keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Onnellisuuden Toive

Nyt olisikin aika esitellä lokakuun viimeiset loppujat, joista osa onkin jo aiemmin täällä nähty :).
Tänään sain kuin sainkin vielä yhden tuotteen loppumaan ja se oli Klippoteketin Dry Shampoo. Klippoteket-tunnisteesta löytyy jo muutama tarina siitä, ei mulla ole juurikaan aiempiin sanomisiini lisättävää :).
Hieman tosin olen miettinyt, onko ne Hullujen Päivien pullot jotain maanantai-erää, kun meinaa tuntua tuo shampoo aika kostealta ja tosi paljon saa suihkia hiuksiin, ennen kuin alkaa jauhe näkymään. Oon niin monta pulloa käyttänyt nuita Hullareiden versiota, etten pysty vertaamaan enää "normaaliin" pulloon :D.
On kuitenkin ajanut asiansa, mutta huomaan, että alan kyllästyä vähitellen, kun niin monta pulloa on tätä jo tullut käytettyä... Varmaan täytyisi jotain paussia pitää jossain vaiheessa, vaikka kaapista löytyy vielä 3 pulloa :p.

Seuraava loppunut oli tämä Avonin Wish of Happiness Eau de Toilette, josta jo pikkuisen kerroin, kun aktiiviseen vessatuoksu-käyttöön tämän otin.
Sisällyksestäkin olen jo pari vuotta sitten kertonut eli ei näihinkään juttuihin hirveästi lisättävää ole.
Ihana hedelmäisen makea tuoksu tämä oli ja erään kerran työkaveri luuli, että mulla oli Escadan jotain tuoksua (sanoikohan Sunset Heat), kun mulla olikin tätä :).
Ihana ihana hujuhaju ja voisin kyllä ostaa lisääkin, jos olisi myynnissä...
Tämän kun olen hommannut muistaakseni vuonna 2008 (tai sitten 2009 alkupuolella), niin eihän tätä enää ole aikoihin ollut valikoimassa... Onneksi nyt jotain yhtä kivoja tuoksuja on sentään löytynyt, ettei itkua tarvinnut tämän takia vääntää (ja en muuten olisikaan tätä vessatuoksuksi laittanut), kun loppui.
Mutta haikein mielin kyllä olen joka tapauksessa :).

Viimeinen juttu olikin tässä kuussa Avonilta tilaamani Solutions-sarjan Truly Radiant Vitamin C Beauty Capsules seerumi-kapselit. Nämä otin tilaukseen mukaan vain täydennykseksi, että saan alennuksiin oikeuttavan summan kasaan.
Ja en mä oikeasti huomannut yhtään mitään eroa sen 12 päivän aikana, mitä näitä piti käyttää... Käytin näitä iltaisin ainoana mömmönä kasvoille.
Ei tämä tosin tuntunut kuivattavankaan ihoa, vaikka ainoana mömmönä käytinkin, joten siinä mielessä oli ihan ok.

Mutta olihan tämä täynnä silikoneja ja siltä tämä kyllä tuntuikin levitettäessä. Ei kuitenkaan tukkinut ihoani millään lailla eli soveltui iholleni siinä mielessä hyvin. C-vitsku näytti olevan 8. tuossa inci-listassa eli ei kovin isoa vaikutusta sillä ole.
En ostaisi välttämättä uudelleen, ellei sitten taas tilaus jäisi pienestä summasta kiinni (tämä oli tilatessani alessa 10,95e). Ainakin nämä on nopea käyttää pois varastoja täydentämästä :).

Ja huomenna olisi sitten katastrofaalisen yhteenvedon aika :D. Taisi se hieman osaltaan hillitä mun äsken eteenpäin laittamaani Avonin tilausta, kun ensin ajattelin tilata sen verran, että saisin alet. Päätin sitten toisin ja otan vahingon takaisin joulu-jaksoissa ;D. Ja Dermosilin joulukuvastonkin eilen katselin, niin sieltäkään en löytänyt kuin pari juttua itselleni :o. Hyvin yllättävää!! Enkä tilannut Oriflamen 14-15 jaksoissakaan mitään!!! Tämähän tarkoittaa siis sitä, että voisin Lushille tehdä "pienen" joulutuote-tilauksen ja Yves Rocherillakin olisi tulossa mielenkiintoisia joulu-juttuja :D.
Nooh, katsotaan miten tämä vielä ehtii räjähtää taas käsiin :p.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit