keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Taikatippojako??

Heipsan taas!
Eilisilta meni hujauksessa, ettei sitä ehtinyt edes huomaamaan! Arki on siis jälleen alkanut...
Noh, jotain sentään olen saanut töissä nyt aikaan ja eilen oli tosiaan ihana 1,5h hieronta, jota mun laiskistunut kroppa jo vaatikin :D. Eilen liikuin tuon hieronnan takia bussilla, mutta tänään uskaltauduin pyörän selkään jälleen ja olihan se aika "kieli keskellä suuta"-ajoa... Paikka paikoin peilijäällä ja vettä paljon jään päällä, Nam! Mutta jälleen pysyin pystyssä, vaikkei vauhti päätä huimannut!! Kyllä nuista nastarenkaista saa olla nyt iloinen, mutta odotan innolla jo loppuviikoksi sääennusteen lupaamia pakkasia!
Huomenna ajattelin yrittää päästä jumppaan, kun Mr.Insinöörillä on vain 4 asti koulua, niin hän ehtii vuorostaan katit ruokkimaan. Tänään piti joustaa, kun sillä oli pidempi päivä, vaikka mielelläni oisin kyllä combatiin mennyt... Eiköhän tuonne ehdi ensi viikolla sitten :).

Mutta kuulumisten jälkeen siirrytään sitten aiheeseen eli kosmetiikkaan ja taas yhteen loppuneeseen!
Tällä kertaa sain eilen loppumaan Lumenen Time Freeze-sarjan Magic Drops Instant Lift Serum kasvoseerumin.
Käytin tätä lähes poikkeuksetta vain iltaisin yövoiteen sijaan.
En kyllä mitään isompaa virkistymistä tai kiinteytymistä huomannut omalla ihollani eli tämän osalta en (vielä) taida kuulua kohderyhmään :D. Tämä kyllä kosteutti ihoa ihan kohtuullisesti. Kuitenkin tämä tuntui katoavan melko nopeasti ihoon levityksen jälkeen, niin käytin tätä yleensä 3 pumppausta kasvoille ja kaulalle, joka oli tarpeeksi.
Joskus laitoin iholle tämän päälle myös Academien voidetta yleensä nenälleni ja silloin huomasin, että tämä lähtee rullaamaan iholta pois...
En siis tuon takia viitsinyt meikin alle kokeilla, jos siinäkin rullautuu pois.
Eli minun ihoni tarpeille tämä ei vielä tässä iässä täydellisesti passannut, kun ei mitään ihmeellistä tehnyt, joten turhaan ostan tätä uudelleen ainakaan hetkeen :).

Tässä välissä kun oon tätä kirjoitellut, niin olen käynyt myös postissa hakemassa paketteja ja lisäksi Oriflamen tilauksenikin sain hetki sitten :). Pari seuraavaa postausta taitaa sitten olla plussailuja ;).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit