torstai 2. tammikuuta 2014

Josko tammikuussa räväyttäisin ihan kunnolla...

Nytpä olisi sitten aika pohtia mahdollisia loppuvia tälle ensimmäiselle 2014 vuoden kuukaudelle :).
Taas vaihteeksi kuvatilaa säästääkseni otinkin nyt kuvat vain uusista mahdollisista loppujista ja muuten selitän tekstinä, mitkä ehkä loppuvat tuotteista, joiden toivoin häipyvän kuvioista jo Joulukuussa.

Eli aloitetaan nuista joulukuun kuvista:
- Kuvassa 1. on siis vielä 2 ikuisuustuotetta; Avonin Naturals Banaani-jätettävä hoitis ja Dermosilin hiuspuuteri. Näitä yritän sinnikkäästi edelleen käyttää :D.
- Kuvan 2. molemmat Milk & Honey Gold-suihkutuotteet loppuvat nyt lähes varmasti, Dermosilin Cooling Balmista en mene takuuseen, mutta parhaani yritän :).
- Kuvan 3. meikkituotteet eli kulmakunä, rajauskynä, kynsien vahvistaja ja 2 meikkivoidetta ovat edelleen käytössä ja toivottavasti saan edes osan loppumaan tässä kuussa!
- Kuvan 4. molemmat kasvopesut ja Lumenen Time Freeze seerumi loppuvat hyvin todennäköisesti tämän kuun aikana.

Nyt sitten noiden 12 täysikokoisen ja 1 minikokoisen lisäksi tulee mukaan uusia tuotteita:
Lisää hiustuotteita; muotovaahto, shampoo ja 2 hiusnaamiota.
Kaikki muut paitsi muotovaahto voivat hyvinkin nyt loppua (voi olla, että toisen jämä-naamion vien äitini luo seuraavalla kyläilyreissulla saunomista varten).
Muotovaahtoakin täytyy yrittää nyt ahkerasti tunkea hiuksiin, kun nestettä jäljellä vajaa 2cm pohjalla!! Niin ja tuo on ikivanha jo, nuo Avonin AT-pakkaukset ovat nyt toistamiseen ehtineet muuttua tuon pakkauksen jälkeen :D.

Ja sitten vielä sekalaista seurakuntaa, vasemmalta oikealle: minikokoinen kasvovesi, jalkavoide, minikokoinen palasaippua, 2kpl huulirasvoja, nestesaippua, vartalosuihke ja kasvovesi.
Uskon, että kasvovedet ja käsisaippuat loppuvat nyt erittäin suurella todennäköisyydellä, kun tuota nestemäistä saippuaakin on kulunut nyt 4 päivän aikana jo noin paljon.
Vartalosuihke on osoittautunut erittäin riittoisaksi tapaukseksi, joten se on hieman epävarma... Tosin käytän sitä nyt myös samalla vessasuihkeena :). Huulirasvat osaavat myös olla riittoisia, sinistä tuubia olen käyttänyt vain aamuisin hampaiden pesun jälkeen.
Jalkavoiteessa näkyy isosti pohjaa, mutta silti epäilyttää hieman... Katsotaan siis miten käy :) !!!

Nyt olisi siis yrityksenä vähentää varastoja 22 täysikokoisella ja 3 minikokoisella tuotteella, bruttona siis :D. Todennäköisesti käyttelen pois myös lisää tuoksunäytteitäkin ja kasvonaamioitakin mulla on näytekokoisena melko monta.
Sitten tässä kuussa aion taas pientä arvontaa teille järjestää ja ajattelin, että laitan arvontatuotteiden lisäksi muutaman luomivärinkin kiertoon... Kun sain tuon huikean 168-paletin, niin nyt mun on oikeasti pakko alkaa kriittisesti katsoa mun luomivärivarastoja ja laittaa eteenpäin vähälle käytölle jääneitä tai samaa sävyä olevia luomivärejä... Jotain järkeä nyt tähänkin touhuun (yeah, you wish...) :D.

Katsotaanpa sitten, miten tämä kuukausi sujuu, jos nyt edes paremmin kuin joulukuu :D.
Mutta nyt alan katsoa Arrow:ta, joten palataanpas asiaan huomenna!!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Noista kasvonaamioista tuli mieleen... Etkös käytäkin naamion levittämiseen erikoissivellintä? Mistä sellaisia saa (hyvään hintaan)? Siis nuukana tyttönä alle 10 € hintasista kiinnostaisi tietää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tähän mennessä käyttäny omaa Oriflamelta tilattua sivellintä sen Dermosilin Shake-naamion kanssa.
   Eli Oriflamelta tilasin sen muistaakseni jollain vajaalla 6e:lla ja Avonilla näyttää olevan tammi-helmikuun vaihteen jaksossa myynnissä yhdenlainen naamio-sivellin hintaan 3,95e (Planet Spa-sarjassa) ja sitten löytyy myös meikkivoidesivellin hintaan 5,65e, joka näyttää samantyyliseltä kuin tuo mun Oriflamelta tilaamani naamio-sivellin :).
   Kaupassa en ole sivellin valikoimaa isommin siis katsellut eli en sieltä puolelta osaa juuri ehdottaa mitään...
   Tosin jos löydät Duroy-merkkiä, niin itse oon ainakin ripsikammasta pitänyt todella paljon eli kannattaa katsoa, löytyisikö siltä naamio-sivellintä sopivaan hintaan :).
   Tai jos sulla sattuu ylimääräisenä pyörimään vaikka meikkivoide-sivellin jossain laatikon pohjalla, niin testaa sitä naamio-käyttöön :)!

   Poista

Suositut tekstit