti kropparasva Avonilta. Huomasin, että alan olla päiväysten suhteen taas jäljessä näiden rasvojen kanssa... Tässäkin parasta ennen on mennyt helmikuussa, kahdella seuraavalla jonossa oli maaliskuussa, sitten seuraavilla toukokuussa ja elokuussa...
Noh, jospa saisin kirittyä!! Tosin jos ovat tuon loppuneen tapaan täyteläisiä (tämä mansikka-guava vaikutti siltä yhden käytön perusteella), niin saattaa yhden purkin kanssa mennä se pari kuukautta :/.
Nooh, ei ole hätää, kun tuossa Oriflamen rasvassakin oli marraskuussa parasta ennen-päiväys ja tuoksu ei ollut pahaksi mennyt :).

Suihkugeeleiksi otin tuon voiteen kaveriksi saman tyyppistä tuoksua. Nämä oli ainoat mansikan tuoksuiset, joita käytän tuon rasvan kanssa, kunnes se loppuu :).

Toinen loppunut lähes yhtä aikaa tuon kropparasvan kanssa oli sitten Avonin Foot Works-sarjan, aikanaan Limited edition-myynnissä ollut, Vanilla Brown Sugar Moisturising Foot Cream jalkavoide ja tämähän lähti mulla käyttöön, kun edellinen loppui.
Mulla ei ole oikein muuta lisättävää tuohon edelliseen tekstiin, jonka oon tästä kirjoittanut... Tuoksu oli edelleen ihana ja tehot ok, mutta talveksi tosiaan ehkä vielä hitusen tuhdimpaa tavaraa saisi olla.
Ei tämä ollut ollenkaan huono ja voisin ilomielin lisää ostaa, jos vain olisi vielä myynnissä :).
Varastossa onkin enää 2 jalkarasvaa (wuhuuu!!!) mutta päätin, että käytän nyt jalkoihin myös tuota käyttöön ottamaani Avonin kropparasvaa, jotta se kuluisi siten nopeampaa :).
Luulen, että toinen jäljellä olevista jalkavoiteista on sen verran tuhtia tavaraa, että parempi käyttää syksyllä ja talvella vasta pois. Nyt kesää kohti mentäessä kokeilen pärjätä kevyemmillä voiteilla :).

Tänään oli tosiaan tarkoitus nähdä Dweian Catherinen (en mä koskaan muista kumpi sä oot täällä nettimaailmassa :D) kanssa, mutta hän laittoikin viestiä, että taitaa olla lievän noro-viruksen kourissa :(. En todellakaan sitä itselleni halua, niin parempi oli perua rehvit... Täytyy kokeilla joku viikonloppu uudelleen sitten, kun aikataulut passaa yhteen :).
Olenkin sitten vain blogeja lukenut, loppuneet purkit kuvannut, tätä postausta varten nuo kuvat muokkailin, laittanut tutulleni Oriflamen 5.jakson tilauksen (sieltä tuleekin seuraavaan arvontaan muutamat palkinnot ;)) ja laskeskellut/päivittänyt tämän kuun budjetin (ostoskuitteja oli pino kertynyt jo lompakkoon), kun kuun loppu senkin suhteen lähestyy :).
Seuraavaksi ajattelin putsata vihdoin nuo vanhat kynsilakan jämät pois kynsistä (minäkö hidas :D) ja pistää uudet hoitolakat päälle :).
Mukavan rentoa ollut, kun saanut ilman kiirettä tehdä kaikkea mitä haluaa!!
Mutta palataan taas huomenna seuraavan loppujan kera!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Elämä on. Enää ei ole kuin vatsa kipeä niin eiköhän nämä norot ollut tässä :p Se on niin helppo, varsinkin lasten kanssa työskennellessä, napata nuo taudit itsellekin. Ihme, että ei tuon kummosempana tullut. Tainnu vastustuskyky kasvaa ;) Mutta nyt varmaan menee sinne toukokuun puolelle kun pitää vääntää tää viimenen kuukausi töissä kuin pieni raivohärkä. Päästäisen pyhät menee voimia kerätessä, että jaksaa viimeisen kuukauden rääkästä läpi :p Mutta myö ollaan kuulolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onneksi meni ohi noin lievänä!!
      Meillä töissä oli tuossa kuukausi takaperin aika moni jos missäkin taudissa, kun lapset heillä ensin sairastuneet :/.
      Mutta itse en onneksi (vielä) ole saanut.
      Taitaa kyllä omastakin puolesta rehvi-mahdollisuus mennä toukokuulle, kun nuo työhommat näyttää siltä, että nyt loppua kohti ne alkaa enempi ja vähempi k*semaan :p. Varmaan muutamat lauantaitkin joudun nyt töissä viettämään...
      Mutta ollaan kuulolla, jos sattuu sopiva väli tulemaan :).

      Poista
  2. Oooh, arvontako tulossa! Tällä kertaa täytyy muistaa osallistua! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tässä hieman mietiskellyt, josko sitten heinäkuussa blogin 2v-synttäreiden kunniaksi taas pieni arvonta tulisi ;).

      Poista

Suositut tekstit