perjantai 22. maaliskuuta 2013

Toinen pikkujätti käytetty!

Vaikka tämä kuukausi jääkin hieman köyhäksi loppuvien suhteen, niin silti aion riemuita. Tämä kuukausi on ollut vähennysprojektini osalta kuitenkin todella hedelmällinen, sillä olen saanut isoja pulloja ja "ikuisuus"tuotteita käytettyä pois enempi kuin koskaan tämän projektin aikana :). Nyt sain toisen "jätti"tuotteen loppumaan:

Tällä kertaa oli kyseessä tämä muistaakseni viime kevään Hulluilta Päiviltä ostamani... Eipäs ollut, kun ei tätä löytynyt viime kevään Hullari-postauksesta... Olenkin ostanut tämän Lumenen Waterproof Makeup Removerin sekä Cliniquen Clarifying Lotion 2:n 2011 syksyn Hullareilta :O !!!! No olikin sitten aika jo loppua :p.
Mutta joo, tämähän oli ihan pätevää ainetta! Ei kirvellyt ja lähti kevyt meikki täysin pois ilman isompia hankaamisia, mutta jos mulla on sisärajaukset, niin ihan niitä kaikkia rippeitä en tälläkään saanut poistettua. Samanlaiset pienet rippeet on jäänyt myös käyttämälläni Oriflamen vedenkestävän silmämeikin putsarilla.
Kaiken kaikkiaan voisin ostaa tätä Lumenea ilomielin lisää, tosin tämä jättipullo kestää käytössä melkein 1½ vuotta, niin on vähän tylsää :D.
Ehkä vuoden tai kahden päästä ostan tätä Hullareilta lisää, kunhan saan muut silmäputsarit varastosta käytettyä...

Nyt käytän tujumpaan meikkiin jo matkakäytössä ollutta samaista Oriflamen putsaria, kevyen meikin poistoon menee Avonin emulsio, jota olen käyttänyt varmaan jo 3 vuotta... Ja noin paljon sitä vielä on jäljellä... Plaaah...
Tuota Oriflamea mulla on vielä tosiaan 2 pulloa odottamassa ja sitten kevyen meikin poistoon olisi Yves Rocherin pullo ja uutena odottaa Dermosilin silmäputsari... Eli enköhän ihan hyvin pärjää näillä vielä 2-3 vuotta, kun 200ml pullokin kerta kesti 1½ vuotta :p.

Tänään oli yllättävän kiva päivä töissä, vaikka olikin tylsään tapaan jälleen geelin purkupäivä. Kuitenkin olin päättänyt, että lähden aiemmin (jos nyt klo 15.15 on aiemmin...) ja lisäksi meijän ryhmänjohtaja oli saanut apurahan :). Se nyt ei sinänsä vielä täysin helpottanut, kun tuo apuraha on tarkoittu vain tutkijakuukausiin ja me tarvittaisiin myös materiaaleihin/reagensseihin projektirahaa. Mutta varmasti tämä edes hieman helpottaa ja hälventää sitä tummaa pilveä, joka meijän ryhmän päällä on leijunut jo jonkin aikaa ja antaa toivoa, että kyllä tämä tästä. Jospa tästä lähtee taas nousujohteinen kausi :).. Itse joudun vielä jännittämään loppuvuoden osalta rahoitusta, mutta jospa sekin tässä järjestyy. Huhti-toukokuussa tulee varmaan ne mun henkilökohtaiset apurahahaun päätökset...

Mutta lisäksi tässä päivässä oli sekin kivaa, että sain varattua ensi torstaille, juuri sopivasti ennen pääsiäislomaa, kampaaja-ajan :)!! Nyt en ole hiusmalli-juttujakaan ehtinyt katselemaan, eikä aikataulut niille antaisi tällä hetkellä periksi, niin piti nyt sitten mennä ihan maksavana asiakkaana :p.
Päätin kokeilla Jörö-Jukkaa, kun olen niin monesti ihaillut erään tuttavani hiuksia aina, kun hän tuolla käy. Jospa saisin itsekin jotain yhtä räväkkää :D.
Sitten huomisillaksi olisi varattuna leffa! Käydään katsomassa Mama. Saa nähdä pystynkö nukkumaan sen jälkeen :p.

Mutta jälleen se olisi Voice of Finlandin aika, joten palaillaan taas huomenna!!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit