maanantai 19. maaliskuuta 2012

Olisiko tämän kuun viimeiset plussat?!

Tänään sain sitten postista hakea tällaisen paketin:
Eli pienen pieni Avonin tilaus jälleen :p. Näitähän tulee sen kolmen viikon välein...
Minulle ei kuitenkaan tullut hirveästi tavaraa...

Vain nämä!! Hiusharja, kuvastoja, kissa-manikyyrisetti, hiusnaamio ja vartalokuorinta. Nuo Planet Spa-tuotteet oli täysin mielihalu, sillä olivat taas hyvässä alennuksessa 12,90e/2kpl, noissa kun yleensä normaalihinta yltää yli tuon yhden tuotteen kohdalla :).
Olin myös tilannut kissa-laukkukoukun, mutta se oli valitettavasti loppuunmyyty, samoin oli muutama muukin asiakkaiden tilaama tuote.

Mitäpäs sitä muuta... Noh, töissä oli täysin sekoilupäivä sekvensointireaktioiden teossa ja osa PCR-tuotteista oli myös haihtuneet, kun en ollut kunnolla muistanut pleittejä sulkea... Saapa nähdä tuleeko mitään järkevää niistä keskiviikkona...
Huomenna alkaa seuraavia juttuja suunnittelemaan, tosin en tiedä, uskallanko tän päivän episodin jälkeen mennä mitään isompia tekemään labraan huomenna... Ehkä tyydyn vain opastamaan mun projektiin tullutta syventävien opintojen tekijää CSGE-geelin ja ajon teossa... Ellen sitten sitäkin täysin mokaa :p.

Sitten tuli Piloxingissa käytyä JS:n kanssa. Hitto, että oli ihan saakelin rankkaa taas pitkästä aikaa käydä siinä!! Mun jalkapohjat, pohkeet, reidet, pakarat ja vatsalihakset !!! Aaauuutttsss !!!!
Mutta mukava oli taas käydä kuitenkin, mietityttää, että kuinka kauan saa käydä tuon ohjaajan vetämällä tunnilla, kun hän oli raskaana.
Nooh, huomenna sitten uudet ohjelmat kokeilemaan Sh'Bamiin ja Combatiin \o/.

Eipäs tänne tämän kummempia tai noh, eilen selvisi yksi mieltä tällä hetkellä painava asia, mutta en nyt jaksa alkaa valittamaan ja murehtimaan siitä, kun tarpeeksi tuli jo eilen illalla sitä mietittyä... Kerron sitten, jos on aihetta vielä enempi sitä murehtia... Nyt jatkan sekoiluani tuonne sohvan nurkkaa kohti :p.
Huomiseen!
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Hymy suuhun ja murheet pois koska ei ne asiat ainakaan murehtimalla muutu.. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän se murehtimalla muutu, mutta tämä asia on sellainen, joka ei vaan hymyilytä :/.
      Mutta päivä kerrallaan, ei se muu auta <3

      Poista
  2. Minä kans 'sorruin' tilaamaan niitä Planet Spa-juttuja kun olivat sen verran hyvässä tarjouksessa. Otin kokeiluun ihan mielenkiinnosta African Shea Butter ylellisen kasovoiteen (oli niin oudon näköistä kamaa etten voinu vastustaa kiusausta) ja sitten Sake&riisi kasvoampullit. Saas nähä mitä sitten tykkäilen niistä, kohta pääsevätkin kokeiluun =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläni on ollut nuo kasvoampullit, niistä ei ainakaan jäänyt pahaa sanottavaa :).
      Jään odottamaan sun arvioita nuista :).

      Poista
  3. Aaaah avonia :D mäki sorruin ny tilaan pitkästä aikaa pari juttua, lähinnä siks et saan esitteitä kavereille ku ne jo vähän kyselly.. Joten saa nähä alkaako tästä taas kosmetiikkaa tulee lisää.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuh, se on aika paha, kun kerran sortuu niin sitten kiusaus sortua uudelleen kasvaa :D.
      Mulla menny tämäkin kuukausi ihan höpöksi näiden purkkien kanssa :p. Toivotaan, että sulle käy paremmin etkä retkahda yhtä pahasti ;D.

      Poista

Suositut tekstit