perjantai 3. tammikuuta 2014

Luopumisia Luomiväreistä...

Niin kuin jo vähän eilen ennustellessani jutustelin, että täytyy alkaa luomiväri-inventaariota tekemään, että jotain järkeä näihin varastoihin tulisi, niin tänään tartuin tuumasta toimeen!
Huomenna olisi luvassa sitten arvonta-postaus, jossa on parikin pientä settiä arvottavana, niin laitan sitten molempien settien mukaan sekalaista seurakuntaa myös luomivärejä, joilla arvonnan voittaja(t) voi tehdä mitä haluaa :).
Tosin jos joku sattuu kiinnostumaan ihan hirveästi jostain luomivär(e)istä, niin ehtii vinkata ennen huomista arvonta-postausta! Voin laittaa eteenpäin sitten kirjeessä (maksan postituksen), haluan oikeasti päästä vain eroon näistä, mutta roskiinkaan en halua laittaa, kun hyviä värejä muuten ovat.
Muuten nämä sitten menevät extrana arvonta-palkintojen lisäksi :).
Tässäpä siis kuvat kyseisistä luomiväreistä:

Nämä ovat melko vanhoja Oriflamen Visions V*-sarjan luomivärejä. Aikoinaan oli hetken aikaa myynnissä erikseen eri värisiä luomiväri-nappeja ja sitten nuo 2 palettia, joihin napit pystyi laittamaan.
Itse hommasin siis kuvassa näkyvät 6 sävyä ja en ole kyllä kovin monta kertaa käyttämään ehtinyt näitä :/. En ole kiinnittänyt tarralla noita tuohon palettiin, joten ovat rasioissa vapaasti pyörineet ja siksi ovat vähän osumaakin näköjään ottaneet. Kokeilin noita käteeni, niin hyvin niistä pigmenttiä edelleen irtosi, paperilla vaan pyyhkäistä pinta puhtaaksi. Ovat matta-sävyjä.

Tässä kuvassa on sitten seuraavat:
-Avon U by Ungaro Mono Eyeshadow, Champagne
-L´oréal Chrome Intensity Single Eyeshadow, 182 Blue Jean
-Oriflame Beauty Perfect Match Eyeshadow Duo, Plum Garden (violetti matta, ruskea hohtava)
-Oriflame Beauty Mono Eyeshadow, Aquamarine Blue.
Avonista päätin luopua sen takia, että itselleni jää vielä tuon jälkeen 3 samankaltaista sävyä (mm. tuollainen L´oréal Chrome Intensity-luomiväri) ja tämä on hieman liian "glitterinen" omaan makuuni, L´oréalista vähän samasta syystä, sinisiä sävyjä nyt löytyy sen 168-paletin ansiosta "muutama" :D.
Ja sama syy oikeastaan noissa Oriflamen sävyissäkin; tuollaisia vedensinisiä löytyy 168-paletista ja lisäksi mulla on Lumenen Blueberry Crystal-luomiväri samankaltaisessa sävyssä. Niin ja violetteja ja ruskeita myös löytyy ihan kiitettävästi nyt :D.
Sinänsä harmittaa hieman luopua näistä, hyvin kyllä palvelivat...

Ja viimeisenä sitten Tylymuijalta aikanaan ostamieni kirjojen mukana yllätyksenä tulleita luomivärejä ajattelin laittaa eteenpäin kiertoon, taas suurimpana syynä tuo 168-paletti.
Näistä ehdinkin kokeilla vain 8-palettia ja oranssia. Oriflamen paletti (yllä), L´oréalin ja Lumenen sävyt taitaa olla aivan koskemattomia.
Oikean puolen Elizabeth Ardenin nelikon sävyjen huomasin yllättäen olevan pelottavan lähellä yhden omistamani Avonin nelikon kanssa, joten sen takia laitan tuonkin nyt kiertoon...
Sitten on vielä se muistaakseni marraskuussa listaamani Goshin nelikko myös joukossa mukana.

Näistä tuli nyt siis mukavat 13kpl vähennys varastoihin :D. Mutta on mulla myös pari tuotetta jo ihan loppunutkin ja yhden näytteen lisäsin vielä arvonta-tuotekasaan, joten hyvin tämä kuu alkaa :p.
Mutta tosiaan, huomenna teen sitten arvonta-postauksen, joten olkaahan näöllä ja kuulolla :)!
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Mulla on tuo samainen L'Orealin solo-nappi, tuo shimmerinen kirkas sininen. Se on musta aivan törkeän hieno sininen, ja pigmenttiä riittää tosi hyvin. Itse vaan vähän arastelen sinistä luomiväriä. :/ Pitäis vaan opetella tekee kaikkia hienoja silmämeikkejä. :P

  Wau, sulla on todella hyvin lähtenyt vuosi käyntiin varastojen osalta!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, itsekin kyllä pidin hurjasti tuosta väristä ja sinisestä tykkään ylipäätään luomiväreissä. Niitä siis onkin jo muutama kertynyt (monissa Avonin nelikoissakin löytyy sinisiä) ja nyt kun on tuo iso paletti, niin pakko mun on nyt jostain karsia... Edelleen itselle jää muutama mono-väri sinistä, vaikka tuosta luovunkin :).

   Hahah, inventaario kyllä kannattaa aina välillä, miinuksia satelee yllättävän paljon sitten :D. Inspiroiduin myös eilen lukiessani tämän postauksen:
   http://www.ostolakossa.com/2013/12/tavarataivas-inspiraatioprojekti.html

   Poista
  2. Itseasiassa mullekin tuo Virven postaus antoi inspiksen.... Niinkuin kommentoinkin sitä postausta. :) Mun mielestä 10 tavaraa / vko ois aivan unelmajuttu, mulla tosiaan tavaraa riittää.... :/

   Poista
  3. Toivottavasti sulla vähennys onnistuisi :) !!
   Mulla nyt ei ihan älyttömiä määriä tavaraa ole (kosmetiikan lisäksi), niin samanlainen projekti ei onnistuis, mutta jotain pientä oon kyllä yrittänyt tehdä asian eteen :).
   Kunhan tuon kosmetiikan vähentämisessä onnistuisi, niin ois aika kiva :D.

   Poista

Suositut tekstit