maanantai 6. tammikuuta 2014

Pähkinöillä ja Supermarjoilla Putsattu Kasvoja

Tämän kuun toiseksi loppujaksi sain käyttämäni aamu-puhdistuksen:

Ja se oli Oriflamen Pure Nature Organic Hazelnut & Goji berry Extract Protecting 2-in-1 Cleanser.
Koostumukseltaan tämä oli melko juoksevaa, mutta ei geeliä, ei maitoa, ei emulsiota, ei voidetta... En oikein saanut selvää, mikä olisi lähin kuvaava sana :D. Väriltäänkin aine muistutti jotain vedellä laimennettua, rasvatonta maitoa :D.
Pesutehot oli mielestäni ihan kohtuulliset aamupesuun, mutta meikkejä tämä ei hyvin poistanut, kun muutaman kerran kokeilin.
Tämä ei siis vaahdonnut kasvoille pyöritellessä ja välillä tuntui, että tämä osittain "katosi" kasvoilta, vaikka vesipesun jälkeen tuntuikin ohuehko pehmeä kalvomainen pinta eli talveksi passaa varmaan kuivaihoisille hyvin. Tämä siis tuntui pesun jälkeen samalta kuin puhdistusmaidolla olisi pessyt, mutta muuten en löytänyt yhteneväisyyksiä oikeen minkäänlaisen putsarin kanssa.
Tuoksu oli pettymys, en saanut siitäkään oikein selvää, vaikka tilatessani intoilinkin, että tämä varmasti tuoksuu hyvälle. Ei siis tuoksunut oikein miltään selkeältä...
Kyllä tämän siis sai käytettyä, mutta jos tulisi uudelleen myyntiin, niin en enää tilaisi uudelleen. Oli vähän plaah kaikin puolin.

Nyt olen sitten seuraavaksi ottanut käyttöön lopputalveksi (jos tuo talvi nyt suostuu edes kunnolla tulemaan) tämän Oriflamen Milk & Honey Gold-sarjan, viime vuonna myyntiin tulleen puhdistusmaidon.
Jospa saisin tämän käytettyä ennen kesää... Tosin jos tuleva kesä on taas jatkuntoa tälle pitkälle syksylle, niin sitten saatan kaivata kosteuttavampia putsareita pärställeni... Katsotaan siis, miten käy!!

Eilisilta meni hyvin ja hyvin selvisin pyörällä kaupunkiin ja takaisin kotiin!
Nytpä olen sitten nähnyt kaksi karaoke-paikkaakin täällä :D. Enkä siis laulanut :p.
Kiva oli kyllä nähdä Mr. Insinöörin serkkuakin pitkästä aikaa ja hyvin ehdittiin kuulumisia vaihtaa, vaikka hän ja siskonsa lauleskelivat välissä :).
Kahden jälkeen olin jo kotona, mutta en taaskaan jumppaan päässyt :p.
Kissat ruokin ennen 9:ää ja ajattelin, että vähän aikaa ehdin vielä nukkua ennen kuin nousen ja alan valmistautua jumppaan. Puoli 3 olisi jumppa alkanut ja mun ois tuossa kelissä pitänyt lähtä pyöräilemään puoli 2 jälkeen, että ehdin sinne hyvin.
Noh, havahduinkin klo 13.15 siihen, kun Neffi tuli naamaa härppimään ja ruokaa vaatimaan uudelleen... Se siitä jumpasta sitten, en olisi ehtinyt syödä kunnolla ja valmistautua rauhassa.
Onneksi huomenna alkaa arki ja mulla onkin 1,5h hieronta töiden jälkeen! Tosin sään suhteen näyttää siltä, että täytyy ainakin huomenna turvautua bussiin, tympeä hieronnan jälkeen polkea kotiin räntäsateessa...
Mutta katsotaanpa, miten huomenna hommat taas pyörähtää käyntiin, että ehdinkö kirjoitella tänne :). Alkukankeuden jälkeen alkaa varmaan taas sujumaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit