sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Maito-Hunaja Vaahtoa Kropalle

Nytpä voisin sitten seuraavaksi esitellä kuukauden ensimmäisen oikeasti loppuneen tuotteen :).

Kyseessä oli tämä Oriflamen Milk & Honey Gold-sarjan ikivanha Two Phase Shower Foam.
Huomasin tuossa toissa päivänä, kun järjestelin vanhoja laskuja kansioon ja osan roskiin, niin mulla oli tilauslappuja Oriflamelta (ja Avonilta myös) ihan ensimmäisistä jaksoista asti, kun aloin niitä tilaamaan :D.
Löysin siis myös laskut, joissa olin tätä tilannut kahdesti itselleni; ensimmäinen eli tämä loppunut oli tilattu jaksossa 4/08 eli maaliskuussa 2008 ja toinen käyttöään odottava jaksossa 11/09 eli elokuussa 2009 :D.
Ehkä oli siis aikakin jo saada tämä loppumaan pikku hiljaa :p.
Tämä oli tosiaan 2-faasinen suihku"vaahto", jossa alempi ruskehtava kerros oli ilmeisesti "hunaja"kerros ja ylempi vaalea "maito"kerros.
Ennen käyttöä tämä piti siis sekoittaa hyvin ja neste oli siis tuollaisessa vaahdottaja-pullossa eli ulos tuli suoraan pehmeää, hieman valuvaa vaahtoa eli ei täysin ollut sellaista jämäkkää. Asiaan voi toki vaikuttaa aineen ikä, mutta katsotaan, miten tuo "vähän" uudempi käyttäytyy ;D.
Tuoksu oli edelleen täysin tuttu, joka tällä sarjalla on eli sellainen hieman parfyymimainen hunaja vivahde. Pesi mielestäni hyvin mutta hellävaraisesti, eikä ihan samalla tavalla kuivattanut heti ihoa, mitä normaalit suihkugeelit saattaa tehdä.
Ilomielin siis otan käyttöön myös toisen ja viimeisen pullon tätä, mutta ensin käytän niistä parista saman sarjan suihkugeeli- ja kylpyvaahto-pulloista jämät pois :).

Tämä viikonloppu on ollut näköjään ystäville omistettu, kun eilen kylässä kävi Margit ja tänään päivällä näin pitkästä aikaa TV:tä kahvittelun kaupungilla kiertelyn merkeissä ja nyt olisi tarkoitus vielä lähtä illaksi kaupungille tapaamaan Mr.Insinöörin serkkua johonkin karaoke-baariin :D.
En ole juonut mitään ja en todellakaan aio laulaa karaokea, mutta saa nähdä millaisia laulajia sieltä tänään löytyy... Joutuuko juomaan itsensä mukavaksi, että kestää kuunnella :p.
Tosin pyöräillä pitäisi tuolla ihanan uraisilla ja pimeillä teillä, joten turvallisinta on ehkä olla juomatta kovin paljoa...
Niin joo, mä en ostanut mitään kosmetiikkaa edes kaupungilta, vaikka käytiin Body Shopissa ja Stockalla :o!!! Stockalla mietin jonkun Greencape (TaiJokuVastaava) -merkin kroppakuorintaa, käsisaippuaa ja käsivoidetta, mutta onneksi TV hoputti sen verran, että ne jäi jahkailun jälkeen kauppaan \o/.
Rahallisesti en voittanut kylläkään, sillä kotiin päästyäni ja FB:hen mentyäni hoksasin tutun päivityksessä sanan "PartyLite" ja saatoin ehkä tehdä "pienen" tilauksen, joka sisälsi erittäin monta eri tuoksua Tuikkivat-tuikkukynttilöitä... Eipähän tarvi sitten hetkeen mennä sinnekään sivuille, kun tuolla tilauksella pärjää hetken :p. Saanpahan kuitenkin vihdoin tuonkin firman "testata"!

Mutta nyt alan valmistautua kaupungille lähtöön, niin palaillaan huomenna!
Niin ja jos ette ole arvontaa huomannut, niin klik tänne osallistumaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Mähän kävin joulun alla Body Shopissa ja tyhjin käsin lähdin pois, ei vaan löytyny mitään mitä olisin halunnu ostaa. Ja tuolloin en Stockmanniltakaan mitään kosmetiikkaa ostanu =O No, hyvä vaan, oonhan viime aikoina(kin) lahjakkaasti keskittyny nettikauppoihin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä :D.
   Itse en oo nyt oikein nettikaupoistakaan innostunut, vaikka Lushin sivuja yks päivä katselinkin... Ei sielläkään enää ollut joulutuotteita jäljellä (Suomen sivuilla oli muutama mitä mietin), niin ei nekään innostanut...
   Täytyy nyt nauttia tästä, kun ei tiedä kauanko tätä kestää :D.

   Poista

Suositut tekstit