perjantai 24. tammikuuta 2014

Suojakilpi Kynsille?

Taas se eilisilta vaan hurahti niin, ettei huomannutkaan :D.
Taitaa nuo jumppa-illat olla vaan tällaisia, ettei muuta ehdi sitten illalla tekemään, kun kotiin pääsee.
Tähän voitte sitten varautua tulevallakin viikolla :p.
Mutta nyt lyhyt esittely seuraavasta loppuneesta, tai pitäisiköhän sanoa jänkkiintyneestä :D.

Mä vihdoin kyllästyin tähän paksuuntuneeseen Oriflamen Nail Shield kynsihoitoon. Sain kylläkin melko vähiin tämän (tuohon nail shield-tekstiin asti) käytettyä, mutta alkoi tosiaan olla niin paksua tavaraa, eikä siveltimeen meinannut enää tulla mitään, vaikka lappeellaan pöydällä pulloa pidin.
Mulla ei ole kokemusta juurikaan näistä lakkojen arvosteluista ym., mutta sivellin oli sen verran leveä, että sain peukaloonkin levitettyä parilla tarkalla vedolla kerroksen, pikkurilliin riitti lähes vain yksi veto.
Tämä ei ollut kirkas hoitolakka, vaan sävy oli tuollainen vaaleanpunaiseen vivahtava creme (vai miten te ammattimaisemmat kynsibloggaajat näistä puhutte :D).
Tämän oli ilmeisesti tarkoitus vahvistaa ja suojata kynsiä, mutta mulla tämä(kään) hoitolakka ei pysynyt hyvänä yhtä iltaa pidemmälle. Pesen varmaan sen verran paljon käsiä, että lakat vaan lähtee niin nopeasti kulumaan pois...
Katson kuitenkin näistä olevan sen hyödyn, että kun maltan tarpeeksi usein edes hoitolakoilla lakata kynsiä, niin kynsien pinnat selviää huomattavasti paremmin useiden kertojen käsien pesuista ja labrahanskojen pidosta.
En varmaan hetkeen tätä osta uudelleen, kun kynsihoitoja on kertynyt 3kpl odottamaan käyttöä, mutta voisin ehkä muuten ostaa uudelleen taas jossain vaiheessa.

Se olisi taaaas viikonloppu... Ja Mr.Insinööri lähti kotiinsa metsähommiin, josko nyt olisi kelit kohdillaan siihenkin vihdoin ja viimein :). Jospa ensi viikonloppu olisi vaihteeksi yhteinen sitten, toivossahan on aina hyvä elää... Ensi viikko näyttää siltä, ettei juuri taideta muuten sitten nähdäkään kuin aamulla herätessä ja illalla nukkumaan mennessä :/. Tiistaina on mulla pitkä päivä ja Mr.Insinöörillä on sitten ke ja to eli jumppiin on mulla mahdollisuus päästä maanantaina, perjantaina ja/tai viikonloppuna...
Tällä hetkellä kyllä turhauttaa todella paljon maksaa tuota Satsin korttia näillä aikatauluilla, mutta kaitpa se 2 kertaa viikossa on parempi kuin ei yhtään...?
Täytyy toivoa, että hiihtolomaviikon (vko 10) jälkeen hieman helpottaisi, kun Mr.Insinöörillä vaihtuu lukujärjestys ja varmaan Satsillakin se pitäisi maalis-huhtikuussa vaihtua :). Nyt mennään näillä!
Mutta se on ollut hurjan kivaa, että kaverini HS on liittynyt myös Satsille, niin aina välillä saa seuraa sinne, kun aikataulut sopii yhteen :). Vois melkeen miettiä, josko ihan salin puolellekin menisi, jos ei jumppiin kerkiä, ei tarvitse sitten ainakaan hoppua pitää kelloon katsoen :).
Tällaista tuli nyt näin perjantai-illan väsymyksen aikaan mieleen, kun kävin combatissa töiden jälkeen.
Katsotaanpa, mitä huomenna keksisin :).
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Muakin hieman mietityttää nyt toi mun jatko Satsilla. Heikinkadun Satsille mulla on lyhyt matka työpaikalta, mutta kun mulla on työpäivät yleensä klo 16 saakka ja Heikinkadulla melkein kaikki kiva alkaa just tolloin klo 16. Caritasiin taas on tympeetä mennä kun jos ei jaksa kävellä, niin sitten pitäs linkkujen kanssa temppuilla. Toki on sitten niitä klo 17 ja myöhemminkin alkavia jumppia, mutta varsinkaa niihin myöhemmin alkaviin ei oikein innosta mennä kun kotona kerkeis käydä just ja just kääntymässä kun pitäs jo lähtä takas päin kaupunkiin. Mutta katsoo nyt mihin lopputulokseen sitä päätyy..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitää ottaa eväät töihin mukaan, niin ei tarvi kotona käydä välissä kääntymässä, menee vaikka salin puolelle siksi aikaa sitten kunnes jumppa alkaa :).
   Ja Caritasille mennessä saa hyvät alkulämmöt kroppaan, kun sen kilometrin kävelee sinne :).
   Toivottavasti keksit jonkun ratkaisun asiaan! :)

   Poista
 2. Mulla ei myöskään pysyny mikään kynsilakka niin kauan ku piti kumihanskoja töissä käyttää, kädet kostuu jotenki niiden sisällä niin että kärjistä lohkeili lakat aina heti pois ja kynnet muutenki lohkeili ku ne muhi siellä hanskoissa... Nyt toimistorottana saattaa jokus päivän kans pysyä hyvänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nuo hanskat ovat kyllä täysin kynsien tappajat :(.
   Nyt oon taas muutaman päivän labran puolella ollut, niin kynnet on heti kuollu :(.
   Onneksi ei nyt varmaan kovin montaa päivää tarvi labrassa enää olla, kun jatkuu taas koneella istuminen (sekvenssien varmistus ja ekan artikkelin kirjoitus), niin ehkä kädet taas elpyy :).

   Poista

Suositut tekstit