sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Kuivaa ja märkää shampoota loppunut

En saanut eilen aikaiseksi kirjoitella, kun iltapäivä meni Combatissa ja Pumpissa ja kun pääsi kotiin, niin olin melko piipussa fyysisesti :D. Lisäksi oli mukavaa pyöräillä puolityhjällä takarenkaalla, en vain saanut pumpattua ilmaa siihen 10 minuutin yrityksen jälkeenkään, joten oli sitten pakko pyöräillä sillä ja odottaa, että Mr.Insinööri tulee tänään kotiin ja pumppaa ilmaa...
Nämä on niitä hetkiä, kun todella v*tuttaa tuo mun cp-vamma. Mua niin v*tuttaa olla muista ihmisistä näinkin riippuvainen ja sitten kun ei olekaan ketään auttamassa, niin en kykene tekemään asialle mitään, vaikka kuinka yrittäisin.
Tosin yleensä sitten hakkaankin ennemmin päätäni seinään ja yritän tehdä itse kuin pyydän apua, sillä sen mä oon tajunnut, etten mä vaan voi luottaa siihen, että mua on joku aina auttamassa. Se on näköjään enemmän sääntö kuin poikkeus, ettei apua ole koskaan tarvittaessa saatavilla :/. Täytyy katsoa kuinka kauan menee, että keksin tuohon ilman pumppaamiseen oman ratkaisun, eilen ei vaan ollut aikaa alkaa sitä ratkomaan, kun oli kiire sinne jumppaan...
Noh, kunto kasvaa hyvin, kun tyhjillä renkailla pyöräilee :p.

Päivän valitus loppui tähän ja nyt sitten asiaan eli loppuneisiin purkkeihin!
Yksi pullo, jonka sain yllätyksekseni loppumaan muutama päivä sitten, oli erittäin tuttu Klippoteketin Dry Shampoo eli kuivashampoo. Täältä pääsette muihin höpinöihin kyseisestä tuotteesta. Mitään lisättävää ei edelleenkään ole aiempiin teksteihin verrattuna. 2 pulloa vielä tuota jäljellä ja kyllä mulla on nyt vain yksinkertainen kyllästyminen iskenyt tähän, vaikka edelleen hoitaa hommansa hiuksissani. Kunhan nuo kaksi pulloa saan käytettyä, niin pidän kyllä pienen tauon tästä :).

Toinen aiemmin loppunut pullo oli sitten tämä jo melko vanha Avonin Naturals-sarjan Tea Tree & Thyme 2-in-1 Anti-dandruff Shampoo & Conditioner shampoo.
Tästä oli jo aikoja sitten loppunut itse pullon sisältö, sillä käytin tätä täyttöpullona nykyisin myynnissä olevalle Tea Tree & Mint Anti-dandruff Shampoolle.
Eli tuohon aiempaan tekstiin ei myöskään ole oikein mitään lisättävää. Helpotti siis mun päänahan kutinaa, mutta ei konkreettisesti hilseläikkiä päänahasta poistanut.
Voisin ostaa kyllä lisääkin tätä, mutta oon tätä jo niin kauan käyttänyt, että tauko myös tästä on paikallaan :).

Ostinkin sitten tilalle kokeiluun vaihteluksi Oriflamen Nature Secrets-sarjan greippi-takiainen hilseshampoon, kun olin tätä jo melko pitkään miettinyt ja kuvastoista katsellut.
Vielä en ole tätä ehtinyt kokeilla ja käyttää, kun oon yrittänyt muita shampoita saada käyteltyä vähemmäksi tässä välissä :).


Ja nyt muistin aikana voisin pari sanaa sanoa saamastani Moroccanoilin hiusnaamiosta, kun Warjotar pyysi ennakkoon jo vähän kokemuksia.
Eli olen nyt kahdesti naamiota käyttänyt ja täytyy sanoa, että naamio ei ollut ihan niin erinomainen kuin itselläni oli odotuksissa. Suurimman osan takuista selvitti, mutta ei kaikkia. Ohjeissa tosin sanotaan, että kun naamion on levittänyt hiuksiin, niin pitäisi kammata läpi ja tätä en koskaan tee minkään hiusnaamion kanssa, ehkä pitäisi? :)
Lisäksi ohjeessa sanottiin, että tämän jälkeen pitää laittaa hoitoainetta ("tuote korjaa hiuksen sisäistä rakennetta ja hiuksen pinta tulee sulkea normaalilla hoitoaineella käsittelyn jälkeen") ja käytettyäni viinirypäleen koon verran Bonacuren FibreForce-hoitoainetta parin minuutin vaikutuksella, loputkin takut lähtivät ja hiukset olivat sileät ja pehmeät. Tunne ei kuitenkaan ollut sellainen silikonisen liukas, vaan hiuksissani on mielestäni pientä karheutta kuitenkin jäljellä.
Ohjeiden mukaan kun toimii, niin hyvä tulos on tähän mennessä tullut. Testailut siis jatkuu!

Tällaista siis tällä erää! Palataan huomenna iltasella taas asiaan :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Mä tykkäsin tuosta greippi-takiainen -shampoosta ihan sikana!! Tosin, mulla ei ole hilseilevä päänahka, joten siitä sulle ehkä tärkeimmästä ominaisuudesta en osaa sanoa mitään. :/ Mutta perusshampoona tosi hyvä ja se tuoksu!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvällä tuoksulla pääsee jo minunkin käytössä melko pitkälle :D.
   Katsotaan huomenna, kun aattelin tuota testailla, että millainen on ^_^.

   Poista

Suositut tekstit