torstai 8. maaliskuuta 2012

Hyvää naistenpäivää !!

Tulipas sitten jälleen eri postaus kuin suunnittelin :D. Unohdin tosiaan eilen, että tänään on naistenpäivä ja töissä päätinkin, että koska en saa kuitenkaan tuolta toiselta osapuolelta mitään hemmottelua, niin mun täytyy hemmotella itse itseäni :).
Ja tällaisilla jutuilla päätin itseäni hemmotella:

Eli tuttu ja ihana Nelituulia Kauppahallissa on itselleni varma paikka, jos haluan hemmottelua ;). Nyt siellä olikin sopivasti tarjouksessa nuo rasiat 5,90e/kpl !! Ylempi on muistaakseni Vanilja ja alempi Cointreau :p.
Ja pitihän sitä lisäksi ottaa myös pussiinkin "pieni" määrä lisää (vaaleaa-, tummaa- ja tervatryffeliä, Karamelliä, pähkinäkaramelliä ja salmiakkia) <3.
Ja se putiikin omistaja on sitten aivan mahtava, hän tunnistaakin jo minut :D!! Kun aiemmin syksyllä kävin ja rupattelin hänen kanssaan, kun mulla ei ollut vielä mitään työtä varmistunut, niin nyt hän kysyi, miten mulle kävi töiden kanssa!! Aivan uskomatonta :D. Nytkin siis tuli rupateltua tovi, kun ei ollut muita asiakkaita mun jälkeen :). Kerrassaan ihana asiakaspalvelija!!

Ja sitten oli vielä bussin tuloon aikaan, niin pitihän sitä Stockan Herkussa käydä katsomassa tarjonta :D. Mukaan tarttui maistiaisiksi nämä kaksi rahkaa :). Vielä en ole ehtinyt maistaa niitä, vaikka syötiin äskettäin :).
Niin ja sainpahan Mr.Insinööriltä Pätkiksen, kun hän kävi tuossa hetki sitten kaupassa :D.

Muuten tämä päivä on mennyt jälleen armottoman väsymyksen vallassa, mutta sain töissä sentään laitettua näytteitä kokeilu-sekvensointiin. Sitten tulikin vaan pää kipeäksi ja loppupäivä meni koomaillessa, oli pakko jumppakin perua :/.
Nyt illalla tehtiin Mr.Insinöörin kanssa jauheliha, joka käytiin eilen Makkarakaupasta ostamassa. Lähes 2,3kg tuli ostettua ja puolisko paistettiin kastiketta varten ja toisesta puolesta tehtiin mureke, jonka väliin pistettiin nyt Koskenlaskijan sijasta Vuohenjuustoa ja Mozzarellaa :p. Yritän saada kuvaa vaikka huomiseksi siitä ja voin selittää tarkemmin, jos jotakuta kiinnostaa :).
Mites te olette hemmotelleet itseänne tänään vai onko peräti joku hemmotellut??

Ainiin joo!! Ne mun Ostamani herkut ovat siinä tilanteessa, että Kit Kat loppui sunnuntai-iltana (kesti siis 5pv) ja keksisuklaa maanantai-iltana (6pv), Trolli-karkkeja on vielä noin vajaa puoli rasiaa jäljellä :D. Aika hyvin tällaiselta addiktilta!!!
Nuo Nelituulian suklaat eivät kylläkään kauaa ehdi vanheta, joskus mennyt 250g pussikin illassa :D.
Mutta mutta, huomenna tulee jälleen purkki-esittelyä !!
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Sie oot kyllä niin suklaa-hirmu :'DD Onhan se hyvää, mutta enempi tykkään karkista. ;)

    Ja eipä mua oo hemmoteltu tänään mitenkään, hööö. :( No, onneksi on edelleen Filkkarin nameja jäljellä, niitä voin sitten syödä samalla kun katselen salkkareita, aah <3 hihi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pääasia, että hemmottelee itseään ^_^.
      Karkitkin (varsinkin Makuunin irkkarit <3 ) on hyviä, mutta suklaa on mun elinehto :D.
      Kivaa hemmotteluiltaa sinne <3

      Poista
  2. En nyt tiedä voiko tätä sanoa hemmotteluksi, mutta vetelin tänään kahdet nokoset =D Noh, yleensä otan vain yhdet päikkärit mutta kun aamusella avokki lähti koko päiväksi reissuun (lähti siinä 6 maissa ja tuli sitten joskus puoli 11 jälkeen illalla) joten ne ekat nokoset selittyy sillä kun nousin ylös just silloin vähän ennen kuutta ja enhän minä ollut mennyt nukkumaankaan kuin joskus aamuyöstä =P Avokki hemmotteli sen verran et toi pizzansa jämät mulle ja ai että, olin salaa toivonutkin sitä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, nuo päiväunet kuulostaa niin ihanilta !! Mulle ne olis täysin hemmottelua :D.
      Hyvältä kuulostaa tuo pizzakin ^_^.

      Poista
  3. mä sain naistenpäivän kunniaksi meidän saunakauhan takaisin (j oli kunnostanut se töissä,hieno oli lopputulos ja pääsee taas tutulla ja turvallisella kauhalla löylyjä ottamaan) muttei kuitenkaan kovin romanttinen lahja.;) kaupassa käydessä ostin itse keltaisia ruukkutulppaaneja (jos kestäisivät muutaman päivän) ja kahvi"leipää".suklaata en saanut mutta eipä niin väliksikään (tullut fazerin maitosuklaalevyä kulunut viikko yksin tuhottua ja alkaa olla suklaannälkä tyydytetty).mukavinta oli yhteinen ilta j:n kanssa kun jälleen on tullut vietettyä useampi ilta työmaalla.että ihan arkisesti meni mun naistenpäivä mutta nuo pienet asiathan ne tärkeimpiä on.
    ja nuo nelituuliat ovat kyllä aivan ihania herkkuja,pitääpä käydä tässä joskus kauppahallissa ostamassa.ja ehdotankin tapaamista ensi viikolle,sopisiko tiistai? mulla ensi viikko töiden suhteen onkin hieman kevyempi kuin tämä viikko.:) -R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arjen keskellä tuollaiset pienen pienet jutut ovat niitä kaikista parhaimpia ^_^. Kiva päivä kuulostaa kyllä sulla olleen !!
      Tiistai sopii, perun vaan jumpat siltä illalta :).
      Käydäänkö Subwayssa sitten? :)

      Poista

Suositut tekstit