lauantai 19. lokakuuta 2013

Vitamiinia ja Kirkkautta Kasvoille

Nyt olisi taas aika esitellä seuraava loppunut tuote!
Se olikin tämä Warjottarelta aikanaan saamani Lumenen Vitamin C+ Bright Skin Radiance Nectar kasvoseerumi.
Tästä kuvasta näkeekin, että pikkuisen pullon pohjalle jäi tavaraa, tuo pumpun letku ei täysin pohjaan asti yltänyt eli parin annoksen verran "meni hukkaan". Siitä siis pikkuinen miinus.
Muuten tämä kyllä oli kelpo tavaraa käytössä päivävoiteen alla kesällä ja alkusyksystä. Piti ihon suht kosteutettuna, mutta ei lähtenyt rullautumaan pois meikkiä levittäessä, vaikka tämä tuntui jollain tapaa jäävän kalvomaisena iholle.
Seka- ja rasvaiselle iholle tämä on varmasti parhainta, kuivaihoiselle ei varmaan kosteusteholtaan täysin riitä.
Voisin kyllä kesäajalle ostaa tämän käyttöön uudelleen, vaikkei tämä nyt mitään kirkkautta isommin kasvoilleni tuonutkaan :).

Nyt talvea kohti lähti sitten käyttöön saman sarjan kosteuttavampi seerumi, jota mulla on 2 pulloa (toinen Warjottarelta ja toinen itseni ostama). Tästä on vain jostain syystä muuttanut tuo keltainen "faasi" olomuotoaan... Ennen se oli läpinäkyvää, mutta nyt tuo on... tuollainen o_O... Ei tuo tehoihin ole mielestäni vaikuttanut, eikä ole reaktioita iholleni tehnyt, joten käytän tuon loppuun tai ainakin niin kauan, kunnes jotain reaktiota tulee. Seurataan siis tilannetta :p.

Eilen oli kyllä kiva päivä ja käytiin tosiaan katsomassa illalla leffassa Millerit (We're the Millers) ja ei kyllä kovin suuria odotuksia ollut tältä leffalta. Mutta tämä pääsi yllättämään jotenkin todella positiivisesti!! Räkätin muutamassa kohtaa ihan vedet silmissä eli toimi ainakin minun (ehkä oudollekin) huumorintajulleni täysin loistavasti :D. Oikein mukava "aivot narikkaan"-komedia ja voin kyllä omasta puolesta suositella lämpimästi! Kyllä Mr.Insinöörikin oli samaa mieltä kanssani, hänetkin tämä leffa yllätti tosi positiivisesti ja samalla lailla naureskeli vieressäni :D.

Mutta kun eilen oli niin kiva päivä, niin eiköhän sitten tänään ollut aika rämähtää maanpinnalle takaisin, tuo flunssa tuntui taas pahentuvan -.-
Onneksi nyt iltaa kohti on vähän inhimmillisemmältä tuntunut, joten jospa tuo tauti tässä muutaman päivän loman aikana antautuisi! Täytyy nyt yrittää lepäillä, vaikka ärsyttääkin vähän, kun Mr.Insinööri ois koko ajan haluamassa tehdä jotain...
Mutta nyt taas siirryn tuonne sohvalle peiton alle, palaillaan huomenna!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Voi kaiken maailman seerumit on jees! Tuntuu ainakin, että niissä ei ole mitään ylimääräistä, vain ehtaa tehotavaraa. Ilman niitä ei kyllä talvea mennä mitenkään.
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä seerumit mullakin tuntuvat auttavan ihoa voimaan paremmin, ainakin jotkut :).

   Poista

Suositut tekstit