perjantai 17. tammikuuta 2014

Kylläpäs nyt ihoa rauhoitellaan!!

Loppuneet jatkuvat edelleen ja edelleen luvassa kasvovettä!

Sain loppumaan nimittäin myös aamukäytössä olleen Oriflamen Pure Nature Organic Aloe vera & Arnica Extract Soothing Toner veden.
Tätä kasvovettä olen tässä vuosien aikana käyttänyt muutaman pullon, mutta pidin enemmän siitä vanhasta pelkästään Aloe veraa sisältävästä kasvovedestä, siinä oli jotenkin niin mukavan makea tuoksu, jota ei tässä ole, johtuen varmaan tuosta Arnicasta.
Ei tässäkään paha tuoksu toki ollut, vaan oli ihan miellyttävä käyttää ja sopi hyvin aamukäyttöön hellävaraisuutensa puolesta. Myös meikinrippeitä tämä poisti ihan hyvin, kun muutaman kerran tuli käytettyä iltaisinkin.
En osaa tämän enempää tästä tarinoida, hyvä peruskasvovesi ja voisin ostaa uudelleen tarjouksesta. Kaapista kuitenkin löytyy nyt kasvovesi jos toinenkin, joten yritän nyt malttaa käyttää niitä ensin vähemmäksi ennenkuin tätä uudelleen ostan :).

Nyt on aamukäyttöön lähtenyt Avonin luonto- eli Naturals-sarjan vesi :).
Tästäkin tulee sitten juttua muutaman kuukauden päästä, kunhan saan loppumaan :).

Jälleen se viikonloppu alkoi ja olen täällä vaihteeksi oman itseni ja kattien seurassa sunnuntaihin asti. Yllättävän paljon sain töissä tehtyä väsymyksestä huolimatta, ilmoittauduin 3 kurssillekin, jotka järjestetään nyt kevään aikana. Kahdelle kurssille pitäisi ilmoittautuminen vielä tehdä, mutta ne ehtii ensi viikolla :).
Tää kone nyt pätkii jostain syystä, etten saa kovin helposti tätä tekstiä kirjoitettua, niin jatkan suosiolla sitten huomenna paremmalla onnella :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit