perjantai 10. tammikuuta 2014

Imelän makeaa

Taas tämä postailu venähti, kun päätäkin tuossa töistä tullessä särki, niin en tänään alkanut sitä Livbox-postausta värkkäämään. Teen sen huomenna ajan kanssa, kun olen jumpasta tullut (jos sinne jaksaisi aamupäivästä vääntäytyä) :).
Toissa päivänä minulla oli suihkupäivä ja tuolloin sain taas yllättäen loppumaan 3 tuotetta, niin esittelenpäs sitten yhden loppuneen, joka sopii eiliseenkin postaukseen hyvin :D.

Eli muutaman vuoden ikäisen hiusnaamion sain pois hyllystä sen Moroccanoil-naamion tieltä :D.
Kyseessä on Avonin Planet Spa-sarjan vanhassa pakkauksessa ollut African Shea Butter Restoring Hair Mask.
Planet Spa-sarjahan uudistui 2013 vuoden loppupuolella ja tämä sheavoi-sarja kulkee nykyään nimellä Blissfully Nourishing. Pikakatsauksella en nyt noista 1. ja 2.jaksojen kuvastoista tätä hiusnaamiota löytänyt, eikä ole nyt selkeää muistikuvaa siitä, oliko hiusnaamiota vielä myynnissä... Joku paremmin muistava voi hihkaista :).
Mutta tosiaan tämä käyttämäni hiusnaamio oli mulla epäsäännöllisen säännöllisessä käytössä, sillä silloin aluksi tämä pelitti hiuksissani täydellisesti; selvitti takut todella pienellä määrällä ja teki niistä sileät ja pehmeät.
Sitten Avonille alkoi tulla uutuuksia hiusnaamioista, varsinkin Naturals-sarjaan, joita ostelin sitten urakalla kokeiluun vain huomatakseni monien olevan vähemmän hyviä hiusteni tarpeisiin. Siksi halusinkin käyttää ne nopeasti hyllyistäni pois tilaa viemästä, joten tämä PS jäi melkoisen pitkäksi aikaa syrjään.
Nyt kun viime kuussa testasin tätä taas pitkästä aikaa, niin huomasin naamion alkaneen hieman kuivua purkin reunoille (näkyy tuossa kuvassakin, ei lähtenyt vesipesullakaan kaikki pois). Oli siis aika ottaa tämäkin aktiiviseen käyttöön!
Huomasin kuitenkin myös sen, ettei tämä täysin samalla lailla takkuja selvittänyt kuin mitä oli tehnyt aiemmin, liekö tällä ajalla siis jotain tekemistä asian kanssa... Pahimmat takut selvisi kuitenkin ja hiukset jäi edelleen pehmeiksi käytön jälkeen.
Tuoksusta en ole koskaan isommin välittänyt tässä sarjassa, se on sellainen todella voimakas ja imelän makea. Ihan liikaa omaankin makuun :).
En ehkä tuoksun takia ostaisi hetkeen uudelleen, mutta hyvin nämä Planet Spa-naamiot ovat hiuksilleni sopineet tehoiltaan. Pitäisi vaan tuoksultaan löytää sopiva, mutta sellaista ei tällä hetkellä sarjassa ole (oliiviöljyn tuoksustakaan en isommin välitä). Täytyy pitää siis silmät auki uusien naamioiden varalta!
Nythän mulla olisi sitten ainakin Bonacuren FibreForce teho-naamiona ja tänään voisi testata tuon saamani Moroccaoilin naamion :). Niin ja se sävy-naamio, kunhan pääsisin käymään kampaajalla tuon reuhkan värjäyttämässä...

Tänään olin taas vaihteeksi täysin tööt... Olin varmaan vahingossa herätyskellonkin sohaissut pois päältä joskus illalla, kun se ei soinut aamulla vaan heräsin, kun Neffi tuli sänkyyn maukumaan ja kello oli jo 7. Ei sitten ehtinyt juuri mitään meikatakaan... Ehdin pestä ja pyyhkiä kasvovedellä kasvot, laittaa naamarasvan (seerumi jäi väliin) ja silmänympärysvoiteen, meikkivoiteen virkaa piti peitevoide, jonka päälle sipaisin nopeasti puuteria ja sitten ripsiväri silmiin. Oli kyllä melko alaston olo naamassa :p.
Mutta olin töissä samaan aikaan kuin eilen, klo 8.15, vaikka nyt oli toppahousut ja -takki hidastamassa pyöräilyä ja ihan jäätävä tuuli. Kokemus taas tuokin :D.
En siis saanut kovin montaa asiaa tehtyä töissä ja kun aloin suunnitella digestioita muutamalle näytteelle, niin en enää muistanut, miten tuo suunnittelu tapahtui... 2 tuntia sain sitä pähkäillä ja juuri kun ehdin miettiä, että lähden pian päänsäryn takia kotiin, niin lamppu syttyi päässäni ja hoksasin mitä pitää tehdä :D. Sainkin yhdelle näytteelle tuon sitten katsottua, joten siitä on hyvä jatkaa ensi viikolla :). Ei tarvitse työkaverinkaan aikaa viedä, kun ehdin jo pyytää maanantaiksi apuakin :).

Tällaista siis tänne tänään. Huomenna sitten se Livbox-esittely! Nyt suuntaan suihkuun ja tv:n ääreen!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Pommiin nukkuminen on ärsyttävää. Koko päivä voi tosiaan mennä pilalle, kun aamu ei mene normaalien rutiinien mukaan. Onneksi sinulla lamppu syttyi jo työpäivän aikana kuitenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mulla on unohtunut vastata tähän!!
   Mutta joo, tuo on todella ärsyttävää, kun itse olen ihan sekaisin kaikesta sitten silloin, kun olen tuolla lailla "varoittamatta" joutunut heräämään :).
   Mutta onneksi ei nyt ihan hirveästi työt tuosta kärsinyt :D.

   Poista

Suositut tekstit