torstai 16. tammikuuta 2014

Hellävaraista vettä kasvoille

Jatketaanpas loppuneiden esittelyä, kun niitä meinaa tulla vain lisää lähes päivittäin :D.

Nyt on vuorossa vähän isompi minikokoinen tuote, 125ml Lancômen Douceur Alcohol-free Softening Hydrating Toner kasvovesi, joka tuli muistaakseni kevään 2013 Hulluilta Päiviltä ostamastani Lancômen minikokoisten tuotteiden setistä.
Olen aiemmin Hullareilta ostanut 400ml jättikokoisen alkoholia sisältävän version, joka oli kyllä alkoholin takia suhteellisen tujua.
Tämä oli mulla iltakäytössä ja oli tosiaan huomattavasti hellävaraisempaa, mutta siitä huolimatta puhdisti ihon hyvin meikin rippeistä, jos niitä pesun jälkeen oli jäänyt (yleensä ei lappuun isommin mitään jäänyt). Ei mielestäni kuivattanut ihoani yhtään, päin vastoin helpotti hieman kuivuuden tunnetta, jos en heti rasvaa laittanut naamaan.
Kaiken kaikkiaan jäi ihan positiivinen kuva tästä ja voisin kyllä ostaa alennuksesta tätä joskus uudelleenkin :).
En kuitenkaan kasvovedestä halua maksaa täyttä hintaa, mitä tästä pyydetään, ei kuitenkaan niin erikoista ja hyvää ollut :).

Nyt on iltakäyttöön lähtenyt kokeiluun sitten syksyn 2013 Hullareilta ostamani Cliniquen Clarifying Lotion 1. Tästä sitten juttua muutaman kuukauden päästä, kun ehkä sitten joskus loppuu :D.

Tänään oli taas niin väsynyt päivä töissä... Heräsin puoli 6 aikaan, että ehdin klo 7.10 bussiin, kun Mr.Insinööri meni sillä kouluun. Pientä lepoa tämä päivä kropalle ja olihan tuo aamulla -25C pakkasta täällä, niin ei aluksi hirveästi edes houkutellut lähteä pyöräilemään. Kuitenkin kun sen 5min "joutui" bussia odottamaan, niin tuli mieleen, että ennemmin olisin kyllä pyöräillyt sittenkin, kun paremmin siinä lämpimänä pysyy :D. Nooh, huomenna sitten taas pyörän selkään!
Tänään kävi kaverini HS, jota en ole pitkään aikaan kunnolla nähnyt, kylässä alkuillasta ja oli kyllä kiva vaihtaa kuulumisia ajan kanssa! Seuraavaksi olisi varmaan minun kyläilyvuoro vaihteeksi :).
Mutta nyt olisi Arrow:n aika, joten palataan asiaan!!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Mitä! Oliko muka noin paljon pakkasta aamulla :o ????? Oo äm gee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ainakin Mr.Insinööri näin väitti meijän mittaria katsoessaan :D.

      Poista

Suositut tekstit