keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Nyt vie plussat voiton...

...Sain nimittäin eilen pikkuisen kirjeen ja tänään vähän isomman kirjeen postin mukana :D.

TylyMuija laittoi mulle viime viikolla Facebookissa viestiä, että muisti mun haaveilleen joskus blogissani Burt's Bees-tuotteista. Nyt Maaliskuun LivBoxissa oli ollut sitten minikokoinen 8,5g Hand Salve käsi"voide", jota hän ei ollut sitten tarvinnut eli minä annoin sitten tälle pikkuiselle kodin :).
Mielenkiintoinen tuttavuus kyllä on parin kokeilukerran perusteella!

Sitten tuossa muutama postaus sitten, kun Estée Lauderin seerumi loppui ja käyttöön otin Lumenen Tehohoidon, niin kommenteissa ilmeni, että Varjoista Kuiskijan iholle ei kyseinen seerumi sopinut. Tietystihän minä tarjouduin sitten ostamaan pullon itselleni, pois pölyttymästä kaapin perukoilta, kun mun iholle se on passannut.
Maksua VK ei halunnut ottaa vastaan ja selvisi, että hän laittoi muutakin pakettiin mukaan...

Paketti tuli siis tänään perille ja VK ei muistanutkaan, kumpi seerumeista ei iholle sopinut, niin hän laittoi mukaan sitten molemmat, kun kaapissa ovat pyörineet :D.
Lisäksi sain Koivu-Hunaja-vartalonkuorinnan (tätäkin oli kaapista löytynyt VK:lta ennestään) ja tätä olenkin näytteen verran jo testannut aiemmin.
Mukana oli myös luomiväri, jota VK oli testannut kerran, eikä hänen silmäluomensa edelleenkään luomivärejä siedä.
Mutta mutta...

 ...tämä Arctic Duet Mineral Eyeshadow (2 Breath of Spring, Kevät Kuiskaa) oli ottanut "hieman" osumaa matkalla :(.
Ajattelin kuitenkin, että koitan pelastaa tästä, mitä pelastettavissa on ja kokeilen jossain vaiheessa ehtiessäni korjausta, joka ei tosin mun puuterin kanssa hyvin toiminut.
Katsotaan, miten tän kanssa käy. Harmi, etten löytänyt pikaisesti tästä kuvaa, millainen tämä on alunperin ollut.

Tällaista siis tänne kosmetiikan osalta :). On toki muutama myös loppunut, mutta tänään olisi Avonin tilauksen tekokin, niin kyllä tämä kuu taitaa mennä plussalle, ellei jokin ihme tapahdu :D.

Töissä oli tosiaan eilen ja tänäänkin pitkä päivä ja pääsin perätin eilen Combatiin ja tänään kävin taas Zumbailemassa ja rääkkäämässä ABSolutionissa keskikroppaa :).
Viime viikon lusmuilun jälkeen on tämän viikon liikunnat tuntuneet kyllä hyvältä, vaikka päivät onkin venyneet :).
Ja tänään tapasin ennen Zumbaa myös kasvotusten Merjankin, kun hänkin on Satsille tällä viikolla liittynyt!! Mukava kyllä aina nähdä konkreettisesti, kuka seuraamia blogeja kirjoittelee ^_^.
Kiva oli Merja jutustella ja törmäilläänhän taas jumpissa! :)

Mutta nyt täytyy alkaa tekemään se Avonin tilaus, syödä jotain ja käydä suihkussakin. Sittenpä se alkaa olla treffien aika Nukkumatin kanssa.
Palataan huomenna seuraavan loppuneen kanssa :).
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Oi, ihania kanssabloggareita! =) Tuo onki hyvä idea pistää kiertoon tuotteita joita ei itse tulis käytettyä. Harmi tuota luomiväriä, kyllä Itella välillä käsittelee paketteja liian rujosti =(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, on kyllä kivaa ja pääsee tosiaan testailemaan tuotteita, joita ei muuten ehdi/pysty ostamaan.
      Hyvä diili tuossa tuli, vaikka olin kyllä valmis maksamaan kummastakin kirjeestä :).
      Harmillista tuo luomivärin kohtalo, mutta kyllä se tuollaisenaankin tulee varmasti kokeiltua ja käytettyä, vaikkei korjattua saisikaan. Täytyy vaan löytää jokin purkki, johon tuon jauheen saa laitettua :).

      Poista
  2. Oli kyllä tosiaan kiva tavata ja zumbakin oli niin kivaa että varasin itelleni paikan kahdelle seuraavalle keskiviikon zumballe :D Kauhulla kyllä nyt odotan huomista että kuinka jumissa jalat on. Ja sit perjantain Cycling (joka muuten on 45 minsaa, tarkistin) on varmaan tuskaa :D Mutta kyllä se jalkajumi tästä vielä alkaa helpottamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa kiva, että innostuit siitä :)!
      Itsekin nyt huomasin, että meinaa olla jalat vähän pökkelöt tuon illan treenin jälkeen :D.
      Mutta kyllä mä taidan huomenna Pumppiin mennä, sillä se lähtee millä on tullutkin ;D.
      Tsemppiä Spnningkiin, hyvin se menee ja rauhallisesti vaan otat, jos jalat on jumissa perjantaina :).
      Pikku hiljaa se kunto kasvaa ja kivut vähentyy, tosin sitten täytyy tehoja vaan lisätä, että saa tuntumaan ;).

      Poista
  3. Sinullahan on ihania blogiystäviä. :)

    Sain LivBoxin mukana myös tuon samaisen Burt's Bees -käsivoiteen. Eka fiilis oli "jee", oon tosiaan halunnut kokeilla merkin tuotteita. Kun avasin purkin, tuli olo "plääh", en tykännyt koostumuksesta yhtään, se oli jotenkin ärsyttävä ja luulin sitä paljon tahmaisemmaksi kuin mitä se nyt sitten onkaan. Tuoksukin oli turhan voimakas.
    MUTTA, katsos sitten kun sitä tuotetta oikeasti käytti... Se toimi! Laitoin yöksi käsiin, ja rohtuneet kädet oli huomattavasti pehmeämmät herätessä. Ei se koostumus yöllä haittaa, ja tuoksukin haihtui yllättäen tosi nopeasti pois. Tästä tuli kyllä ihan mun suosikki. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä lähinnä tyrmistyin ensin tuota tuoksua, mutta tosiaankin tehot ovat erittäin hyvät :D.

      Poista

Suositut tekstit