keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Lisää maitohunajaa käytetty pois

Nonniih, josko tällä kertaa mentäis suoraan asiaan eli seuraavaan loppuneeseen!

Sain taas suihkugeeliä loppumaan ja sekin oli vanha Oriflamen Milk & Honey Gold-sarjan Limited Edition-eränä aikanaan ollut Shimmering Shower Cream.
Tämä oli tosiaan sellaista kullanhohtoista geeliä, ei ehkä ihan voiteesta menisi. Ei kuitenkaan mielestäni samalla lailla kuivattanut ihoa niin kuin perinteiset suihkugeelit, mutta en tosiaan voiteenakaan tätä nähnyt.
Tuoksu oli tuttu, joka tässä sarjassa on ja kieltämättä alan havaita kyllästymisen merkkejä näin runsaasti käytettynä, mitä oon tätä sarjaa nyt pari kuukautta aktiivisesti käyttänyt :).
Tätä erikoisversiotahan ei enää saa, mutta en ainakaan hetkeen aio ostaa perusvalikoimassa olevaa versiotakaan. On tullut yliannostus tuoksusta...

Tässäpä kuvaa eilisestä kissanruokatilauksesta :D. Tämä oli se isompi paketti! Toisessa hitusen pienemmässä paketissa oli lisää märkäruokaa ja 3-4 pussia kuivaraksuja.

Tässä on molemmat laatikot tyhjinä meijän olohuoneessa :D. Aivan jäätävän kokoiset oli nuo ja todella painavat... Yhteensä tuota evästä oli varmaan 30kg, en uskalla edes laskea :D.
Nyt on hyllyt ja vaatehuone täynnä ruokalaatikoita ja pusseja, luulisi kattien pärjäävän hetken aikaa :p.

Mutta eipä mulla tällä erää mitään tämän ihmeempää höpöteltävää ole, niin palaillaan huomenna asiaan :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit