sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Arvonnan Voittajat

No niin, eilen illalla loppui arvonta-aika ja nyt olisi aika julkistaa voittajat :).

Listasin paperille osallistujien nimet kommentti-järjestyksessä.

Ja arvonnassa käytin apuna random.org-sivustoa.
Setti nro 1.:n voittaja on numero 12 eli nimimerkki Shiva!!
Setti nro 2.:n voittaja on numero 8 eli nimimerkki ninuska76!!
Paljon onnea voittajille!!
Pistän teille tässä heti miten sähköpostia, että saan osoitteenne lähetystä varten :). Tuossa päivällä jo pusseihin parhaani mukaan yritin tavarat pakata, toivottavasti edes osa extra-luomiväreistä tulisi ehjänä perille, kun sanomalehtiä kummempaa pakkausmateriaalia ei löytynyt :/.

Mutta ihan yleisesti kiitos kaikille osallistujille!! Jälleen lämmitti mieltä, että tällaiseen pikkuarvontaankin oli näinkin paljon kiinnostusta ^_^.
Ja kommenttinne lämmittivät myös todella paljon mieltäni, olenkin jokaiselle vastannut erikseen :).
Välillä on itsestä tuntunut, ettei ole viime aikoina blogiin ehtinyt panostaa ja monesti tullut välipäiviäkin postauksista ja varsinkin kuvat ovat olleet huonompia nyt jostain syystä (tarkennukset eivät onnistu ym.), mutta silti tuli kommenttia, että hyvä postaustahti on ollut ja kivaa tekstiä kirjoitan.
Ehkä sitä onkin itse itsensä pahin kriitikko :D.
Tämä siis kannustaa minua huomattavasti siinä, että jatkan tällä linjalla millä olen ja toki yritän parantaa juttuja ja kuvia sen mukaan mitä pystyn, kykenen ja miten on aikaa.
Isoa stressiä en halua blogista ottaa, sillä tämä on kuitenkin pieni pakopaikka normaalista arjesta, johon saan höpöttää kaikkea mitä mieleen juolahtaa kosmetiikasta ja muista elämääni liittyvistä jutuista.
Tuttavapiirissäni kun ei ole varmaan hirveän montaa yhtä suurella intohimolla kosmetiikkaan suhtautuvaa, niin tiedän että tänne voin höpötellä huoletta ja saan varmasti joltain ymmärrystä siihen, miksi todellakin tarvitsin sen neljännenkymmenennen suihkugeelin tai sadannen luomivärin ;D.

No mutta, huomenna voisin laittaa sitten tutoriaalia tekemästäni uuden vuoden meikistä, kun aikanaan muistaakseni pumpulipupu taisi kysäistä, miten oikein teen silmämeikkini. Ja Margitkin taisi yhdessä kommentissa olla iloinen, jos jotain tutoriaalia tulee, niin sittenpä on teille vähän kuvia tavasta, jolla itse meikkaan :D.
Miumoi <3

8 kommenttia:

 1. Jes täältäkin =)! Sain sähköpostisi ja vastasin, mutta sain jonkin virheilmoituksen. Laitoin toisenkin sähköpostin, mutta edelleen sama virheilmoitus. Ilmoitatko, jos viestini eivät tulleet perille, niin katsotaan missä mättää =).

  Terkuin,
  Ninuska76

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tullut perille sun mailit :(.
   Mä laitan sulle uudelleen mailia ja varalta toisenkin osoitteen siihen, niin katsotaan onnistuuko!

   Poista
 2. Kirjoitin näköjään kommenttini äsken väärään kohtaan ja perfektionistin luonnettani asia jäi kaivelemaan. Onnea siis voittajille. Ehkä parempi onni ensi kerralla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äkkiä sen saa näköjään korjattua :)
   Kiitos sullekin, kun osallistuit! Varmasti taas järjestän arvontaa, ehkä sitten blogi-synttäreiden aikaan :).
   Toivotaan parempaa onnea seuraavalla kerralla ja ainahan se kannattaa kokeilla onneaan, muuten ei varmasti tärppää, jos ei kokeile :).
   Ei kyllä itsellänikään kovin hyvä tuuri ole missään arpajaisissa koskaan, mutta 3 kertaa on onnea ollut tässä muutaman vuoden aikana :).

   Poista
 3. Iloiset onnittelut voittajille! :)

  Ja kiitos paljon tutoriaalista jo etukäteen, kiva kun viitsit tehdä sen.

  Mukavaa päivää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään, tietysti minä toiveita toteuttelen aina, kun on aikaa ja niitä saa kyllä mulle ehdotella :). Laittelen niitä ylös itselleni :).

   Poista

Suositut tekstit