torstai 29. syyskuuta 2011

Kriiseilyä Publiikkia varten...

Tähän aamuun on mahtunut vaatekriisiä, meikkikriisiä ja tukkakriisiä... Noh, nyt täällä istun mekko päällä meikit naamassa ja tukka mitenkuten suorassa ja odottelen sen Publiikkitilaisuuden alkua... Täytyy nyt toivoa, että olisi edes vähän juhlava asu, muutakaan enää tähän hätään keksinyt... Laitoin siis saman mekon kuin valmistujaisjuhlissa oli, legginssien tilalla vain mustat sukkahousut ja se musta huivikin lähtee mukaan:

Tulipahan nyt tuo oikean käden vammakin sitten paljastettua... Noh, näettepä ainakin laukun :p.
Jospa en häpäise itseäni tässä, ohje kun oli aika ympäripyöreä, sillä naisilla saa olla päivätilaisuuteen oikeastaan mitä vaan...

Tässä tarkempi kuva laukusta. Se on Puman laukku ja oli Oriflamella myynnissä rajoitetun ajan. Tämän sai halvemmalla hinnalla, kun tilasi tietyn verran esitteestä ja pakkohan mun oli tämä saada, samoin mulla on toinenkin Puman laukku, isompi vain.
Tähän mahtuu pieni lompakko, kännykkä, avaimet ja muutamat meikit irrallaan (ei siis meikkipussi mahdu enää) ja tämäkin määrä tekee melko tiukkaa :D. Tykkään kuitenkin tosi paljon tästä!

Ja tässä päivän hajuvesi; Avonin Wish of Happiness ja tämä on ollut myynnissä viimeksi 2009 (muistaakseni). Tuoksu kuuluu Hedelmäis-Kukkaiseen Kategoriaan ja siinä on mm. Greippiä, Sitruunaa ja persikkaa. Ihanan hedelmäinen tuoksu ja tämä on toinen tuoksu, josta joku on luullut että tämä on jokin Escadan makea tuoksu :).

Mutta mutta, kirjoittelen vielä toisen postauksen tänään, kun tulen tuolta Publiikista, sain kuin sainkin vielä jotain loppumaan :D.
Ja illalla sitten taas Sh'Bamiin, kun kaveri pyysi. Eilen en jaksanutkaan Piloxingiin, tuli jotenkin huono olo niin katsoin paremmaksi jäädä kotiin ja käytiin sitten kaupassa ja mulle se lääke tuohon vaivaan hakemassa. Onneksi alkaa jo rauhoittua sekin, samoin kun Neffin kiimakin alkaa nyt helpottaa (5.päivä menossa), ei ole tänään pahemmin huutanut :).

 Hiiren kanssa se jaksoi aamulla riehua :). Siiri taas ei oikein arvostanut, kun tulin kameran kanssa häiriköimään hänen untansa :D. Mutta palataan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit