keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Listan ulkopuolisia loppuu

Nyt esittelyssä yksi tuttu tuote ja muutama varastolistan ulkopuolista juttua :).

Aloitetaan ulkopuolisilla jutuilla.
Mulla on vessan kaapissa näitä kasvorasva-näytteitä, mutta en ole aikanaan merkannut näitä kirjanpitoon. Toisaalta, eipä näistä yleensä kovin laajaa kuvaa saa tällaisen pienen näytteen perusteella :).
Nyt otin tosiaan yövoiteeksi sopivia rasva-näytteitä käyttöön, kun yövoiteita ei minulla juurikaan ole isompina kokoina.
Musta näyte oli Avonin Anew Genics Treatment Concentrate seerumi, jota käytetään kasvovoiteiden alla. Tässä tapauksessa päällä käytin jostain lehden välistä tulleen Vichyn Aqualia Thermal Rich 48-hour Hydration Cream voidenäytteen.
Avonin näyte riitti 2 kertaan (ehkä kolmanteenkin olisi riittänyt, jos en olisi ihan niin isoa määrää kerralla laittanut kuin mitä laitoin) ja Vichy neljään.
Ja mielestäni nämä toimi tosi hyvin yhdessä ja Vichy toimi hyvin myös yksinään! Iho tuntui pehmeältä ja nenän kuivuuskin näillä väheni.
Kiinnostus nousi sekä seerumiin että nuihin Vichyn voiteisiin todella ja vakavasti voisin kyllä harkita täysikokoisiakin tuotteita ostettavaksi :). Livboxistahan tuli marraskuussa minikokoinen Vichyn voide ja sen kyllä nyt innolla tulen testaamaan tämän perusteella, vaikkei sama tuote olekaan kyseessä :).

Sitten vielä yksi voidenäyte listan ulkopuolelta (pahoittelut tosi huonosta kuvasta, en tiedä miksi Blogger on tehnyt tuosta noin suttuisen, kun ei se tuollainen ollut mulla muokkauksen jälkeen...).
Tämän Bottega Verden Vita Stem Revitalizing, Moisturising Face Cream for Men näytteen sain aikanaan Marisalta ja nyt käytön jälkeen vasta katsoin tarkemmin tuota tekstiä ja huomasin, että tämä olisi ollut miehille tarkoitettu :D.
Hyvin pelitti ihollani, vaikken mies olekaan :p.
Kosteutti hyvin, eikä tuoksunut juuri millekään, oli siis miellyttävä myös tätä käyttää.
Näytteestä riitti 3 tai 4 kertaan, en nyt yhtään saa päähäni kummin se riitti.
Tästäkin sain lisää kiinnostusta kyseiseen merkkiin!!

Sitten täysikokoisena tuttuna tuotteena on loppunut tämä 200g Dermosilin Primo-sarjan Vanilla Sugar Body Scrub kroppakuorinta ja tämän olen jo tosiaan aiemmin jo esitellyt.
Mulla ei tuohon aiempaan tekstiin ole lisättävää, ihana laiskan illan pelastaja <3. Tuoksuunkaan en ole kyllästynyt, joten käyttö jatkuu ja kaapissa olikin yksi purkki vielä tätä jemmassa :).
Saakin seuraavalla Dermosilin tilauskerralla ostaa taas purkin kaappiin! Niin kauan kuin en kyllästy tähän, niin tätä pitää olla jemmassa purkki :D.
Katsotaan, kuinka pitkään tätä rakkautta kestää ;).

Tänne ei tämän isompia kuulu. Eilen töissä luulin loppupäivästä, kun sain testi-digestion tulokset, että se meni täysin pieleen ja monen päivän työ hukkaan, mutta kun tänä aamuna katsottiin kuva kokeneemman työkaverin kanssa, selvisi, että ei se ollutkaan niin pieleen mennyt :D. Taas olin siis liian hätäinen ja pahinta ajattelin ensimmäiseksi :p. Vähän pitää muutamaa juttua huomenna fiksailla ohjeesta ja testata ne, joten ehkä se tästä taas järjestyy :).
Mutta palataan taas huomenissa loppuneisiin!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Kyllä mä ihan vilpittömästi sen näytteen tarkotin ihan miehellesi, sillehän tulee paha mieli kun sä saat kaikkia ihania paketteja. ;D Mutta joo, eipä tuo nyt hirveästi haittaa, että käytit itse. ;) Hyvä jos vaikutti kivalta voiteelta, mä oon tykänny Bottega Verden voiteista paljonkin. Mun mielestä ne on paljon laadukkaampia kuin mitä luulisi.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :D.
   Valitettavasti Mr.Insinööri ei kasvovoiteita käytä :D. Sillä on vessan peilikaapissa L'Orealin varmaan 7v vanha korkkaamaton kasvovoide :D.
   Parranajon jälkeen se levittää sentään leukaan ja poskille vähän after shave-balsamia, mutta that's it... En tiiä, miten sen saisin opetettua hoitamaan myös kasvojen ihoa enemmän :). Kasvojen pesuainetta se on sentään nyt muutaman vuoden käyttänyt, mutta sitäki se käyttää vaan joka toinen päivä tai silloin, kun suihkussa käy :p.
   Eli käytän siis itselleni ne "for men"-näytteet ;D.
   Mutta hyvä kuva jäi tässäkin tapauksessa Bottegasta!!

   Poista

Suositut tekstit