tiistai 14. tammikuuta 2014

In Joy and Sorrow vol.2.

Hellou!
Taas joudun eilisen lupauksen pettämään, kun jälleen näin myöhään päivittely meni posti-jumppa-kauppa-illan takia :). En edes ehtinyt syödä ennen jumppaan menoa, kun postiin piti arvontapalkinnot pakata ja samalla piti ottaa mukaan sitten postista Zooplussan muutaman kymmenen kiloa painanut kattien ruokatilaus (2 jättilaatikossa tulivat)... Luulisi pari kuukautta tuolla tilauksella taas pärjäävän, vaikka nuo kissat ovat alkaneet syömään ihan jäätäviä määriä entiseen verrattuna... Ennen olisi varmaan tuon kokoluokan tilaus kestänyt 4-6kk, mutta saa nähdä miten nyt tosiaan käy kun tuntuu, että kissat on ruokamäärän ainakin tuplanneet :p. Kissis saa kiittää pienistä taskurahoistaan minua, kun hänen bloginsa linkin kautta käyn nykyisin Zooplus-tilaukseni tekemässä ;D.
Mutta nyt ei tulekaan loppunutta tuotetta, vaan esittelen pikaisesti eilisen silmämeikkini! Aivot eivät pelitä tarpeeksi minkään arvostelun tekoon, niin tämä on helpompaa :).

Tästä meikistä tulikin sattumalta In Joy and Sorrow-meikki vol. 2.
Toissa iltana mietin 168-paletti kädessä, että mitä sävyjä käyttäisin seuraavana päivänä. Tämän kuun Livboxin mustasta luomivärikynästä sain idean, että voisin nyt jonkin aikaa tehdä meikkejä niin, että toisena sävynä olisi musta. Saisin vähän käytettyä "voidemaisena "värinä alle sitten minun vuosia käytössä ollutta Oriflamen mustaa kynää :). Olisi siten mahdollisuus päästä käyttämään joskus myös tuota uutta Rimmelin kynää :D.
Noh, siinä kun pähkäilin pääni puhki toista väriä mustalle kaveriksi, niin Mr.Insinööri tuli viereen pällistelemään ja osoittelemaan sävyjä, että pistä tuo tai tuo tai tuo... No käskin sitten vakavasti valita mulle jonkun sävyn toiseksi ja pitkällisen hiljaisuuden ja painostuksen jälkeen hän päätyi yhteen violettiin :).
Eli musta on alapaletin 1.rivin 12.sävy (ei näköjään eroa juurikaan kuvissa paletin toisesta mustasta, 1.rivin 10.sävystä.
Violetti on sitten yläpaletin 5.rivin 6.sävy. Tämä meikki näyttäisi olevan hieman kylmemmän sävyinen tuohon ensimmäiseen versioon verrattuna :). Mielestäni kiva tuli kuitenkin.

Mutta nyt alan katsoa tv:tä, sitten pitäisi käydä pikasuihkussa ja sen jälkeen järjestää nuo miljoona kiloa kissanruokaa jonnekin kaappien ja vaatehuoneen kätköihin :).
Huomenna esittelen sitten vihdoin loppuneen, kun pitää tulla kissat aiemmin ruokkimaan kotiin. Mr.Insinöörillä on taas pidempi päivä koulussa, niin en ehdi jumppaankaan.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit