keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Aika lähellä täydellistä!!

Nyt olisi seuraavana esittelyvuorossa tuote, josta olen jo ostanut uuden, täysikokoisen kappaleen eli kertoo varmaan jo osaltaan, mitä pidin tästä :).

Kyseessä on ihka ensimmäisestä Livboxista saamani 2,8ml minikokoinen Estée Lauderin Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara.
Harja oli tässä melko kookas ja tuon minikokoisen korkin/varren takia halusin ostaa vielä täysikokoisen tuotteen kokeiluun, kun halusin testata, onko käyttö tätä helpompaa.
Yllättäen Hullareilla olikin nyt tarjouksessa tämä ripsari suht kohtuuhintaan minikokoisen silmänympärysvoiteen ja silmämeikinpoistoaineen kanssa, joten päätin tarttua tilaisuuteen ja ostin kyseisen setin (27,90e jos en täysin väärin muista) :).

Tässäpä on ripseni ilman ripsiväriä. Kuva on otettu tänään vessassa salamavalolla ja näyttääkin kyllä siltä, ettei ole tämän flunssan takia jaksanut pahemmin meikkailla tai muutenkaan huolehtia ihosta... :p

Ja tässä kuvaa ripsistä tämän ripsarin kanssa. Kuva otettu heinäkuun lopulla, jolloin olen tämän ottanut aktiivikäyttöön. Turkin matkalle otin tämän käyttöön jo kesäkuussa.
Massa oli tässä todella paljon omaan mieleeni, ei ollenkaan sellaista märkää, vaan erittäin voidemainen pikemminkin. Sen takia tätä oli mielestäni helppo levittää ja myös kerrostaa, ei paakuttanut ripsiä ja erotteli ne todella hyvin ilman, että tarvitsi käyttää edes ripsikampaa tämän kanssa!
Ja tämä minikokoinen tuubi kesti tosiaan lähes 3kk päivittäisessä käytössä, mielestäni melko hyvin!

Tässä vielä inci-listaa niistä enemmän ymmärtäville, tämä oli Livboxissa mukana, niin muisti nyt kerrankin senkin kuvata :).
Positiivisin mielin käytän tuon täysikokoisen tuubin sitten, kunhan saan 5 muuta ripsaria ennen sitä käytettyä :D.

Nyt onkin käyttöön lähtenyt tämä Oriflamen Wonder Lash Mascara Intense-versiona.

Nyt täytyy lähteä nuo kissat ruokkimaan ja sitten unten maille, että jaksaa töihin huomenna. Todella paljon kiinnostaa lähteä sateeseen pyöräilemään, mutta pakko mikä pakko, en antaudu vielä bussi-matkailuun...
Miumoi <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit