torstai 30. tammikuuta 2014

Toiseksi viimeistä viedään tälle kuulle!!

Niin se kuukausi lähenee loppuaan ja purkkien loppuminenkin on vihdoin loppunut :D.
Tai noh, olisin kyllä oikeasti saanut vielä 2 tai 3 juttua loppumaan, mutta haluan jotain Helmikuullekin, ettei plussat tunnu sitten niin pahalle ;D.
Mutta mennäänpäs asiaan:

Toiseksi viimeinen täysikokoinen tuote tammikuulle oli tämä iltakäytössä 2-puhdistuksen toisena osana ollut Avonin Naturals-sarjan Hydrating Peach and Cotton 3 in 1 Cleanser, Toner and Make-up Remover kasvopuhdistus.
En ole oikein ymmärtänyt näitä "puhdistus+kasvovesi yhdessä"-juttuja, kun kasvot pitää kuitenkin huuhtoa vedellä tämän jälkeen ja sitten vielä kasvovedellä pyyhkiä, että ihon ph tasapainottuu (ja mulla se myös kireyttä helpottaa)...
Mutta putsarina, varsinkin meikin, tämä toimi ihan kelpo hyvin.
Itsehän ostin tämän, kun luulin tämän olevan myös silmämeikille... Noh, tuubissa luki, että vältä silmiä :D. Arvatkaa vaan vältinkö :p.
Melko hyvin tämä poisti myös ripsarin ja luomivärin (ei kaikkea), mutta auta armias, jos tätä joutui silmään...... Jonkinlaista kirvelyä olin tuntevinani :p.
Eli älkää tehkö niin kuin minä tein, vaan niin kuin sanon; Omalla vastuulla silmämeikin poistoon :D.
Oli melko pesevä tapaus, iho jäi natisevan puhtaaksi ja hieman kiristäväksi mun tällä hetkellä pintakuivalla sekaiholla eli ei ole kuivaihoisen paras kaveri. Sopii siis hyvin 2-puhdistuksen jälkimmäiseksi osaksi, kun ekana on puhdistusöljy/-maito/-emulsio.

Tuoksu oli oikein mukava ja kiva, sellainen puuterinen persikka, ei mielestäni liian voimakas. Koostumukselta tämä oli geeliä, joka ihan loppuvaiheessa muuttui yllättäen ihan liruvedeksi... En tiedä, mitä sille tapahtui :o. Pesutehoon ei vaikuttanut, niin en jaksanut sen kummemmin miettiä asiaa.
Itsellä kävi tämän kanssa niin, että korkki meni rikki melko pian käyttöön oton jälkeen, kierteet jäi tuubiin kiinni :/.
Ei vaikuttanut isommin käyttöön, vähän saattoi "vuotaa" korkkiin, jos oli pystyssä.
Toinen huono oli suuaukko, joka oli aivan onneton... Mietin, että pitäisi isontaa tuota, mutta en sitten saanut aikaiseksi. Todella kovaa sai puristaa, että tavaraa tuli ulos.
Kaiken kaikkiaan oli kuitenkin tehoiltaan sen verran kiva, että voisin uudelleenkin ostaa lisää, kunhan entisiä putsareita saan pois kaapista :).

Sitten listauksen ulkopuolelta taas loppui Dermosilin DermoNature Facial Cream kasvovoide-näyte, jota käytin illalla.
Tästä riitti mun käytöllä 5 kertaan, aika hyvin.
Tämä kosteutti ihoa hyvin, mutta teki sen samalla täysin mattapintaiseksi. En tuon takia uskaltanut meikin alle kokeilla, jos se lähtee sitten rullautumaan pois... Mutta yövoiteena käytettynä ei ollut mitään ongelmaa!
En kuitenkaan ostaisi täysikokoista itselleni ihan vaan siitä syystä, että tuoksu oli omaa nenääni liikaa järkyttävä :D.
Sellainen aika yleinen tuoksu, mikä on luonnonkosmetiikassa, mutta mun nenään se oli nyt aivan liian voimakas :(. Harmittaa hieman, kun muuten vaikutti hyvältä voiteelta :/.

Mutta nyt lähden käymään suihkussa ennen kuin Arrow ja Revolution alkaa, joten palataan huomenna viimeisen loppujan kera!!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Hah, tuon Avonin putsarin suuaukko oli kyllä järkyttävän mini ja munhan oli pakko suurentaa sitä... Muuten tuote oli kyllä hyvä ja tuoksustaki tykkäsin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kun mä aioin myös suurentaa sitä, kun sun postauksesta vinkin luin, mutta jostain syystä se vaan jäi toteuttamatta ja hampaat irvessä puristelin geeliä ulos :D.
   Kiva tuote oli kyllä muuten, joten täytyy seuraavan kerran tuota hommatessa suoraan isontaa aukkoa :).

   Poista

Suositut tekstit