torstai 3. lokakuuta 2013

Vahinkotilaus

Heipsböö!
Kerrankin ensimmäistä kertaa tälle viikkoa olin kotona jo 4 jälkeen, joten olen saanut nyt vain olla rauhassa ja hommailla omia turhia juttuja, samalla kun Mr.Insinööri pelailee jotain zombie-peliä Wii:llä :).
Sain myös kirjattua ylös ensimmäiset plussat, kun toissa päivänä sain sen minun Yves Rocherin "vahinko"tilauksen hakea. Pakkohan mun oli silloin viime kuun loppupuolella sitten käyttää se 30% ale-koodi hyödyksi, kun se oli silloin viimeistä päivää voimassa :D.
Ja enpäs ole Yvesille tehnyt tilausta sitten ensimmäisen kerran jälkeen eli reiluun vuoteen, joten kait tämä oli ihan sallittu tilaisuus käyttää hyödyksi :D ??!! Ja nyt sentään ei ollut tuotteita ihan yhtä paljon kuin edellisessä oli!

Tässäpä oli sitten ne "tarkoin harkitut" tuotteet :D.
Kyllä mä oikeasti suunnittelin, miten käytän koodin hyödyksi ja mielestäni onnistuin tosi hyvin!
Sattumalta huomasin tuon minikokoisen kasvosuihkeen (50ml) ja Les Plaisirs vadelma-suihkugeelin (50ml), niin ne lähti kokeiluun ja tuo kasvovesi meni heti jumppakassiin :).
Sitten ajattelin myös ostaa kokeiluun tuon hiusöljyn, josko se auttaisi vähentämään kuivuutta (enkä tietenkään muistanut tilanneeni vastaavaa Avonilta...) ja monista blogeista paljon kehuja saaneen etikka-hiushuuhteen :).
Kasvovesi ja aprikoosikuorinta lähtivät mukaan hyvien kokemusten takia. Kasvoveden olenkin jo esitellyt aiemmin, mutta edellinen aprikoosikuorinta on vielä käytössä :).

Sitten sain lisäksi ilmaisia tuotteita!
Jälleen otin silmämeikki-putsarin, vaikka edellisen tilauksen putsari ei mulla toiminutkaan. Josko tämä vedenkestävän meikin versio toimisi paremmin :).
Sitten sain vielä 3 minituotteen setin; suihkumaito (50ml), meikkivoide (7ml) ja kasvopesu (30ml). Mielenkiinnolla lähtee testiin jossain vaiheessa :).

Eli varastot täyttyivät nyt 5 täysikokoisella ja 5 minikokoisella tuotteella, olisi voinut olla pahempikin ;D.
Nyt sitten taas vuosi odottaa seuraavaa tilausta!
Mutta mitäs sitä muuta...
Rahoitustilanne on edelleen entisellään, ykkösohjaaja "tyrmäsi" kakkosohjaajani idean, kun tämä apuraha mitä odotellaan, niin täytyy käyttää tämän vuoden loppuun mennessä... Nyt sitten vain odotellaan vastausta, kun ykkösohjaajani laittoi kyselyä sinne säätiöön menemään...
Ja eiköhän tätä ahdistusta sitten pahenna se, että sähköpostiin tuli linkki Hullujen Päivien kuvastoon... En tiedä, pystynkö sitä katsomaan... Alkaa vaan ketuttamaan enemmän, jos siellä onkin jotain tosi kivaa ostettavaa ja tietää ettei tuolla pysty sitten käymäänkään, jos ei tietoa rahasta ehdi tulla siihen mennessä :/.
Nooh, ehkä mä sen kuitenkin tässä aikani kuluksi läpi selaan, voihan olla ettei siellä ole sitten muuta kuin ne muutamat perinteiset jutut, joita yleensä käyn ostamassa (Herkku, leffaliput ja Klippoteketin kuivis) :).

Mutta sain mä toissa päivänä tietää yhden piristävän jutun!!!
Mä pääsen ensi viikon perjantaina avecin kanssa Antell-kahvila Kalevankulmaan kutsuvieraaksi!!.
Osallistuin huviksi Facebookissa Antellin sivuilla tuohon ja tuuri kävi, vaikken kyllä kovin ihmeellisiä siihen kysymykseen runoillut, johon piti vastata :D.
Mutta ihan mahtava päästä kyllä katsomaan tuo uusi kahvila ja maistamaan varsinkin sitä kakkubuffetia. Mukava arjen piristys todellakin!
Tällaista siis tänne pääosin kuuluu tällä hetkellä :).
Katsotaan, mitä huomenna postailen, kun ei ole vielä mitään loppunutkaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit