lauantai 16. maaliskuuta 2013

Shoppailu-päivä

Kävi kuin kävikin niin, että päästiin shoppailemaan rakkaan R:n kanssa tänään :).

Ensin käytiin kuitenkin lounaalla Olimpoksessa ja vaihdettiin samalla kunnolla kuulumiset sekä yritettiin parantaa maailmaa (tai itse yritin omaa päätäni saada selkeämmäksi).
Otin Olimpos Specialin, jossa oli Ezmoa (?), viinilehtikääryleitä, savulammasta, kalkkunaa, kanaa, Halloumi-juustoa, salaattia, tzatzikia ja leipää (en nyt muista miten nuo kirjoitetaan ja nettisivut ei aukea).
Oli herkullista!

Ja tietysti piti jälkkäriäkin ottaa, Tiramisua jäätelön ja vaniljakastikkeen kera. Oli myös ihanaa!



Sitten olikin aika lähteä kiertelemään kauppoja. Ensimmäisenä käytiin H&M:llä, josta löysinkin itselleni paljon ostettavaa:

Perus t-paitoja jumppiin vaaleansinisenä, tummansinisenä ja oliivinvihreänä (4,95e/kpl).

Urheilu t-paitoja 2kpl (14,95e/kpl) ja urheiluliivit (19,90e).
Tämän erikoisempia paitoja en jumppaan tarvitsekaan :). Ja nyt on taas paitoja vähäksi aikaa, ei tarvi pyykin takia jättää jumppailua väliin :p.

Ja pari kivaa perustoppiakin löytyi vaaleana ja oliivinvihreänä (7,95e/kpl).
R. osti itselleen pari paitaa ja vaaville sellaisen vaatesetin H&M:ltä, Kappahlista löytyi myös vaaville vaatetta :).

Sitten halusin käväistä Einon Kengässä, kun siellä en ole aiemmin käynyt ja ale-laarista löytyi nämä kivat nilkkurit pienellä kiilakorolla (20e).

Sitten suunnattiin Fiorellaan, kun halusin jotain baari-vaatetta löytää. Vain tämä näytti suht siedettävältä päällä 4:stä kokeilemastani paidasta (18.95e).




Sitten käytiin myös mutka DinSko:ssa, mutta sieltäkään ei löytynyt sopivia baarikenkiä mulle... Viimeisenä suunnattiin Stokkalle, mutta R ei kauaa ollutkaan siellä, kun hänen piti bussille lähteä. Mä jäin sinne sovittelemaan rintsikoita, kun kanta-asiakkaille oli alusvaatteet -20%.
Mä sovitin varmaan 20-30 liivit, ennen kuin nämä oli sitten suht sopivat:

Marie Jo:lla taitaa olla mun kropalle sopivimmat liivit... Kokeilin Triumphia, Calvin Kleinia, Simone Perle... joku mikähän se oli... sekä paria muuta merkkiä, mutta kaikissa oli niin, että jos kuppi oli sopiva, niin ympärysmitta kiristi ja jos ympärysmitta oli sopiva, niin kuppi oli liian iso tai painoi jostain päin... Nuokin ostamani liivit ihan hitusen kiristi, mutta ostin lisäksi tuollaisen pidennys-kappale rasian, ovat muuten käteviä!! Harmi, etten ole aiemmin nuista tiennyt!! Rasiassa on musta, puuteri ja valkoinen pidennyskappale (alen jälkeen yhteensä 77,50e).
Sitten ennen bussille menoa kävin myös Herkussa ostamassa salaatteja ym. herkkuja.

Tulipahan shoppailtua koko alkuvuoden edestä :p. Eikä tarvinnut miettiä muutamaan tuntiin mitään mieltä painavia juttuja...
Nyt mie oottelen MN:n yhteydenottoa, että lähtäänkö sitä humpalle. Saapa nähdä, miten käy :).
Huomenna laittelen taas jotain kosmetiikka-juttuja :). Olenkin ylpeä itsestäni, etten katsonutkaan kosmetiikkaan päin missään tänään :D.
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Kiitos shoppailuseurasta! Harmi etten kauempaa itse jaksanut kierrellä. No,löysin ne mitä etsinkin. Älähän liikaa mieti siellä,kyllä asiat selviää ennemmin tai myöhemmin. Toivottavasti pääset vielä illalla ulos.;-) -R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jaksoit sä kauan :). Eipä sulla ois ollut siinä mitään tekemistä, kun mä niitä ritsikoita kokeilin :D.
      Ihana oli kyllä taas nähdä <3

      Poista
  2. Heeei, mistä noita rintsikoiden pidennyskappaleita?? Mäkin tarttisin! Ja mitä nuo maksoi? Mullakin olis tosiaan yhdet liivit jotka on kupeista hyvät mutta sitten ympärys kiristää ihan hulluna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Stokkalta osti tosiaan noiden liivien kanssa :). Hinta tais olla 9e kieppeillä

      Poista
  3. Itse kirosin monta vuotta rintsikoiden ostamista, kun itselläni oli sama ongelma: kun kuppikoko oli sopiva, ympärysmitta kiristi ja toisinpäin. Viimein kokosin itseni ja kävelin paikalliseen alusvaateliikkeeseen ja siellä myyjä totesi liian kireän ympärysmitan sopivan kuppikoon kanssa johtuneen siitä, että olkaimet olivat liian kireällä :D Pikkuisenpa hävetti.. Joten kantsii myös sitä puolta asiasta miettiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä mullekin myyjä sääteli niitä olkaimia, mutta siitä ei ollut tällä kertaa hirveästi apua tuossa kokeilu-rumbassa :).
      Näköjään mulle passaa malliltaan vain nuo Marie Jo-liivit, ellen sitten nuita pidennyskappaleita käytä muissa liiveissä...
      Täytyy näköjään meikäläisen käydä ihan liikkeessä ostamassa vastedes noita liivejä, kun on niin vaikea löytää sopivia muuten :D.

      Poista

Suositut tekstit