perjantai 23. maaliskuuta 2012

Patukka-tilausta

Tähän alkuun ensin pieni mainos: Ystäväni Käpsyn blogissa on arvonta meneillään ja palkintona on kiva määrä erilaisia kynsijuttuja. Käykää osallistumassa, jos tykkäätte kynsijutuista :). Itse en nuihin pysty osallistumaan, kun en voi lakata kynsiäni :/.

Mutta jälleen on tullut tilattua vaikka ja mitä, mutta vaihteeksi jotain muuta kuin kosmetiikkaa :D.
Olen jo pitkään ollut kiinnostunut Fitnesstukusta ja monesti ystävän kanssa puhuttu, että pitäisi kimppatilaus tehdä, mutta se on aina jäänyt.
Nyt viime perjantaina oli Fitnesstukun Facebook-sivulla todella hyvä tarjouskoodi Goodlife-nimisistä proteiinipatukoista (9,90e ja normi 17.90e) ja olen kehuja kuullut niistä paljon, niin pakkohan se oli pistää tilaus viimein menemään. Myös ystäväni JS tilasi pari laatikkoa niitä ja pitihän sitä sitten tilata 75e edestä, että sai ilmaiset toimituskulut :). Tällaista sieltä tuli sitten:

Eli tässä ne kehutut Goodlife-patukat, makuina suklaata, minttua ja karamelliä. Laatikossa on 15kpl 50g patukoita.

Sitten täytteeksi piti ostaa juomashaker, jolla saa jauheet liuotettua ja sekoitettua veteen hyvin (750ml) sekä vesipullo, joka vetää 1 litran :). Todella käytännöllinen mulle, kun esim. spinningissä mulla kuluu lähemmäs litra vettä, niin tympeä kahta ½ litran pulloa kuljettaa mukana.

Sitten piti kokeiluun ottaa muitakin yksittäisiä patukoita. Nuo Oh Yeah!-patukat oli viikonloppu-tarjouksessa ja myöskin aika kehuttuja.
Tuon Oh Yeah! -vohvelipatukan (Suklaa) ehdin jo eilen maistaa ja ihan syötävää oli, mutta aika kuivakka oli se vohveli ja muutenkin tarttui hampaisiin kiinni liiankin tehokkaasti.
Monissa proteiinipatukoissa onkin tuo hampaisiin tarttuminen ongelmana, mutta tuo Goodlifen minttu (sain tuon ilmaiseksi, kun oli yli 50e tilaus) oli aivan After Eight-suklaan makuista ja ihanan pehmeää eikä tarttunut hampaisiin!
Mielenkiinnolla kokeilen kyllä nuo kaikki muutkin :).

Eilen sitten saimme hupia kattien kustannuksella. Mr. Insinööri oli ostanut  Huuto.netistä rikkinäisen robotti-imurin, jonka korjasi ja nyt kokeiltiin sitä:

Neffiä samaan aikaan sekä kiinnosti että pelotti tuo outo laite ja silmä kovana piti seurata sen tekemisiä minne se sitten menikään :).

Siiri taas omaan tapaansa seurasi tilannetta ja tuota oliota turvallisesti sohvalta käsin. Uteliaisuutta oli silti havaittavissa :).






Tällaista siis vaihteeksi tänne! Ei muuten onnistunutkaan se Avonin kokous, tiimijohtajalla ei ollut avaimia asukastupaan, jossa se olisi ollut, joten kokous peruuntui.
Ehkä parempi onni ensi kerralla :).
Mutta nyt täytyy alkaa taas Voice of Finlandia varten valmistautua :).
Huomiseen!
Miumoi <3

10 kommenttia:

  1. Heh, kun lueskelin noista proteiinipatukoista niin mulla alkoi himottamaan suklaapatukkaa joka on vielä jäljellä eiliseltä kauppareissulta (köh, kaksi jo söin eilen) =D Mitenkäs tuommonen robotti-imuri, onko se kätevä? Mutta juu, nyt lähden sen suklaapatukan kimppuun... =P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih, koskaan ei suklaata voi saada liikaa ;).
      Yllätyin positiivisesti, että tuo imuri sai jopa ihan hyvin irrotettua kissojen karvoja nuista meijän matoista !!
      Mutta meinaa kyllä olla vaikeuksia päästä mattojen "päälle", meillä niin liukas tuo parketti että matot liukuu mukana :D.

      Poista
  2. Voi kiitos muru mainostuksesta, sä oot sitten ihana! <3 ^__^

    Ja hahahah noita kissoja, ihanat! Meidän Timpe syösyis varmaan henkensä edestä sängyn alle turvaan. :D:D

    Alkoipa tehdä mieli suklaata... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään, mielellään mä arvonnoista ilmoittelen ^_^.
      Mäkin luulin, että nuo katit juoksis piiloon, mutta ihme kyllä eivät pahemmin panikoineet! Aika hiljainen tuo imuri oli, että silläkin saattaa olla jotain vaikutusta :).

      Nuo proteiinipatukat on kyllä nykyisin melkein kuin suklaapatukoita :D. Mutta energiaa nuistakin löytyy kiitettävästi, tosin se energia muodostuu nuissa eri tavalla kuin suklaapatukoissa :D.

      Poista
  3. En ymmärrä niitä ihmisiä, ketkä spinningissä pärjää jollain puolen litran pullolla :D Meinaa välillä litrankin kanssa tehä tiukkaa.

    Hihi, meiän kissat varmaan sekois tollasesta härvelistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse oon joskus pärjännyt ihme kyllä vain ½ litralla, mutta varmaan nyt kun on alkanut enempi hikoilla, niin ei kyllä meinaa riittää edes normaalissa 55-tunnissa :D. Interval- tai 75-tunnilla on enää turha haaveillakaan pärjäävänsä.
      Ja mulla varmaan jäi viime kesältä traumat, kun olin puolen litran vesipullolla normi 55-tunnilla ja ulkonaki oli sellaset +30C helle... Jostain kumman syystä energiat oli hieman vähissä :D.
      Vahingosta siis viisastuneena ollut sen jälkeen 2 pulloa mukana varmuudeksi ja nyt sain viimein tuon litran vetoisen :).

      Hah, joo tuo imuri oli aika mielenkiintoinen kapistus :D.

      Poista
  4. Oletko kokeillut Oriflamen shakeja palautusjuomina? Suosittelen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuttuja on :). Niitä yksittäispakattuja mansikanmakuisia oon juonu ja nyt mulla on tuolla suklaa-paketti :).
      Todella käteviä ovat myös silloin, jos on pidempi jumppa-treeni tai jos ei vaan ehdi syödä jostain syystä :).

      Poista
  5. Niiden käyttökokemuksista olisi kiva lukea :) Olen vasta alkanut käyttämään mansikkaa. Just kun päivät sisältää kaikenlaista ja syödäkin pitäis. Plus pirtelömäisyys nam! Jos sulla muitakin kuin vesireseptejä niin olisi kiva tietää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo itsekään nyt hetkeen juonu noita shakeja, kun patukat on vieneet voiton tällä erää :D.

      Mutta aika usein teen kotona ihan vaan kevytmaidon sekaan, kun maistuu paremmalta. Yhden kerran (olenpa ollut hurja!) oon tehnyt pirtelön, mihin oon hedelmien/marjojen ja jugurtin lisäksi laittanut tuota shake-jauhetta.
      Lisäksi mulla on suklaanmakuista proteiinijauhetta ja niitäkin oon sekoittanut keskenään veteen.
      Pitäisi melkein itsekin kokeilla ihan normaalin maustamattoman jugurtin sekaan, vaikka jugurtti itsessään täyttää myös jonkin verran :).

      Eli valitettavasti tämän enempää ei ole reseptejä vielä kertynyt, kun yleensä se on ollut kiireessä vain se vesi-shake :D.

      Poista

Suositut tekstit