maanantai 27. tammikuuta 2014

Lisää meikkejä ja hunajamaitoa loppuu...

Ja lisää loppuneita tulee taas tässä :D.

Ja lisää loppuu Oriflamen Milk & Honey Gold-sarjaa, nyt oli vuorossa Creme Bath kylpyvaahto, jota käytin suihkugeelinä :).
Tuttu hennon parfyymimainen tuoksu, joka lienee siis hunajaa. Niin kuin aiemminkin oon sanonut, niin pidän tämän sarjan tuoksusta, mutta alan oikeasti hieman kyllästyä tähän, kun pari kolme kuukautta on tullut tätä tuoksuteltua enemmän ja vähemmän.
Väriltään oli siis kultaisen kellertävää geeliä, vaahtosi pesukukassa hyvin eli varmasti olisi kylpykäytössäkin vaahdonnut loistavasti. Ei tuntunut myöskään kuivattavan ihoa samalla lailla tavallisten suihkugeelien tapaan.
Lyhyesti sanottuna tätä oli kiva käyttää, mutta tuoksu alkaa jo kyllästyttää, josta tarvitsen pian taukoa. Vielä olisi 2-faasinen suihkuvaahto ja kropparasva käytössä... :)

Toinen loppunut tälle päivää on Avonin Mattifying Foundation meikkivoide sävyssä Nude.
Tämän sain aikanaan kannustelahjana tilauksen mukana, kun oli tietyn summan saanut tilausta kasaan ja silloin tämä tuli uutuutena myyntiin. Olisiko tuostakin jo pari vuotta kulunut... :D
Tämä on tarkoitettu enemmän ehkä sekaiholle, rasvaisemmalle iholle ei tuskin tämän mattapintaistava vaikutus riittäisi.
Itselläni tämä teki oman tällä hetkellä pintakuivan sekaihon mattapintaiseksi joksikin aikaa, mutta ei vaikutus kestänyt montaa tuntia.
Tämä lähti myös aika nopeasti pois esim. nenää niistäessä.

Yritin uutena vuotena ottaa kuvaa tästä kasvoilla eli tässä kasvoni ilman mitään meikkiä.
Tummat silmänaluset (ovat vielä tummemmat, salama vaikuttaa), epätasainen väri, finniarpia, kiiltoa T-alueella, nenä kuiva...

Tässä kuvassa kaikki meikit. Iholla on siis meikkivoide, peitevoiteet ja puuteri.
Nenän kuivat kohdat näkyvät selvästi, en tuolloin muistanut säännöllisesti käyttää Academien voidettani, joten kuivuus oli tullut takaisin -.-
Ihon sävy on meikkivoiteella tasoittunut, harmi vain että tuo Nude-sävy on iholleni ehkä hivenen liian kellertävä.
Avonilla Ivory ja Nude-sävyt ovat vaaleimpia mitä on, mutta Nude menee keltaiseen ja Ivory punaiseen. Tämän takia olen itse yleensä ottanut Ivoryn, jos olen jotain meikkivoidetta joskus kokeiluun tilannut.
Mutta mutta, en tiedä mitä meikkivoiteista sanoa tämän enempää, kun en oikein itsekään tiedä, mitä haen niiltä :D.
Tämä oli ihan jees sävyä lukuun ottamatta, mutta en tiedä, ostaisinko uudelleen. Meikkivoiteita löytyy edelleen kaapista, joten ainakin yritän olla ostamatta samoja juttuja uudelleen, ellei niissä ole jotain joka on todella tehnyt vaikutuksen minuun jollain tavalla. Tämä ei kuulunut niihin :).

Tässäpä tämä tältä erää, kohta alkaa Hostages, niin alan sitä odottelemaan :).
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Hei onko tuo Oriflamen Milk&Honey -tuoksu sellainen samanlainen kun niissä Avon Naturalsin milk&honey:ssa tai Palmoliven käsisaippuassa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos nyt oikein muistelen kyseisiä tuotteita (melko pitkä aika, kun oon niitä nuuhkinut viimeksi), niin mun mielestä nuo tuotteet on makeampia. Tästä Oriflamen sarjasta tulee mieleen parfyymi, tai siis se on sellainen hivenen "raskas" tuoksu, niin kuin parfyymi-hajuvedet monesti on... Tästä tuoksusta tulee vähän sellainen "ylellinen" vaikutelma, kun taas nuo Avonin ja Palmoliven ovat sellaisia "halppis"-tuoksuja :D.
   Enempi ehkä kaipaisin makeutta tuohon Oriflamen sarjaan :).
   Sori, tätä paremmin en osaa tuoksua selittää :D.

   Poista
  2. Eiei, hyvin sä selitit! Ymmärsin kyllä mitä tarkotat, vaikka en tuoksua tiedäkään. Kiitos! :)

   Poista
  3. Hyvä juttu, että välillä mun selityksistä jotain selvää saa :D.

   Poista

Suositut tekstit