keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Pieni plussakin ehti vielä tulla!!

Taas tämä ilta meni huomaamatta, joten nyt tulee vain pikainen postaus.
Ensinnäkin sain tänään mun tämän vuoden ensimmäisen Oriflamen 1.jakson tilauksen käsiini ja mukana tuli plussaa varastoon:

Se oli kuitenkin vain yksi plussa, joka oli Paradise Fruits Fragranced Body Talc vartalotalkki. Tämän tilasin ale-lehtisestä ja kuvastosta tilasin vain kokeiluun uusia Wellness suklaa"patukoita". Näytteenä sain maistiaiseksi palan myös marja-versiosta ja ihan syötävää se oli, mutta aika "kirpakkaa" kuitenkin. Täytyy huomenna kokeilla tuo suklaa :).
Oon jo netistä selannut tuota 2.jakson kuvastoa ja listaan on tullut 4 tuotetta... Saa nähdä, tuleeko kaikkia tilattua :p. Helmikuu on taas plussailu-kuukausi...

Ja tässäpä loppuun eilistä meikkiä, joka on tehty jälleen 168-paletilla.
Tällä kertaa väreinä käytin alapaletin tuttua mustaa eli 1.rivin 12.sävyä ja tämän seurana kokeiluun meni 7.rivin 3.sävy.
Kuva on otettu työpäivän jälkeen illalla, joten on siis jo hieman luomivakoon pakkautunut. Ihan kivan värikäs tästäkin meikistä tuli :).

Mutta nyt mä lähden tämän päivän neutraalin meikin pesuun ja sitten nukkumaan. Töissä on taas ollut pään seinään hakkaamista yhden näytteen osalta, kun ei suostu pelittämään... Yhden jutun siihen vielä keksin kokeiltavaksi, jota kokeilen huomenna. Saa nähdä, mitä siitä tulee :p.
Eilen mulla oli iltapäivästä/alkuillasta posterin teko-kurssikin, joten nyt pitäisi osata tehdä myös jonkinnäköinen posteri PowerPointilla! Taitoja saa testata sitten kesäkuussa, kun meillä on kongressi Tampereella ja sinne pitäisi posteri tehdä... Se on kyllä hauska tehdä, kun vaan tietää ensin mitä siihen laittaa :p.
No mutta, tällaista tänne siis. Huomenna taas loppuneiden pariin!
Miumoi<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit