sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Tällä hetkellä heleytyksen tarpeessa...

Meinaa nimittäin hieman väsyttää :). Päästiin kuin päästiinkin illalla humpalle ja olihan se ihan huippu ilta taas, nollaaminen onnistui täydellisesti ^_^. Oli niin maailman parannusta (miehet... voiko niitä ymmärtää?!), elämän ihmettelyä, hyvää juomaa, naurua ja sain jopa Tuksu-kynnetkin :D. MN lakkasi mun kynnet sillä helmikuun LivBoxista tulleella Essien pinkimmällä lakalla ja mulle tuli oikeesti mieleen siitä sävystä Tuksu :D. Onpahan piristävät kädet vaihteeksi :).
Ilta vietettiin sitten Gloriassa MN:n, KN:n kanssa ja MN:n kaverin kanssa ja olihan se aivan tupaten täynnä! Ihmeteltiin, kun sinne oli melko pitkä jono, mutta vieressä olevaan Apolloon ei ollut jonoa yhtään! Tanssilattialla ei hirveästi mahtunut omia mooveja tekemään, mutta saihan siellä jalat kipeäksi kuitenkin :).
Kivaa oli ja toivottavasti pääsisi pian uudelleen!

Mutta nyt taas juttua seuraavasta loppuneesta:
Sain viime viikolla käytettyä tämän Yves Rocherin 3 Minutes Spanish Pomegranate Healthy Glow Mask kasvonaamion.
Oli kyllä miellyttävä tuttavuus! En tosin tuosta heleyttävyydestä tiedä, mutta mukavan pehmeän tuntuiseksi iho jäi tämän käytön jälkeen.
Tuoksu oli tunnistettavissa granaattiomenaksi, kiva ja hento. Koostumus oli melko jämäkkää vaaleanpunaista geeliä ja se ei valunut naamalta pois :).
Voisin kyllä käyttää tätä mielelläni uudemmankin kerran, vaikkei tämä mikään maata mullistanut tuote ollutkaan.

Nyt mulla on kasvonaamioiden kanssa sellainen tilanne, että tuubeja ei enää löydy vessasta yhtäkään. 3 Lushin tuorenaamiota mulla on vielä, mutta ne on minigrip-pusseihin jaettu pakkaseen. Tässä huono puoli on vaan se, ettei meinaa muistaa ottaa sieltä pakkasesta niitä suihkuun mennessä :).
Pitäisi ottaa ne tehokäyttöön, kun ne on varmaan alunperin tarkoitettu käytettäväksi jopa 3-4krt viikossa. Muistaisi vain!

Muttapa mutta, jälleen huomenna taitaa olla sellainen päivä, etten todennäköisesti postaile. Ajattelin käydä testaamassa heti uudet ohjelmat sekä Sh'Bamissa että Combatissa eli ilta venyy 8 asti siellä. Olettaen tietysti, että töistä ehdin, yllättäen jälleen PCR-päivä tiedossa...
Ja Mr. Insinöörikin tulee kotiin, niin jos vihdoin ehtisi 1-2h ennen nukkumaan menoa sen kanssa aikaa viettää :p. Katsotaan sitten, miten lopulta käy!
Miumoi <3

6 kommenttia:

 1. Mulla on huomiseksi varattuna Shape mutta toisaalta tekis mieli myös testata toi Sh'bam huomenna. Harmi ku ovat yhtä aikaa, niin ei voi mennä molempiin. Ja torstaita en edes mieti Sh'bam-päiväksi kun se on saunan kanssa yhtä aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuu vaan testaamaan nyt Sh'Bam :). Vaihtelet viikottain nuita tai käyt joku toinen päivä Shapessa :).

   Poista
  2. Huomenna Sh'Bam! :D Eli siellä nähdään jos vaan kerkeät töiltäsi sinne :)

   Poista
  3. Kiva kiva!! :D
   Sielläpä sitten nähdään, jos ehdin töistä ajoissa lähteä!
   Innolla kyllä odotan noita uusia ohjelmia, mitä siellä tällä kertaa on :).

   Poista
 2. Heh, mä luin ensin että 'nolaaminen onnistui täydellisesti' =D Mulla tuo Yveksen naamio odottaa käyttöään, pitäs oikeesti ottaa itseä niskasta kiinni naamioiden suhteen kun oon jotenki laiska käyttämään niitä ja silti niitä tulee välillä ostettua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä, miten kauan mulla menee noissa Lushin naamioissa käyttää, kun monesti aina unohtuu pakkaseen ne :p.

   Poista

Suositut tekstit