lauantai 30. maaliskuuta 2013

Sainpas minäkin kokeilla BB:tä!

Heti alkuun sanon, että itse en ole kokeillut muita BB-voiteita tai edes sävyttäviä päivävoiteita tätä ennen, joten vertailupohjaa ei ole nimeksikään. Mutta sainpahan nyt yhden kokeilukokoisen käytettyä sentään :).

Eli loppunut oli Avonin, 3.jaksossa myyntiin tullut Ideal Flawless BB Skin Loving Beauty Balm. Tilasin tämän 5ml minikoon 2.jaksossa, kun oli tutustumistarjouksena 1,95e.
Olette varmaan huomannut eri merkkien BB-voiteilla toinen toistaan useampia lupauksia? Tässä niitä lupauksia oli 10-in-1 :D.
*Kevyt koostumus
*Tehostettu E-vitamiinilla
*Tehostettu mineraaleilla
*Tasoittaa ihon sävyä
*Kosteuttaa ihoa
*Vähentää huomattavasti punoitusta
*Peittää virheet
*Silottaa
*SPF 15 suoja
*Iho näyttää paremman kuntoiselta - myös pesun jälkeen.

Sävyjä Avonilla on tästä 5, kuten yleensä meikkivoiteissakin. Otin kokeiluun sävyn Ivory, joka on vaalein punapohjainen, lisäksi kokeilin näytteen sävyssä Shell, joka oli seuraava punapohjainen sävy. Mielestäni kummatkin sopi iholleni ihan hyvin.

Tässä olen levittänyt Ivorya hieman käsivarrelleni.

Tässä on kasvoni pelkällä seerumilla ja kosteusvoiteella. En osannut käyttää tuota BB-voidetta yksinään, ei mielestäni riittänyt tällä hetkellä kosteuttamaan tarpeeksi ihoa, kun kerran kokeilin. Ehkä kesällä voisi olla riittävä.
Kuva on otettu vähän eri kohdassa kuin seuraava, josta saattaa hieman myös sävyero johtua.

Tässä kasvot BB-voiteen laiton jälkeen.
Mielestäni tasoitti ihoni sävyä ja vähensi punoitusta. Harmittavan huonosti otin nuo kuvat, ettei leukaa näy kunnolla. Siinä mulla on vanhoja finniarpia pari, niin olisi ne näkynyt paremmin. Mutta lisäsin silmien alle ja finnien kohdille peiteainetta, täysin ei siis niitä virheitä peitä.
Iho jäi sen verran kostean/tahmean tuntoiseksi, että käytin ehdottomasti puuteria tämän kanssa. Voi olla, että seerumi ja kosteusvoidekin osaltaan myös jätti tuon kostean tunteen.

Kaiken kaikkiaan oli kiva tätä kokeilla ja olisi ihan kiva kokeilla myös muilta merkeiltä näitä voiteita!! Harmi, etteivät myy tuollaisia pieniä 5ml kokeilukokoja, nyt taitaa ehkä jäädä testailut tähän...
Avonillakaan ei ole enää nuita pieniä kokoja myynnissä :/. Mutta näytteitä sentään aina saa ja lisäksi on aina se 3kk palautusoikeus, jonka takia uskallan suositella kokeilemaan myös tätä :).
En noista kaikista lupauksista tiedä, mutta moneen voin kyllä yhtyä. Samat lupaukset taitaa kyllä olla kaikilla muillakin merkeillä :D. Vähän on mietinnässä, pitäisikö tätä ostaa täysikokoinen tuubi kesäksi... Sinne Turkkiin tämä voisi olla aika hyvä, vaikkei tämä mun aikaa peilin edessä hirveästi säästänytkään :p. Täytyy miettiä :).

Mutta nyt alan valmistautua iltaa varten, kun olisi jälleen pienoisen "Baila Bailan" aika :D.
Palataan huomenna viimeisten loppujien kanssa!!
Miumoi <3

8 kommenttia:

  1. Mä oon kokeillu noita BB-voiteita nyt Lumenen, Garnierin ja Lorealin tuotoksina. Liputan ihan kympillä tuota Lorealia nyt! Täydellinen valinta arkiaamuihin, meikki valmis samassa ajassa kuin levittäisi kosteusvoiteen :) Toimii myös iltameikin pohjana loistavasti.
    Lumene oli itselle liian paksunoloista ja rasvaista, toisekseen kummatkaan sävyt ei olleet sopivia. Garnierilla vähän sama homma värissä, koostumus oli parempi ja olisi muuten voinut olla hyvä, mutta vaalea sävy oli liian valkoinen ja tumma liian punainen. Toisekseen Garnierilla lopputulos oli enempi meikkimäinen eli näkyvä. Tuo Loreal "sulaa" mukavasti kasvoille, väri on täydellinen ja koostumus huomaamaton. Aion käyttää jatkossakin!
    Mulla on siis noita Lumenea ja Garnieria vielä tähteinä jos joskus testata haluat :)


    - MN

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luinpas muuten eilen illalla uudesta käyttötavasta BB-voiteille, jos sävy on esim. väärä:
      http://www.glitz8glam.com/2013/03/paluu-jo-esiteltyyn-tuotteeseen.html

      Oon tuosta Lorkusta kuullu paljon hyvää, mutta sävyvaihtoehtojen niukkuus on saanut pidättäytymään toistaiseksi ostamasta noita kaupan voiteita...
      Tosin nyt kun luin tuon meikkisieni-vinkin, niin ehkä sitä voisi rohkaistua :).
      Mutta joo, voisin kyllä ilomielin ottaa näytteet sulta nuista Lumenesta ja Garnierista (mikä ettei Lorkustakin), niin voisin testata ne :).

      Poista
  2. Valitettavasti en usko että tuo vinkki toimii noilla muilla BB-voiteilla, koska ne muut nyt vaan on sen värisiä kuin ovat. Tuo Loreal on käsittääkseni ainoa jossa se väri on tuolla tavalla kapseloitu että tuo toimii. Ja kun taas se Loreal on noista ainoa jossa on mulle täydellinen sävy valmiina niin eipä tuota tarvi edes yrittää muokkailla mihinkään! ;)
    Tykkään siitä että se lopputulos on ihan hitusen tummempi kuin oma iho, saa naaman näyttämään vähän elävämmältä ja peittää punaisuutta paremmin, kuin esim tuo Garnier jossa lopputulos on tosiaan kalmanvalkea.

    Olis toisaalta kiva kokeilla myös noiden kalliimpien merkkien voiteita. Ja nythän on vissiin tulossa taas uusi sukupolvi näitä, oliko se nyt joku CC-voide seuraava! :D


    -MN

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaa, niin just :).
      Noh, saa nähdä, miten mun iholla sitten pelaa nuo, vai ovatko liian tummia :). Mulla saattaa varmaan tuon Lorealin kans toimia tuo meikkisieni, jos se on muuten liian tumma :).
      Löysin niitä näytepurkkeja nuita varten, varmaan sulta kiertänyt tänne ne purkit :D.

      Haluaisin kyllä mielenkiinnosta kokeilla niitä "oikeita" BB-voiteita, pitäisi vaan jotenkin saada tilattua niitä tuolta Aasiasta :D.
      Ja mielenkiinnolla odotan tuota CC-voidettakin, tosin saa nähdä pääseekö sitäkään kovin nopeasti itse taaskaan testaamaan, kun näin kauan meni näiden BB-voiteidenkin kanssa :D.

      Poista
  3. Hahaa! CC:t oli jo tulleet! :D
    Olisin halunnut Lorealin CC:n, luonnollisesti, mutta siitä oli vasta mainokset ja hyllyt tarjolla, itse tuotetta ei ollut. Mutta tullenee siis ihan lähipäivinä. Netistähän tuota olisi saanut kyllä tilattua hiukka edullisemminkin.
    Mutta mukaan lähti sitten testiin Lumenen CC meikkivoide. Nyt tumman ja vaalean sävyn väliin oli tullut medium, huomenna näkee miten se istuu naamaan!
    Mä luulen että tuota Lumenen BB:tä et säkään saa sopivaksi, se kun on mullekin niin liian tumma, Lorealia voisi tosiaan kokeilla tuolla kikalla, mutta tuo Garnier on luultavasti sulle aika optimi väri, uskon :)
    Tuohan purkit täyttöön jokupäivä!

    -MN

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nopeaa toimintaa :D.
      Mutta pitääpä tulla tässä joku ilta käymään, niin pääsee testailemaan nuita :D.
      Tosin tuon perusteella mun on varmaan turha ottaa sitä Lumenen BB:tä jos sullekin on se liian tumma...
      Tosin jos kosteusvoiteeseen sekoittaisi sitä...??

      Poista
  4. Sitä ajattelin kokeilla uudestaan sitten kesällä, jos se toimisi paremmin. Joskin se koostumus oli aika rasvainen, joten en tiedä sitten.. Virheostos oli se kyllä siinä mielessä. Mutta saat toki kokeiluun jos keksit sille jotain käyttöä ;)
    Näin yhden kokeilukerran perusteella Lorealin BB päihittää helposti kyllä myös tämän Lumenen CC:n, vaikka väri on tässä hyvä...

    -MN

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy toivoa, että olisi sitä aurinkoa sitten kesällä ruskettamassa ihoa :D.
      Kuulostaapa kyllä mielenkiintoiselta tuo Lorealin BB nyt... :D

      Poista

Suositut tekstit