torstai 9. tammikuuta 2014

Pieniä Tilauksia ja Yllätyksiä

Nyt kun tämä vuosi on lähtenyt vähennysten osalta hyvin käyntiin, niin onhan se nyt aika esitellä plussailujakin,että jotain tasapainoa tulee tähän touhuun :D!
Sain tosiaan eilen 3 erilaista juttua, joista 2 näette tänään ja huomenna sitten sen isomman plussailun (kaikki varmaan arvaa, mikä aika kuusta on, enkä siis tarkoita punaisia päiviä :p).

Ensimmäinen plussa oli minulle yllätys, kun Kissis alkuvuodesta ihanan yllätys postauksen:
Eli sain 250ml Moroccanoil Repair Restorative Hair Mask korjaavan hiusnaamion!
Vihdoinkin pääsen kokeilemaan tätä paljon puhuttua merkkiä, hiusöljyä (vai mitä seerumia se nyt oli...) olen monesti miettinyt, mutta kun on vielä käytössä olevaa hiusseerumia käytössä muutamaksi kuukaudeksi edelleen, niin olen pidättynyt vielä toistaiseksi ostamasta uutta :D.
Tämä tuli "tarpeeseen", sillä virallisia naamioita minulla ei ole enää montaa jäljellä; 2 normaalia, sitten se väri-naamio ja naamioiden kohtaan olen laittanut 2kpl öljyhoitoja, jotka pestään pois.
Kokeiluun tämä siis pääsee hyvin pian, kunhan olen saanut vielä yhden jämä-naamion käytettyä, ellen sitten vie sitä äitini luo :).

Toinen plussa oli sitten Oriflamen, 2013 vuoden viimeinen, 17.jakson tilaus. Näin pieni siitä tuli!!!
Kosteutta sitovat sukat, kynsiviilasetti (kynsiviiloja alkaa olla nyt varmaan riittävästi...) ja ainoana kosmetiikkatuotteena shampoo hilsettä vastaan! Shampoo tulee myös ihan piakkoin tarpeeseen, joten aiheellinen plussa sekin oli ;).

Mutta jälleen tämä postauksen teko venähti myöhään, kun tuli toljotettua tv:tä välissä :D.
Ihan hyvä päivä oli töissä, vaikka palavereita riitti, kun kumpikin ohjaajista paikalla ja vaikka henkilökohtaisessa palaverissa tuli taas itkeskeltyä. Saipahan ilmaa puhdistettua ja ihan hyvällä mielellä keskustelut oli, ettei sen suhteen mitään hätää. Mulla kun on se huonona puolena, että kun puhun vaikeista aiheista, niin herkistyn vaan liikaa ja sitten itkeä pillitän. Sama juttu käy yleensä aina, jos esim. riitelen Mr.Insinöörin kanssa; saan yhden lauseen sanottua ja loput asiat sitten "huudan" itkemällä (eli asiasta ei saa mitään selvää) :D. Toooodella ärsyttävää, mutta en vaan voi estää itkua, vaikka kuin yritän nieleskellä :p.
Noh mutta, nyt vaan uusin aattein hommiin kiinni!
Ja nyt naaman pesuun ja nukkumaan :D.
Huomenna sitten, yllätys yllätys, se Livboxin sisältö (kaikkihan tuon kolmannen jutun tiesi??)!
Miumoi <3

9 kommenttia:

 1. Mä oon kans samanlainen itkupilli! :DD Onneksi oon pystynyt sen suhteen vähän kovettamaan itseäni :) Yleensä jos jossain tapaamisessa mua jotenkin aliarvostetaan ja mulle vittuillaan niin nielen sen kirkkaasti säilyttäen omanarvontuntoni mut sitte ku pääsen ns. "turvallisen välimatkan päähän" niin päästän sen kaiken vitutuksen ulos ja vollotan pari minuuttia ihan raivoissani kunnes rauhotun :D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi en siis ole yksin tämän herkkyyden kanssa :D!!
   Kyllä se itkukin välillä tekee hyvää, tosin itselläni tulee yleensä aina migreeni sitten :/.

   Poista
 2. Täällä kans yks pillittäjä, tai mulla enemmänkin johtuu jännityksestä ja sen purkautumisesta tuo, en vaan pysty aina hillitseen itteeni.. :/ nykysellään tällasia tilanteita harvemmin tulee (onneksi), mutta esim. näyttöjen suorittaminen/niistä keskustelu kouluissa oli aivan kamalaa..
  Mutta et siis ole ainoa erilaisissa tilanteissa parkuja.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana tietää, etten ole ainoa herkkis :D !! Onneksi nuita tilanteita tulee kuitenkin harvoin :).

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin, kommentti ei ollut postauksen loppupuolelle, vaan tuolle naamiolle!

   Poista
  2. Heh :D. Ajattelinkin, että varmaan naamiolle tarkoitettu :D.

   Poista
 4. Odotan mielenkiinnolla kommentteja tuosta hiusnaamiosta, mielellään vaikka jotain käyttökokemuksia jo ennen kuin se loppuu! Ite oon käyttäny sitä öljyä latvoihin, ja se on kyllä toimivaa! Takut saa selviksi märistäki hiuksistä niitten jälkeen, en oo ikinä ennen pystyny harjaamaan hiuksia märkänä (ja mullahan niitä riittää..).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäpä yritän muistaa kommentoida jotain tuosta, kun oon saanut kokeiltua :). Saa sitten muistutella, jos ei ala näkymään :D
   Mulla yleensä öljyissä on se ongelma, että alkaa näyttää helposti rasvaisilta, kun on niin ohut hiuslaatu, saa olla todella tarkka aina annostelun suhteen... Mutta märkiin/kosteisiin hiuksiin kun laitan kaikkia jätettäviä aineita, niin aika hyvin ne hiuksiin katoaa :).
   Saa nähdä, pääsenkö joskus testaamaan tuon öljyn, pitäisi varmaan ensin käyttää se Yvesin monoi-öljykin pois ja sitten olisi se 5ml Livboxista tullut öljy... Sitäkin oon muutaman kerran laittanu ja tuntuu, ettei se oo juurikaan vähentynyt, vaikka pikkuruinen pullo onkin :o.

   Poista

Suositut tekstit